38

Анонимен

преди 3 години

Православна християнска Русия предаде християнска Армения.Това стана.

37

Анонимен

преди 3 години

Каква е разликата между Хитлер и Сталин от една страна, и Путин и Ердоган от друга?Ами разликата е, че Хитлер и Сталин първо си поделят държави, пък после воюват помежду си, докато Путин и Ердоган първо воюват помежду си, а после си поделят държави.Втората комбинация е по-страшна!Скоро може да си поделят България и Македония!!!

36

SS

преди 3 години

Някой ми е корегирал изказването номер 20. Казах не политика ,а еврогей-са политика.А между другото съветвам--Въоръжавайте се.Светът е пред 3световна война.Джендаризмът и евролиберастията няма да помогнат на никой.ЕС ще се разпадне.Съюз основан не на дълга и задължението,а на водещ.сила на парите и извратена сексуалност менинуемо отива на бонището на историята.

35

Анонимен

преди 3 години

До СТАЛИНМного си заблуден другарче. Русия не може да унищожи никого, но може да бъде унищожена за 30 минути. Стига да реши Ердоган може да мушне през прозореца на спалнята на Путин един противотанков снаряд с Барактара без русначетата да разберат нищо до избехванито на снаряда. Това е причината Путин да се крие в бункер от една година а не коронавируса. Той и Кадафито спеше в палатки поради тая причина и сменяши мястото на палатката всяка нощ, но накрая му вкараха желязото в ***.

34

Анонимен

преди 3 години

Така правят пичовете.Не е нужно да се избиват хора.

33

Анонимен

преди 3 години

Ало ,,Ди Велт'' ,нали Турция е в НАТО ,къде е НАТО ? Ние като пълноправен и равноправен член със силна армия и вече с непобедими изтребители веднага трябва да кажем на Турция да се поправи !

32

Realist

преди 3 години

До Анонимен 15 : Ами я се запитай защо ли е така ?! Отговора е много лесен ...

31

не може да бъде!

преди 3 години

Без всякакво притиснение мога да окачествя казаното от всички цитирани по-горе немски журналисти като глупости-без значение дали става дума за тяхно мнение или поръчово изразяване на позиция.Всеки малко запознат със събитията ще каже,че Турция и Русия постигнаха тази договореност само заради непростимите грешки на Пашинян.Путин 3 пъти му се е обаждал да предложи варианти за решаване на кризата,но Пашинян е отлагал отговора заради консултации с"партньори".Видяхме партньорите му къде го вкараха...

30

Словянин

преди 3 години

За наше съжаление Русия и Турция се разбират. Ние сме жалки слуги на Запада, затова сме най-бедни в Европа, без никаква политическа и икономическа тежест. Добре поне, че се застъпихме за българския характер на Югозападно Българско, това не е никаква Северна Македония.

29

Анонимен

преди 3 години

Това е началото на края.Холандският парламент прие резолюции за налагане на индивидуални санкции срещу азербайджанския президент Илхам Алиев, съпругата му Мехрибан Алиева, турския президент Реджеп Тайип Ердоган и други за военни престъпления и зверства срещу Арцах

28

Историята

преди 3 години

досущ прилича на Българската. Орязани граници от много акъл или поради корупция.

27

СТАЛИН

преди 3 години

Защо малкия се заиграва с турците ??? Сърби ли го или какво ???? Русия не се моли и не се заиграва с лилипути , Русия си взима своето !!! Не се *** с държава , която може да унищожи света за по-малко от 30 минути и повече от десет пъти !!!

26

Анонимен

преди 3 години

Хора като хора. И техния край ще дойде

25

Анонимен

преди 3 години

Абсолютна глупотевина е да се твърди за Стратегическо партньорство между Турция и Русия във външната политика. Ситуационно партньорство - да, но не и стратегическо.

24

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Единственият който провежда дива антируска политика се казва Владимир Владимирович Путин. Този *** сам се постави в това положение. През 2007 година нефта подмина 100 долара за барел и мърсолковците около Путин започнаха да го ласкаят че е велик ръководител който ще направи Русия отново свръхдържава. Самият Путин пък смяташе че да си свръхдържава то трябва непременно да се заяждаш за щяло и нищяло със Запада. Накрая нефта стана 40 долара и Русия фалира.

23

али

преди 3 години

Нещо не съм съгласен със статията, защото те се бореха да няма войни в Сирия, Либия сега и в Азарбейджан....но събитията така се развиха, че трябваше да се намесят...

22

Анонимен

преди 3 години

Немците пробваха със завод на Фолксваген ама не им мина номера... турците вече гонят по- високи цели. А ние в ролята на *** играхме уж, че завода може да дойде и у нас....

21

Анонимен

преди 3 години

арменската държава се появява благодарение на войните на русия с турция грузинците молят императора да ги включи в империята за да са защитенизащото и те щяха да го отнесат като арменците същоно правят и казахите за да не ги изметат джунгаритеотворете си очите- ако не са били в руската империя малко щяха да се различават от афганитан- и сега сорос плаща на такива като пашинян за да скапват държава след държава - гейдар алиев е син на дъщерята на най известния съветски деятел в азербейжан

20

Анонимен

преди 3 години

Дойче велевците откриха пак топлата вода и чакат някой да им ръкопляска.

19

Анонимен

преди 3 години

Само за снимката Путин е стъпил на малко столче.