250

!

преди 3 години

Комунистите освен да рушат друго не могат да правят, ето затова и от Вашингтон, Брюксел и и Берлин искат от нас да махнем ветото и да приемем република С. Македония в ЕС. Тогава от Брюксел ще изберат политик които ще се разправи с комунистите и фашистите подобно на г-н Борисов тук. В конфедеративната държава ЕС няма спорове за история а всичко е общо. Именно от Брюксел ще определят каква е истината относно историческият спор и ще решат кой крив кой прав а загубелия трябва да приеме решението.

249

Анонимен

преди 3 години

Вандалски акт,ЦЯЛАТА ИДОЛОГИЯ НА КОМИНТЕРНОВСКИЯ МАКЕДОНИЗЪМ Е АНТИБЪЛГАРСКИВАНДАЛИЗЪМ ОТ НАЙ=ГНУСЕН ТИП!Хайде стига лицемерие,ВЕТО и ТОЧКА!Догодина опитайте пак.

248

Македоните , не

преди 3 години

заслужават, в ЕС, трябва да се даде български паспорти на всички които отговарят на критериите, бързо и без излишна бюрокрация, останалите до 20 години няма да ги има - това е решението !!!

247

Сата НАТО

преди 3 години

Българите и македонците сме отделени от сто години от Югославия.--------Ако става въпрос за историческа истина, българска държавност в Македония не е имало от 700 години. Някъде от времето, когато Михаил Шишман е загубил битката при Велбужд и сърбите са прибрали всичко на югозапад.

246

ГосТ

преди 3 години

Да бе руснаци родени у Киев. Я се разкарай. Украйна е по стара от Русия и има собствен език. Те всички у ссср са се писали руснаци.

245

Анонимен

преди 3 години

Първо изгориха българското знаме. Сега разрушиха и оскверниха паметника на злощастно загиналите бг туристи. И тези искат да влезнат в ЕС .ВЕТО ДО ДУПКА. Ако бяха направили на гърците такива поразии целият гръцки народ щяха да излезнат на площадите ДА ИЗРАЗЯТ НЕДОВОЛСТВОТО СИ

244

Анонимен

преди 3 години

Държавата СРМ да възстанови паметника и всички други паметнициедна от точките за изпълнение преди нашето съгласие

243

северомакедонец

преди 3 години

До Анонимен Украина си е също географско название наложило се за самоназвание на русите на територията на днешне Украйна. В няколко държави от 13 до 21 век се формират три народа ( етнографите определят и до седем исторически етноса ), които имат самоназвание поне до 1908 г "народ Руськи". Процесът продължава и сега. австроунгарците през края на 19 век финансират налагането на русините, галицийците и малорусите, православни и унияти общото име украинци за целта на борбата си с Русия.

242

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАз не разбрах, ти къде си роден

241

Анонимен

преди 3 години

"Македонци" са, ама като им потрябва паспорт за ЕС, набързо си намират българската идентичност и българските документи на дядовците и бабите си!

240

северомакедонец

преди 3 години

До Анонимен ВМРО в БГ насаждат примитивен антикомунизъм и не признават грешките си и престъпленията, (а те са неизбежни при въоръжена борба). Ако разбере и преразгледа обективно ролята на династията и греховете на България към македонските българи, по спокойно и планомерно ще дръпне килимчето югоносталгиците, а *** де ... Късно е друг елит друг народ вече. Изчистването на антибългаризма в македония - со кротце, со благо, е и со малце вето ( кютек)..Обърнахме подхода с главата наодоле

239

Анонимен

преди 3 години

До северомакедонецУкраинците са руснаци по произход и са насила отделени от Русия през Първата световна война(1914г.-1918г.) от австрийците, дори първите концлагери в Европа не са през ВСВ,а през ПСВ, където са вкарвали руснаците ,които не са искали да се пишат украинска нация и да говорят на новоизмисления украински език,концлагерите са Талергоф,Терезин и т.н.

238

Анонимен

преди 3 години

Македонците си имат история и уважават,Българите колко пъти драскаха по паметниците на Велика Русия Освободителите от турско и фашитско робство.Уважавай си историята,така им им се полага на българетата никой няма да ги уважава тези злобни хора.Мислят че станаха европейци с 300 евро заплата,да ама не повече чесън и сланина сега и викайте ГЕРБ.

237

северомакедонец

преди 3 години

До ГосТ Cикорски е руски националист, ама произхожда от полската ***. Антонов и Корольов са руснаци. Сами са си писали в документите. Същото като с Делчев и Груев. Украинците са отделени от руснаците од петстотин години от Улуса на Джучи. Българите и македонците сме отделени от сто години от Югославия.Просто и ясно . ВМРО в България не прифатят дека станаха в услуга на властта джелати, тия от Македония - дека комунистите от Югославия со фалшификации и кютек им направиха нация и език

236

Анонимен

преди 3 години

Докато не се изчистят титовистите сърбомани от Македония,сръбските служби и работилите в сръбската служба за ремакедоназиция на българите,нито България,нито Македония бял ден ще видят!Това е!Сърбоманска диващина!Българите обичат днешните македонци,защото са им братя по кръв,а сърбите са убивали,измъчвали,уволнявали от работа,пращали в концлагерите дедите на днешните македонци!

235

Амидофен

преди 3 години

Човека който нападна Скопие и почти го превзе. Сега е депутат от албанската партия. Боли ме всемогъщия каква е Македония. Не съм ходил и няма да ходя там. И познати нямам. Да се оправят

234

Анонимен

преди 3 години

'' Чудно, откъде се е събрала тая омраза към България? ''.................няма нищо чудно ... комунизма в комбинация с прехода създадоха поколения маргинали - неудачници без минало, без бъдеще ... мразещи всичко и всички заради нерадостната си съдба. Единствената надежда за България е комунистическото и посткомунистическото поколения да си заминат по естествен път.

233

Анонимен

преди 3 години

ако България наистина иска да е зла към мънкедонците, просто ще им се заяви, че не се признава такава държава. Защото Северна Македония е държава на 3 години, с 3 години история. Територията там преди това имаше още 26 години история като бивша югославска република, а преди това бяха никои. не сме го направили, нали?

232

Анонимен

преди 3 години

иредентизъм, драги мой, е да търсиш етнически македонци в България; да говориш, че солун е твоя столица; да не признаваш албанците като народ открито да се гавриш с костите на загинали българи.

231

Анонимен

преди 3 години

едва ли има повече от 1000 българи, които са искали присъединяване на вардарско към България. сега не вярвам да са повече от 10, заради нещата от последните дни. ние отдавна сме разбрали, че тази наистина тогава българска земя няма никой да ни я даде, но тъжното и горичвото е да гледаш как изтриха хилядолетна българска история, избиха българите там и ни мразят повече от всички други на света. а в момента, в който спряхме да им помагаме, хулят и беснеят, сякаш сме им длъжни.