35

Анонимен

преди 3 години

Аз съм учителка в Чехия и от 4 седмици преподавам дистанционно. През септември нямахме клас без ковид, така че големите преминаха на онлайн обучение, а малките след две седмици. Всеки десети е заразен, умират много хора, и мои познати. Сега сме си у дома, всичко е затворено - и магазини, и спортни зали, и заведения, и кина, и театри. Гледам през прозореца линейките с медици, облечени като извънземни, и се питам и в България ли искате да го преживеете.

34

дедо от село

преди 3 години

До Тома Неверний Кък няма да е къносан,че иначе как ша го хареса либето?

33

Жоро Цвеклото

преди 3 години

Вие какво искате от сега да обявят, че ще сте затворени и цялата догодина? Прави се месец по месец, за да живеете с илюзията, че края наближава. И така края наближава вече цяла година. Догодина ще станат две. И след две години на режим едва тогава започва интересното. Фалирал континент със стотици милиони побеснели граждани. Като започнат вътрешните размирици в множество държави ще е перфектния момент за удар на Изтока.

32

дедо от село

преди 3 години

Тоя е от глупост в глупост! Кога ша дойдат тез милиарди да ги вземат и да мирясат ,та и ние рахат да видим от простотиите и лъжите им!

31

Анонимен

преди 3 години

Вълчев и Кастрева казват 20% отсъстващи, Ангелов 15%.Защо не вземат да се разберат. Цяло лято къде бляха? Никакви мерки за спиране на разпространението на вируса! Никакъв анализ откъде дойде бумът на Ковид-19 през есента!Безсрамници!

30

ЦИНИК

преди 3 години

Скоро здравната система жа са срути.И тогава ко прайм ? Добре че снощи сварих 40литра 55градусов дезинфектант.След два дена пак жа носа другата джибра на казаня. Па нек си удължават квот си поискат.Сега са сетия.

29

Не разбирам

преди 3 години

Някой може ли да преведе онази част от заповедта за учениците?! В областите със заболяваемост 119 на 100 000 и кои са членове 1,5,7 и прочее от закона за ...?! С други думи - в София от кога и дали ще се започне дистанционно обучение за учениците от пети до 8 ми клас ?! И влиза ли града ни в описаните проценти?! Толкова йезуитски написана заповед и до момента нямаме ..

28

Анонимен

преди 3 години

после до 30 януари и така до края на света...добре дошли в новото нормално ....

27

Анонимен

преди 3 години

Поредната дивашка заповед на мутрите, отменяща предишните две дивашки заповеди от преди няколко дни.

26

Анонимен

преди 3 години

До март направо си кажете предатели такива.

25

Анонимен

преди 3 години

Вечният въпрос , може ли тези над 65 години да ходят в аптеката и след 10:00 часа ? Технологично няма как да се вместят във времето от 8 до 10 , ако преди това са ходили на лекар

24

До баба мара

преди 3 години

Съгласен съм с вас! Майка ми миналия петък ходи 3 (ТРИ) пъти до личния си лекар за рецепта за медикаменти,които използва от над 15 години.Първия път-принтера не работил (1 час в кородора на поликлиниката),втория път нещо и липсвало от здравната каса в документите,та трябваше и до там да ходи (другия край на града) за да разбере,че можело и без това и от 3-тия път (2 часа в коридора в края на раб.седмица за доктора) получи хартииката с илачите. Жена на 66 на инсулин три пъти дневно от 15 год.

23

Анонимен

преди 3 години

тоя без-дар-ник да се разкара веднага , да се уволни !Мангъра да се назначи за министър !Няма цял живот да ме правят на май-мун-а разни като тоя маз-ник

22

Анонимен

преди 3 години

Само погребалните бюра не стачкуват и не са в криза

21

Анонимен

преди 3 години

Предвиден ли е коридор кьм -св петър вьв мерките за вьзрастнитеОт коло до колко часа

20

Тома Неверний

преди 3 години

На стар човек с къносана коса не вярвам

19

Анонимен

преди 3 години

Китай показа как се прави - една яка карантина и после контрол , проследяване , светкавично реагиране при поява на случаи , безброй тестове за контактни Ама това без пари не става , а нашите ги окрадоха

18

Анонимен

преди 3 години

Маска на всички дупки, за всички! Това са мерки, а не разни лигавщини.

17

ЦИНИК

преди 3 години

Отиде коня в ряката барабар с каруцата и са удави.Вече е късно за сичко.Яжте,пийте,носете си новите дрехи и обувки и са таковайте кът за последно.Жа са мре ! Баре с кеф да е.

16

Анонимен

преди 3 години

С две думи мерки няма , но е важно ресторантите да работят закаде сме без тях