170

Тикволандия

преди 3 години

Зоран Заев направи много за подобряването на двустранните отношения с подписването на договора за приятелство. Имаше голяма съпротива от опозицията в Македония. Всичко ще си дойде на мястото, но трябва време.След почти 70 антибългарска и сърбоманска политика е трудно за две години да се промени много нещо. "Историчарите" които са писали, че българите са татари, фашисти и окупатори са си същите, а колко ученици в Македония са учили по техните учебници.

169

ognyanz

преди 3 години

"къде е железницата, къде е това шосе"? Нашата част я има, а тяхната македонците я бавят с години. Трябва да използваме ЕС за да ги накараме да ги строят. И това, поне да са започнати с ясни срокове за завършване би трябвало да е едно от условията за започване на преговори. ЕС е готов да даде пари за това - това е т.н. Коридор номер 8. А по него ние можем да стигнем и до Адриатика, да заобиколим ГърцияА за културния обмен - имаме съюзи на писатели и т.н. - да направят нещо заедно с македонските

168

!

преди 3 години

Миладинови ,Самуил ,Делчев ,Св.Св. Кирил и Методий ,Димитър Талев ,и др.македонци!

167

Бравос

преди 3 години

След тази новина се сещам за баснята за жабата.Видяла жабата ,че подковават вола и тя вдигнала краче да я подковат.Та и макеката така ,хем нищожна държава при това измислена ,хем се пръскат по шевовете като тендежа под налягане от яд.Такива са си те злобен ,дребен ,нищожен и измислен народец.Макета огледайте се и вижте голямата уста на Албания ,която ви яде от вътре.Дръжте се здраво за полата на майка си България ,защото нищо добро не ви чака!

166

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

Това е агента на дс максим не е никакъв мартин минков, защо това е пропуснато в статията?

165

Анонимен

преди 3 години

Античките се отказаха от Александър Македонски,подписаха с Гърция,че той не е техен герой,за каква Македония,какъв "македонски език",каква македонска идентичност тогава иде реч?! И то с доказана кражба на българска история.

164

Анонимен

преди 3 години

какви пари имат пък албанците...

163

Е

преди 3 години

Ко да прайм ся, нека скимтят и си лижат раните, като скачат срещу ръжена !

162

тъпото

преди 3 години

До Анонименда обединение ... и България вече да се нарича источна македония а българският език - източномакедонско наречие, но за това комунистите не са виновни нали...

161

Боже, защо наказваш

преди 3 години

Така България!? От всякъде да граничи със свои чеда... Ама така асимилирани, че със злоба да плюят в/у нея... :(

160

Анонимен

преди 3 години

Македонците са етнически предатели. Българи, които сами да предали род и родина. Такива по принцип се наказват със смърт. Предателите се наказват с най-тежкото наказание! Така че вето за макетата и това е. А гърците и сърбите са ясни - вечни български врагове. С тях никога не можем да бъдем приятели. Но предателите са по-лоши и от враговете.

159

Анонимен

преди 3 години

Всички си имат историци и всички те казват "българите са биле там до 1913" след това там са е бяло петно. Нашите тези не са издържани заради прословутата година 1944. Дотогава вече македонската индентичност се е прълкнала под влиянието на великосръбската грандомания. Дотогава тя е предпазен механизъм да се отличат от сърбите, но след 1944 това е вече официалната Югославска доктрина. Така от десетилетия там няма българи а македонци. Нашите политици са прости за да обяснят и дори да разберат ...

158

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен135 Историята дава реванш на онеправданите. Тези договори са правени при длуги обстоятелства и разположение на великите сили. Живеем в "новия ред",античките да свикват.

157

Празников

преди 3 години

Поинтересувайте се малко преди да се излагате, как ще победим и тн!!!!!! Има само една истина!!!!!! Компромиси с нея не се прави!!!!!

156

Анонимен

преди 3 години

На Заев и на Никола Димитров много им благодарим за безплатна реклама на българската позиция по т/н/македонскиЯ въпрос който всъщност си е български въпрос в Македония.Четейки им платените интервюта някой може да се поинтересува какъв е проблемът и само в една Уикипедия да надникне като види какво пише в СМчаст и че никъде другаде не го пише същото може да се замисли КОЙ Е ПРАВ!Отделно ако има обции за коментар българи и гърци ще се намерят да обяснят за какво иде реч.ФАЛА ВИ ДРУГОВИ ЮГОСЛОВЕНИ

155

Анонимен

преди 3 години

До Все141 Не,с това вето събудихме античките,които си мислиха,че винаги "някой",ще ни командва,да им угаждаме на наглите кражби.

154

Анонимен

преди 3 години

Не станахме слаби а влязохме във някакъв вид война! Те имат симпатийте на по-малки и по-послушните. Но България е настръхнала. Ще може ли ЕС да ни спаси от самите нас? Нас и македонците!

153

Анонимен

преди 3 години

Еми навремето преди 30 години си спомням,първия ни президент-оня с лимбичките и могъщата снага,с 35-ти номер обувчета,как подскачаше и пищеше,че трябва на всяка цена първи да признаем тази нова-новеничка република,че и армаган от 50-тина модерни танка им дадохме,които БИРЮМ-ите веднага продадоха на арабите,ако не се лъжа!Така че сега никакви компромиси,тия искат всичко,но не признават нищо!Да им дойде акъла в празните тикви!

152

Анонимен

преди 3 години

Няма да стане така както искат ЕС и САЩ. Отношенията ще се развият всякак ни не и политкоректно. Ще припомня че България е влизала в 3 войни заради Македония и съдейки, по демонстрираното единодушие в на всякакво ниво е готова и за 4-та. Кутията на Пандора вече е отворена. Така че бог да ни е на помощ, на нас и на македонците!

151

Анонимен

преди 3 години

Бих казал че има буря в чаша с вода, но господина Минков или другар номенклатурчик се опитва да внушава стратегии на държавна сигурност.Не върви вече, защото ДС станаха мутр о-олигарси.