215

Баварец

преди 3 години

Да бе, сега паля колата и тръгвам за Балкана.

214

???

преди 3 години

Нормално ли е , един АТ специалист , да взема по-висока заплата от лекар ???

213

брей ,бре !?

преди 3 години

''Казал Премиерът''...еНТЕРЕСНО , УТРЕ КАКВО ЩЕ КАЖЕ , ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА В ДРУГИ ДЕН !

212

Анонимен

преди 3 години

....Хора с престижни професии, които са спестили някакви пари, в един момент решават, че вече не искат да са част от тази матрица на Запад. Видели са пробойни в системата там и затова се завръщат у нас, като предпочитат селата", коментира Борисов.E, щом доктор Борисов е коментирал, няма какво повече да се каже....

211

Анонимен

преди 3 години

да,да.....затуй 4 приятел вече идва във Виена..... беше шеф на ИТ на ена от най-големите банки. каза, че децата му са му по-мили:) *** пропаганда. И след пенсия няма да се върна. Нямате пари да ми я плащате!

210

Анонимен

преди 3 години

"За щастие нашите села не са замърсени както тези в западните страни заради индустриализацията"..............................А-ХА-ХААлоУУу, в Бг всичко е толкова замърсено че няма повече накъде.Изпозлва се ДДТ което е забранено в Европа от 50 години.А това което вкарват като *** от Западна Европа Бобокови, Ковачки и т.н.всичко отива в почвите и водите.Отделно го горят което отива и във въздуха.Пишете откровенни лъжи и глупости.В Бг няма никакъв контрол върху каквото и да е.Тиння !!

209

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНякой май не чете статията. Търсят се села на 30 мин от големите градове, където има и лекари, и училища и детски градини.А двор/градина от 1 декар се поддържа лесно, особено ако живееш там, а не ходиш веднъж месечно като на вила.

208

Стефчо

преди 3 години

Това е много добра тенденция,явно нашенеца разбра че рая не е в светите места Америка и Англия. Браво!

207

Анонимен

преди 3 години

Приказки от шипковия храст.

206

ресто

преди 3 години

Докато емигрирахме - сега се завръщаме!!! Вируса е виновен!

205

Анонимен

преди 3 години

бихте ли дали конкретни примери, с имена????тия съчинения си ги заврете...

204

Анонимен

преди 3 години

забележете -Монитор!!Тия задминаха по небивалици и Работническо дело!

203

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

чети внимателноВ градчето (от доста години) командва Доган - най-хитрия български политик.Ето Жокер:Съпругата на подсъдимия несебърски кмет, каква роднина се пада на Доган?А пък вие си говорете ...бла-бла-бла ... не пречите.

202

Анонимен

преди 3 години

Търся ваканцонни селища, това търсят. Някой ги отдават под наем на приятелите си в чужбина. То винага я има и калинката, дето е пестила 11 години и е живялва в мкша дупка, а сега ще го кара 2-3 години на помощи и сега плна е да "живее ефтинку на селу, дорде са извъртят годинките за социална пенсия". Ама са огромна рядкост. Те и първата група. Не вярвам, да са повече от 1% от напусналите и то през последните 10 години.

201

до174

преди 3 години

Какво Токио бре, това е толкова пренаселена столица, че няма накъде!

200

Анонимен

преди 3 години

Самолетът ми до Лондон беше буквално препълнен с българи!

199

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202Социална среда за децата е хубаво нещо, но много хора го приемат като: - Да *** пуснЪ да си ираиии сас друг'ти.И общо взето, това е до 18 годишна възраст. После има "Защо децата ми са ***?".И не е толкова проблемно. Да, има райони в които училището е на 1 час, но повечето са на по 15-20 минтуи с колата. Ако нямаш време за да кара деацта, защо имаш деца?

198

Анонимен

преди 3 години

До АМЕРИКАНЕЦАко "трoловете" са официалните статистики от НСИ, НАП и НОИ, както и борят на пътуващите за чужбина, то да, "отдаван е на минус със населението" нашата странта. И ако не вярваш, че е празна, покарай с колата малко извън София до Бургас и ще видиш реалността за 80% от хората. Не е като на война, ама е като след война, без да е имало война. Ха ся дЕ!

197

Анонимен

преди 3 години

Това е чудесно ... докато не решат да имат деца. И тогава нещата се вече не са толкова розови. Няма училища, няма цоциална среда.

196

АМЕРИКАНЕЦ

преди 3 години

Ако вярваме на троловете, то България отдавна е на минус със населението и е празна откъм хора. Да, ама не. Не се напъвайте толкова а си пийте текилата редовно и наздраве. :-)