129

Анонимен

преди 3 години

Хах! Дедяка го фанаха, ама другите избегахме ;)

128

Анонимен

преди 3 години

По цял свят има ли наредба за тези мерки и ако не се изпълняват се извършват същите арести и наказанияА мерките там са още по строги и наказуеми.Само тук ,,гордият и задръстен ***" смята че е над закона. Е слободия,слободия ама когато умишленно нарушаваш наредби и закони заслужаваш това.Защо тези,явно нечистоплътни индивиди,ще сеят зараза и ще ме разболяват........Инфекциозните отделения са пълни с такива ,,храбреци"Казано е,,*** народ,слаба държава ! Е това са тези ***!!!

127

Анонимен

преди 3 години

Нека двамата да изчакат да мине Ковид истерията и да си потърсят правата, най-вероятно ще спечелят делото

126

Анонимен

преди 3 години

Без да намесвам политиката: Мешерето за главните герои от клипа!!! Смешници. Всеки си намира майстора рано, или късно. Други закони не важат в БГ.

125

Анонимен

преди 3 години

На Румен Рублата и на Мангъров феновете.

124

Аз

преди 3 години

Ромите освен без маски се возят и безплатно в Метрото. Виждал съм с очите си как проверяващите ги подминават. Всеки ден. Защото са ценни гласоподаватели.

123

Анонимен

преди 3 години

155 с тоя " ***" си банален. Вземи почети малко книги за поумняване.

122

Аз

преди 3 години

Трябва да станеш *** или ром. Тогава няма как да те арестуват в метрото без маска. Да

121

Анонимен

преди 3 години

Ами те ще почнат да арестуват и ако не си миете ръцете, ако нарушите дистанцията с 30 см, ако кихнете случайно. Намериха си работа най- накрая. Евала. Полицейското насилие си е по- опасно от домашното насилие. Защото няма наказание. Отврат.

120

Анонимен

преди 3 години

башибозука на мутрата яко се е развихрил ...демокрация ли !?!?!?

119

Анонимен

преди 3 години

Всички роми на територията на София, включително и в целият градски транспорт не слагат маски и няма арестувани. Но в метрото има камери.Нека ромеите да гласуват за вдигане на заплатите и помощите си. Нямат пари за маски. Да

118

Анонимен

преди 3 години

И искат увеличение на заплатите за това?

117

Анонимен

преди 3 години

Какви са правата на човек, жертва на полицейски произвол и какви са наказателните отговорности за злоупотреба с права

116

Седи си там

преди 3 години

До От чужбинаСтой си там, където си. Имаме се достатъчно дървени философи.

115

М дю

преди 3 години

Носете ***, пазят прнята

114

Вервайте на

преди 3 години

Мангъровци, Учиндолски селяни, гробовното трио и пр. *** и Изгонете маските си И ще изгорите като сухи съчкиВенсеремос ;)Изгори за да светиш дет са вика ;))

113

От чужбина

преди 3 години

Питам се - абе как 12 години гласувате за тези въшки в парламента?! После, като погледна какви сте останали в България и разбирам - тиквеници гласуват за тиква. И всичко ми става ясно. Не съм си тръгнал от България, а от тиквениците в държавата.

112

Анонимен

преди 3 години

Браво. Искам арести и глоби за онези, които си носят маските като лигавник или им виси пред устата а носа им стърчи от горе и бълва бацили.Бай *** трябва да яде дървото от нищо друго не разбира.

111

До 134

преди 3 години

Ей, *** с две мозъчни клетки, ела в САЩ да видиш как полицията не може да арестува който си иска. И добре че е така, Та определена маргинална група да не може да се шири безнаказано, както е в бг. Подобни арести са ефективна превенция в подобна конюктура, Но с две мозъчни клетки няма как да го разбереш. ***.

110

Анонимен

преди 3 години

Ск***паняци ! Еми това е положението ! Кво ми конспирират и се правят на интересни анархисти?! Маските не са патент на България !!! СЗО,лекарски съюзи и учени ги препоръчват! Дали има резон или не, е съвсем друг казус ! ВИНОВЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО-това е принципа!Недай си боже стане война и обгазяване-ще измрат като пилци с техните теории.Когато докажеш,че К19 няма или е безопасен,тогава ще претендираш,че си прав.На база:" те ни лъжат" без аналитичност,ще спазваш правилата !