5

Анонимен

преди 3 години

Така, самите НИЕ гледаме две деца в нас- управлявам няколко екипа в ИТ сектора. Жена ми ръководи дизайн + дигитален маркетинг на голяма компания. Невъзможно е да се работи с деца, наехме детегледачка. Друг начин няма. Твърдо "ЗА" децата на медиците да ходят на градина! Много по-важни са медиците от стоящите си вкъщи продавачки, касиерки, сервитьорки, бармани и подобни НУЛИ! Да не говорим, че някоя подобна нула мога да я наема да гледа моите деца, ама надали, че няма да мине базов IQ тест.

4

Анонимен

преди 3 години

Разделй и владей. Едни едвам ще си плащат сметките, за други само задари професията бонуси и детски градини. Г-жо кмет, каква е разликата между тези и другите деца?Тези не са ли по-големи виросуносители? Как те няма да заразят учителите а дръгите да? Заради 2хл, болни егати напъна. Това май ще ви е последен мандат.

3

97185

преди 3 години

От март досега смогнаха да съобразят, че медицинските лица са живи хора със семейства, с деца, с безпомощни розители... Фандъкова заслужи индианския псевдоним Бързата мисъл.

2

Анонимен

преди 3 години

Ами като са медици значи, че няма хоум офис просто. И за продавачките също няма, но в текущите условия май медиците отнасят повече тежест от първите, затова за тях се търси решение. Аз лично не им завиждам за местата, при положение че от кризата останах без работа

1

Оставка

преди 3 години

Аааа не!Или за всички или за никой.Какво като са медици, да не са ми прекопали лозето?!