28

Анонимен

преди 3 години

Вие сериозно ли? Стари манджи ли претопляте? БИРС/MERS си е доста стар вирус. Какви пандемии, какви чудеса ви се привиждат... За 8 години са заболели 2500 човека, даже по-малко отколкото от TORS

27

избирател

преди 3 години

Масите се управляват най лесно със СТРАХ...

26

Анонимен

преди 3 години

Един смъртоносен голям бууй за тия "учени"

25

Анонимен

преди 3 години

Като се изчерпат коронавирусите, ще се опитат с ротавирусите, и с ентеровирусите и т.н. Ще се опитат и с бактериални инфекции...

24

Вечно ядосан

преди 3 години

До пенсионер"що ли не ми се вярва че е от прилепите ?! що ли си мисля че е създаден от човек ?!"Защото си слабо образован и полуграмотен.

23

СЗО А*алните Ге*ове

преди 3 години

3-тата вълна ще бъде много по-тежка от 1-вите 2 и ще бъде причинента от Ковид-21.

22

избирател

преди 3 години

Комунизъм,демокрация....,а тоя задаващ се строй,как ще го наречем?!Терор някакъв,ще да е ,но все пак ще му е нужно име,като за управленски строй!!!Идеи?!

21

Анонимен

преди 3 години

Сега просто е модерно да се набива в очите на хората от нсякакън тип медия. Иначе тези неща са съществували, съществуват и ще ги има и след нас (освен ако не падне метеорит или нещо подобно). Сега обаче всеки гледа да се покаже и изкаже, след което медиите тотално изопачават казаното и го вадят от контекста. Хората за това са казали - невежеството е блаженство. Ако наистина се поинтересувате колко неща могат да ни затрият жалкото съществуване във всеки един момжент...

20

Вечно ядосан

преди 3 години

До Ний *** ли сме?Да, ти си ***. Нищо не е престанало. Това че днес.бг не ти пуска новини за новите щамове на свинския и птичия грип, просто защото има други новини, които ще им докарат повече кликове, не означава, че те са изчезнали. Просто ти си ***.

19

пенсионер

преди 3 години

резултат от безконтролното пътуване от държава в държава , за ЕС да не говорим ! ето ви ЕС , ето ви единен ЕС без граници ! китайците винаги са яли плъхове , прилепи , *** ,....., и в други източни държави е същото ,.... и изведнъж ковид ! що ли не ми се вярва че е от прилепите ?! що ли си мисля че е създаден от човек ?!

18

Между редовете

преди 3 години

Короната го е имало преди да го ползват срещу Китай в Ухан през 2018/2019.Ясно!

17

Анонимен

преди 3 години

Добре.

16

Анархист

преди 3 години

По страшно нещо от вируса на тъпотата няма

15

Учени от МГУ

преди 3 години

Са готови да разработят комбинирана ваксина против грип и всички възможни разновидности на коронавируса. Очакват съответно финансиране от ФДИ или Бил Гатес.

14

Ний идиоти ли сме?

преди 3 години

Баф мааму,още първия не са разбрали откъде е,къв е, а ни натрапват и втори? Бе ний, нормалните хора, на толкова ли *** мясаме? Тия учени може ли да ми отговорят на въпроса-В последните 3 години имаше вируси и шапове по кокошки, овце и кози,прасета-и изведнъж престанаха-тая година ти свински грип, ни кокоши шап, ни нищо!!!Как така баш тая година нищо не порази животните, а всичко-срещу хората? Тъй направо според теория на вероятностите е голяма шанс значи! Явно има още да ни изпростяват!

13

да знаете

преди 3 години

От тук насетне все нови и нови коронки ще има.................стига парички да падат!

12

Анонимен

преди 3 години

Населението стана много 10 милаирда и в претъпкани гардове и ще има нови корони.

11

V

преди 3 години

ами Ибн Ебн Ал Камил как не го в хванал досега

10

Анонимен

преди 3 години

Започна да ми доскучава.

9

ОПААА

преди 3 години

ДА не се окаже че американските ваксини работят за американския вирус, руските за азиатския, а на нас ни трябва за друга версия: евро-арабска?