244

до 274

преди 3 години

Да,така е,но тогава нямаше хора да си броят стотинките,да се си купуват по 2 кренвирша,200 гр.сирене и половин хляб,нямаше изооставени пред стълбите на болницата и.и пр.Е,нямаше дънки,лъскави телевизори и леки коли.Но имаше сигурност.И имаше работа за целия китайски народ.А днес имаме гаражна ***-икономика.И тук там кафенета.Нищо не произвеждаме,но станахме латинодържава.И изчезваме с бърза скорост като нация и народ.

243

Мангъсарович

преди 3 години

Ако ме вземат там за детски лекар набързо ще им увелича бройката на заразените, стига да има умни медии като българските, че да ми дават свобода на словото и да ме канят като експерт

242

да ама не

преди 3 години

Вече разбрахме кой е идеолога на неофашизма ,а вероятно и на COVID19!Нарича се Клаус Шваб (Klaus Schwab) и както се досещате Германец.

241

Елементарно

преди 3 години

Нямат *** щаб НОЩ и математици,броящи чували и фризери по сутрешните блокове.Също така и и здравна каса за точене с доктори с по 100 бона заплата на месец!

240

ковид ИДИОТ

преди 3 години

Няма вирОЗ! МУУУУУУУУУ!

239

Анонимен

преди 3 години

До до 103"Икономиката" беше такава, че фалирахме 3 пъти през соца. Мисля, че това дава и идея и за "великата" ни тогавашна Индустрия. Перлата на соц индустрията Кремиковци НИКОГА не е бил на печалба. Смятай.Много неща се промениха. Ако не си разбрал, значи си напълно безполезен в момента и затова ти се струва, че нищо не се е променило (за хубаво).

238

Анонимен

преди 3 години

До до 103Сега мога да си купя каквото си поискам и да ида където си поискам да ти дам 1 000 $ и да те пусна в един магазин в Куба като видиш празните рафтове ще те питам какво можеш да си купиш. А кой раздаваше куфарчета със пари на плeйметките кои станаха кредитни милионери и даваха на хората по 3$ заплата. Сега що чакате на ЕС, чакайте на Куба и Венeцуела и на Сибир да ви помогнат. Интернационал ?

237

до №103

преди 3 години

"икономиката беше такава,че заплатите бяха по 180лв при 3лв/$"И при тези 180лв заплати какво можеше да си позволиш с тях сравнение с сегашните колосални заплати?Образовай ни по-младите да не живеем в лъжа.Като изключим бананите,терминал 2 еднопосочен билет и плеймейтките , какво се е променило в "положителна" насока?Здравеопазването,образованието,промишлеността, "икономиката" , великия цар футбол, където кой не ни е хванал той не ни е бил или кое?Либерална деградация ...ъъ демокрация простете

236

Гастарбайтер

преди 3 години

Това няма как да се случи в България, която е зависима от парите на емигранти и гурбетчии. Само през декември, около Коледните и Новогодишни празници в България ще се изсипят поне един милион души от целия свят с милиарди евро, долари и паунди в джобовете. Една евентуална карантина и никой няма да кацне в България, политиците много добре го знаят това и нищо няма да направят.

235

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 265"Тъй като те гледам най-вероятно ядеш кренвирши от 2 лв и като си купиш луканка за 25 лв един път в годината и си мислиш, че е много качествена Повече от 800 лв едва ли си виждал накуп през живота си и то само по време на заплата."Поредния, който се опитва да "мисли". Обясних ви вече, аз си правя сам луканките и суджуците, тъй че няма нужда да си купувам кренвирши. А луканки колко съм изял, ви е бедна фантазията.Намерете си нещо друго да спамите, че тук няма да ви се получи

234

До авторитарен

преди 3 години

Какви строги мерки, бе човек? Как смятате вие, че ще издържи изобщо България, поставена под строги мерки? Не разбрахте ли, че нямаме ресурси за "черни дни", колкото и жалко да звучи?

233

Анонимен

преди 3 години

До 259Тъй като те гледам най-вероятно ядеш кренвирши от 2 лв и като си купиш луканка за 25 лв един път в годината и си мислиш, че е много качествена Повече от 800 лв едва ли си виждал накуп през живота си и то само по време на заплата.

232

Анонимен

преди 3 години

Скоро при тях ще има не просто комунизъм а Маоизъм пълни са с чайници.

231

Совершоньой

преди 3 години

Характерното за Нова Зеландия е че всички главно жълтури се бутат в Оукланд и по малко в другите някооко града.Красиво ама скоро ше си пият собствената урна.В Австралия е същио клсет арабо азиатдката пасмина се бута в Мелбърн Сидней Аделаида и вече си дишат прднята.

230

Анонимен

преди 3 години

Евала браво на жената, където не е имало комунизъм хората са щастливи и свободни. Hе е важно дали си богат или беден. Важно е да си свободен и сам да си определяш правилата и да не попадаш на комунисти, рано или късно със труд ще забогатеееш. При комунизма със труд, честност и почтеност не можеш да забогатеееш никога само като видиш, че все още съществува БСП и ти става ясно, че ни управлява пазвантина на БайТодар и имаме фасадна демокрация.

229

Анонимен

преди 3 години

До ГосТДобре ли сте?

228

Миленко Павлович

преди 3 години

Тази джасинда ли е незнам коя е само като и видя физиономията и лъха на елементарен човек

227

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 257"Ти качествена луканка и за 500 лв може да си купиш аз мога да си купя 150 кила месо и сам да си направя луканка нещо ми убягва логиката ти.Щом струва 25 лв значи е качествена тъй ли ?"Убягва ти, щото не разбибраш, че между двете няма никаква връзка. Аз си правя луканка, тъй че няма нужда да се хваля, че си купувам скъпа луканка. А че има хубава луканка, която струва съответните пари, има. Не, не съм казал, че всяка луканка за 25 лева и нагоре е качествена.

226

Анонимен

преди 3 години

До 253Ти качествена луканка и за 500 лв може да си купиш аз мога да си купя 150 кила месо и сам да си направя луканка нещо ми убягва логиката ти. Щом струва 25 лв значи е качествена тъй ли ?

225

Анонимен

преди 3 години

До BondПрав си. Какъвто народа, такива и управниците.