16

Ей го днес

преди 3 години

Алианса на Мънгаров призова учителите да не се плащат от грипчето. Преди това личните лекари да ходят по домовете. Тези дето *** по стълбите министъра и системата сигурно са им виновни а не грипчето.Защо са ги стоварили пред болницата а не в някоя чайна. Чайче с аспиринче и готово.

15

До"обективният&

преди 3 години

Не,не е виновен министърът,най Голяма вина за случващото се в тая Държава има Крадецът Борисов,а министърът той просто е една безгласна буква назначен от управляващата крадлива шайка!

14

Анонимен

преди 3 години

Здравният министър още ли не си е подал оставката!?

13

до 7

преди 3 години

Да ти кажа,че човек със задух не може да се качи сам до 3 етаж макар и с кислородна бутилка.Трудно ще слезе,камо ли да се качи.Там е трябвало да има асансьор! Но няма......А отделно от това,че такива бутилки са много малко и цяло чудо е,че и в линейката е имало.Работя в спешна помощ и затова знам.Спешна помощ има някакво оборудване,но е много малко и екипите са още по малко.Ако не затворят всичко-загиваме!

12

Хехе обратния плъх

преди 3 години

Да спасява животи? Той си оправя неговия живот какво му пука за чуждите?

11

Анонимен

преди 3 години

Не защитавам никой,но се съмнявам ,че може да се умре от COVID-19. само 2-3 часа след заразяването.Дните и седмиците след заразяването не са важни ,тогава българина е най-силен ,не се плаши от някакво вирусче.А когато стане много зле,тича при лекар ,който на секундата трябва да се яви и внимателно да обгрижва болния!

10

89789

преди 3 години

Така е в дъържавата на Калигула. Прищяло му се да го хвалят, мята в колесницата двама висши сановници и те му ръкопляскат. 9 месеца пропиля в хвалби, че сме пръвнеците в ЕС спрямо пандемията, а придворните ръкопляскаха и лееха още по-големи хвалби. Наскоро една *** ни призова да целуваме ръка на Калигула, защото ни хранел. При това разюздано поведение, невъзможно е здравият разум да си пробие път. И опълчение няма да помогне, защото ГЕРБ кохортите ще пречат.

9

О хо хо

преди 3 години

ЛИПСАТА НА МОРАЛ И СЪПРИЧАСТНОСТ НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНЯТ, АКО БКП ДОЙДАТ НА ВЛАСТ. ПРОБЛЕМЪТ НЕ Е В ПАРТИИТЕ. А В МОРАЛА И ЧОВЕЧНОСТТА. ТОВА Е ОТГОВОРНОСТ НА ВСЕКИ ЕДИН ЧОВЕК, БЕЗ НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е НА ВРАСТ.

8

Юристи

преди 3 години

Твърдят че мерките за ограничаване на коронавируса са незаконни същевременно твърдят че поведението на лекарите е неморално. По скоро поведението на юристите е неморално и на онези които твърдят че вируса е грипче. Как си умират хората по стълбите от грипче...толкова ли няма кой да им сипе един чай.

7

Анонимен

преди 3 години

Хаосът не е само в здравеопазването. Хаотично е управлението на Тикволандия. Управлява ни цар Волунтаристичен Хаос.

6

Обективно

преди 3 години

Министърът ли е виновен, че някой самозабравил се " велик доктор" е пропукнал да донесе нова бутилка кислород на болния и той е припаднал на стълбите именно поради липса на кислород???? КОЙ Е ТОЙ??? ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!!! ДАЛИ ЩЕ ГО СКРИЯТ??? ТОВА Е ВЪПРОСЪТ!!! УГРЕ МОЖЕ ДА ПОСТЪПИ ТАКА И С ДРУГ ПАЦИЕНТ, НЕЗАВИСИМО КОЙ Е НА ВЛАСТ!!!! СПРАВЕДЛИВ СЪД!!! РАЗКРИЙТЕ УБИЕЦА!!!! НАЙ- МАЛКОТО ЗАСЛУЖАВА ЛИШАВАНЕ ОТ ЛЕКАРСКИ ПРАВА ЗАВИНАГИ!!! ТОВА НЕ САМО НЕ Е ДОКТОР, НО НЕ Е И ЧОВЕК!

5

Анонимен

преди 3 години

Проблема не е в логистиката, а че човешкия живот на територията не струва пукната пара. Ако вярвате, че някой мисли за вашето здраве то много се лъжете. На никой не му пука за вас, мpeте където намерите, колко логистика е нужна за две легла и да не умрат хората на стъпалата като кучета без история. Във всяка една нормална държава здравния министър вече щеше да е подал оставка. Колко хора още трябва да умрат дорде вденете, че този е тотално неадекватен за поста дето заема.

4

Анонимен

преди 3 години

Юристите да си оправят тяхната сфера. Щото са срам за правораздаването. няма как на две инстанции от една и съща система, да има диаметрални резултати. А имат претенции за независима власт.А в ситуацията в която се намира системата на здравеопазването, е като на война. Хаоса ще е все повече, и това е част от това за което ни предупреждаваха умни хора, много преди сегашната ситуация. От тук насетне е въпрос на опълчение и героизъм да не се срине съвсем. Който може да помага, другите да не пречат

3

ГосТ

преди 3 години

бобърчето и тиквата обаче снимки (снапшотове) ще правят на цял град. С неточни тестове. Една камара пари за снимки на фона на абсолютна свободия и дифузно разпространение. Пълна гавра с хората.

2

Анонимен

преди 3 години

Провалът на политиците е пълен. "Разкрихме хиляди легла" - това не е хотел или казарма. Показва безнадеждно невежество. И разбива на пух и прах хвалбите за бляскаво ЕС бъдеще. България 2020=България 1918 по начина по който хиляди умират при двете пандемии. Но тогава е война. А сега - провал.

1

Анонимен

преди 3 години

Според мен показва, че ГЕРБ са тотално неспособни да се справят с коронакризата във всичките й аспекти.