189

Анонимен

преди 3 години

До послеписПрокуратурата да се скрие в миша дупка, ако имаше институции нямаше да се допусне това да се случи!Много си се закъхърил кой кво бил казал, а хич не ти дреме за две невръстни дечица, убити в страшни мъки!

188

Анонимен

преди 3 години

Нарцистично личностно разстройство (вижда децата си като собственост и вярва, че е нейно право да ги убие), плюс депресията от загубата на работата, което е възприела като провал завинаги. Личностните разстройства не се водят психични заболявания, но последиците за околните често са много по-тежки.

187

3

преди 3 години

Да изгние 30 години в затвора, а през 31-вата да умре в страшни мъки. Надявам се да гори в ада вовеки.Това не е човешко същество.НИЩО не може да оправдае или смекчи извършването на подобно деяние.

186

Анонимен

преди 3 години

Чакайте чакайте - луд и човек с психологически проблем са две много различни неща. Хората на запад са на светлинни години от нас. Хранителните разстройства, пост-родилни депресии, класически депреции - това са все "ментал хелт" . Няма нищо , ама нищо общо с лудост. Жената е била в ужасна депресия и това затваряне вкъщи с дразнителят, заплахата към децата и е дошло в повече. При определени обстоятелства всеки е способен на невероятни неща. Жалко за всички .

185

послепис

преди 3 години

Ако някой набеди някого че е откачен и прокуратурата отхвърли категорично това твърдение, то обидата остава за цял живот. Нещо повече често останалите хора къде разбрали къде не разбрали повтарят тая гнусна лъжа. Не пожелавам на никого това.

184

Анонимен

преди 3 години

Всеки човек си има граници. Не може да се гаврите с едно човешко същество до безкрайност. Някой хора посягат на себе си, други на околните. Но то си има сигнали, никой не е искал да обърне внимание. Абсолютна трагедия.

183

Отчаяни съпруги

преди 3 години

За съжаление гневът и желанието за отмъщение са надделели над всичко в момента на убийството. Дори майчинският инстинкт не я е спрял. Много е мразела съпруга си и се е чувствала безсилна. Искала е да го нарани по-най бруталния начин и може би го е постигнала. Изобщо не е задължително да е луда. Депресирана със сигурност. Убийство в състояние на афект. Горките деца.

182

Анонимен

преди 3 години

Тая е за доживотен престой в психиатрия. За съжаление май е забранено по българското законодателство.

181

Анонимен

преди 3 години

Ако имаше българско Барневернет това можеше и да не се случи. Такива б*клуци нямат право да имат деца.

180

Анонимен

преди 3 години

Познавам много свестни, кротки, добри хора. Всеотдайни и работливи, които съсипаха здравето си с опити да имат деца чрез инвитро, но Господ им отне това право ЗАВИНАГИ! В същото време той дава деца на такива човешки отпадъци...г а д о в е...каква ли болка и ужас са изпитали милите невинни душици..има ли изобщо Господ на този свят???

179

Анонимен

преди 3 години

Къде по- лесно е да се правим, че проблемите не съществуват, или ако съществуват, че не сме виновни ние, а политиците, по- лесно е нали?

178

Анонимен

преди 3 години

194 струва ми се, че ти сам се позна в описанието и взе да се впрягаш. Гузен - негонен бяга.

177

Анонимен

преди 3 години

Македонска из мет, позор за България.

176

Анонимен

преди 3 години

До Не съм 189Има резон в думите ти, но бих се съгласил, ако беше заклала мъжа си. Ето изпаднала в разстройство и в състояние на умопомрачение му посегнала, дори можеше и да пледира самоотбрана.Но да убие собствените си деца, дали не е имала проблем бая сериозен дефицит с чувството за емпатия?!За мен много добре е съзнавала какво прави и е искала това да се случи, което се вписва в твоето определение за психопат.

175

до 194

преди 3 години

Я пак?! Как да разбирам забележката ти, смяташ, че зли хора, психопати, луди, откачени, садисти не съществуват?!Като Чикатило, като Жоро Павето, като убиеца на сестрите Белнейски, като случаят в Драгалевци?Мога да ти изброя десетки случаи за ЗВЕРСТВА, а ти ми търсиш сметка за това, че съм нарекъл нещата с имената им?!

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 194Лекарите, социалните антрополози, или психиатрите ако си гледаха работата, децата сега щяха да са живи и здрави, на безопасно място.Много ти се извинявам, че говоря истината и наричам нещата с истинските им имена, съжалявам, че това те наранява.Заровете си като щрауси главите в пясъка и си вярвайте, че всички с чисто медицинско досие са нормални.Тя и тая женица няма данни да е била луда, а е заклала собствените си две деца, какво повече ти трябва да видиш, че системата куца

173

Радо

преди 3 години

До До 81Да ве, определено е виновен, това е все едно да ти кажа скочи от моста и ти да скочиш и аз да съм виновен. Ти глава нямаш ли си на раменете. Бил и казал нещо си... ми да беше пробвала да убие него не децата. Това не е постъпка на луд човек, това е осъзнато действие, доживотен затвор за тази убиица на деца. Никой не е виновен за постъпките ни, когато не ни е принудил да извършим нещо. Заплахата, ще ти взема децата не е принуда да ги убиеш. Освен това нямат брак, бащата има 0,1% шанс.

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 189 "До Проблемът е" че някои хора си позволявате да наричате други хора които живеели между вас "че между нас има зли хора, има психопати, има и луди" Кой си ти че да определяш че имало луди и психопати да не си лекар или социален антрополог.

171

По принцип

преди 3 години

"накрая се устроила с предложение от Бюрото по труда за касиерка в учебно заведение, пишат от "Стандарт"." Но ДБТ само може да насочва, би следвало да има и други насочени, а едва тогава работодателя решава дали и кого ще вземе на работа. Може да отиде на интервю единствен кандидат само ако няма други безработни в града които да са записани в бюрото по труда, поне НА ДРУГИ МЕСТА В България е така. Ако е получила работата трябва да е била доволна в създадената ситуация. По принцип е така.

170

Анонимен

преди 3 години

До Проблемът еВсеки си е заровил главата в пясъка и казва "Нормално е, сигурно и е било тежко".Истината е, че между нас има зли хора, има психопати, има и луди.Има и нормални, които си патят от тия категории по- горе, често пъти без да имат никаква вина за това.