129

Анонимен

преди 3 години

Като стана дума за феминизъм, погледнете върха на пирамидата - в съдилищата, особено върховните отдавна по неписан закон се назначават само и единствено жени.90% в съдилищата са жени.

128

славянин

преди 3 години

Тази майка е трябвало да заколи тези, които са искали да и ги вземат, а не децата си!

127

Анонимен

преди 3 години

На ази жена феминистичните идеи са иобъркали живота. Трябват закони срещо феминистката пропаганда! Сериозни закони! Никакви феминистки в държавни и общински структури, никакви в образование, здравеопазване, администрация. За наришение - сериозни присъди! Понеже последиците са много сериозни. Феминизма е по - зле от комунизма - комунистите убиваха, а феминизма кара хората да си избиват децата, да се избиват помежду си... От феминизъм се полудява! Закони трябват срещу феминизма!

126

до 138

преди 3 години

Много точно го описа, затова те цитирам:"Не са и важни децата, а е важно ТЯ да казва какво ще става с тях."Това не е майчина любов, а изкристализирал егоизъм, разпалван от феминизъм.

125

Анонимен

преди 3 години

"Доскоро жената е била безработна, но на семейството не са липсвали пари, пише 24 часа.Мъжът работел и се грижел за тях. От 3 месеца чрез Бюрото по труда й предложили работа и тя приела. Кристина е с висше образование. Завършила е УНСС. "Свръх-амбициозна, озлобена феминистка, от ония, дето се имат за "висока топка", която смята, че не я заслужават, така си я представям аз.

124

Анонимен

преди 3 години

До ИстинатаБе да ти кажа, гледам техни снимки в мрежата, грам не изглеждат като боси и голи, бедни и гладни хора.По- скоро жената не е превъзмогнала това, че мъжът и не я иска и е искала да му отмъсти по възможно най- жестокият и брутален начин.Тази жена е чудовище, не я съжалявайте и не и търсете оправдания.

123

психо патки

преди 3 години

Пак ще повторя, феминизма обърка главите на младите момичета. Мислят си, че са повече и заслужават повече от това, което имат, отхвърлят реалността. В психологията е известно - депресия значи, че не посрещаш собствените си изисквания. Анксиете - не посрещаш изискванията на околните. Ако е била в депресия, значи е била твърде амбициозна за възможностите си. И е точно така - не са и важни децата, а е важно тя да казва какво ще става с тях. Повечето съвременни жени са такива. Примери бол.

122

Анонимен

преди 3 години

За съжаление презадоволените ни богати политици не могат по никакъв начин да разберат какво се случва с психиката на един беден човек, без перспективи в живота. Дори не ги интересува. Даже не искат и да се замислят на такива теми. А хората без перспектива стават все повече и повече. Това е истински страшната пандемия.

121

Истината

преди 3 години

Системата психясва и убива хората. За всички проблеми са икономиката в България. Хората са бедни. Ако един човек е стабилен икономически той няма да посяга на децата си.

120

ХХХХХ

преди 3 години

Защо не се самоуби ти самата вместо това да убиеш децата си?

119

Анонимен

преди 3 години

ххххх

118

D

преди 3 години

До 120Защо по-добре мъртви??!!! Как може да ти мине такова нещо през ума?? Толкова хора се борят да имат деца, а тези деца можеха да бъдат дори осиновени в семейство, което да се грижи добре за тях. Но социалните не си вършат работата в България, тези деца в чужбина отдвана щяха да са в друго семейство и най-важното живи.

117

Анонимен

преди 3 години

То си личи кой какво не пие. Поне погледни под каква статия го пишеш това...

116

Анонимен

преди 3 години

А казват, че мъжете са психопати... В повечето случаи мъжете губят децата при развод. Колко мъже ги убиват? Майки били... Е те това сте вие жените. Това ви е инстинкта. За щастие, в повечето случаи успявате да се сдържите, но за съжаление всички сте такива...

115

Анонимен

преди 3 години

Права е жената, знае си цената.

114

Анонимен

преди 3 години

Агресията и отчаянието в обществото са на огромно равнище. Напрежението се реже с нож. Такива инциденти ще се случват все по-често за съжаление. Загуби се човешкото в човека. От дарения за болни се краде, от пандемия, в която умират хора, се прави бизнес с тестове, хора умират на тротоара пред болниците, съдът присъжда само в полза на по-богатия и т.н. Хората взеха да виждат спасението само ако е за сметка на някой друг. Трагедия.

113

Депресията

преди 3 години

е ужасен бич. Близките на жената казват, че била депресирана след като останала безработна, но дали се е лекувала или самолекувала? В БГ много се подценяват психичните разстройства. Близките говорят на засегнатия да се стегне, да предприеме такива или други действия, но не разбират, че това не зависи нито от волята нито от разсъжденията. Просто химия. Да убиеш децата си за една майка е повече от самоубийство.

112

АнонимеН

преди 3 години

ТЕЗИ КОИТО ПРЕИЗБРАХА БОРИСОВ НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ И ЗА СМЪРТТА И НА ТЕЗИ ДЕЦА!!!

111

Анонимен

преди 3 години

"Младата жена искала да се развива" -е те това е цаката на цялата работа. Феминизма разказа играта на съвременните момичета. Искаш да се развиваш а не можеш. А феминизма ти казва, че можеш и заслужаваш, въпреки, че живота ти казва, че не можеш повече. И възниква противоречие, губиш морала си за да можеш да изпълниш високите изисквания към себе си, полудяваш и ставаш неадекватен, конфликтен, понеже не признаваш действителността... Феминистките са убийци. Трябва да седят доживотно в затворите.

110

отвратен

преди 3 години

Отговорника на този сайт, тук се пишат коментари срещу президента и вие не ги цензурирате ! Нормални ли сте или сте се надрусали и вие ?