27

българин

преди 3 години

До: номер 25 (ууу)Много ми е чудно каква е връзката между натриевия хипохлорит (NAClO), иначе казано белина, и водородния пероксид (H2O2), тоест кислородната вода???Във второто химично съединение има два пъти повече кислород от първото.Каква е връзката наистина? Според мен - никаква!А инхибитори на теломерите могат само да ни съкратят живота, не да го удължат.Нещо много се бъркаш, но ни съветваш нас "да не драскаме", тоест само ти имаш правото да драскаш каквото ти хрумне?

26

българин

преди 3 години

До: номер 32Как се казва тази жена?Американската компания GERON знам че произвежда подобни хапчета, за рак и дегенеративни болести, но докъде са стигнали не знам. Всеки случай нямат такъв бърз, светкавичен успех като ваксината срещу COVID-19, която я измислиха за отрицателно време!

25

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПолзите от бягането по 10 километра на ден нямат общо с кислорода. Физическата активност е хапче против стареене с все още неустановена доза. Прекаляването води до съкращаване на живота и сърдечни проблеми. Липса на физическа активност също.

24

Анонимен

преди 3 години

До уууНикой не се е подмладил с удължаване на теломерите. Най-големият успех при мишки е 20% удължаване на живота. Една жена преди години прави експеримент със себе си за да удължи теломерите си и нищо не постигна, дори не успя да ги удължи, а и има подозрения за измама, щото има компания в тая област. Физическата активност и добрата диета също удължават теломерите, но няма да ви направят безсмъртни. Стареенето е сложен процес, който все още се изследва и няма магическо копче за натискане.

23

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДеменцията е болест на старостта, така че ако един ден успеят да забавят стареенето, ще забавят и тези болести.

22

УЖАС

преди 3 години

Значи какво излиза? Ако дишаме чист кислород, ще се смалим до деца, после до бебета, накрая до бластоцисти, ембриони, и накрая ще умрем???!!!

21

Анонимен

преди 3 години

Путин харесва това!Подозирам че скоро пак ще ремонтират конституцията в посока неограничен брой мандати!

20

11

преди 3 години

До Анонимен 20Той тоя е пробягал 36 х 365 х 10 = 131 400 км. А кога е ял, кога е .бал, кога е одил на работа?

19

ууу

преди 3 години

Незапознатите отново показват с коментарите си колко са умни. Когато Тръмп каза - белина срещу вируса - имаше предвид кислородната вода, от която се приемат само определен брой капки. И това не води до окисляване на организма. Прочетете в Ю Туб за теломерите и тогава драскайте тук. Опити за въздействие с инхибитори върху тях има от 6-7 години. Подмладили са се съществено, но има и много стр. ефекти - тумори и рак. Така че еевреите засега да го духат.

18

Анонимен

преди 3 години

Той и Майкъл Джексън спеше в кислородна камера ама това не му попречи *** като куче

17

Ой-лай убо4ение

преди 3 години

Петьо, "рецензираното" списание да не би да е "реномирано"?Благодаря за удоволствието, това е положението.

16

70 г младеж

преди 3 години

До Анонимен 10Не е необходимо да бягаш, а 10 км е приятна разходка в парка за пенсионер

15

Анонимен

преди 3 години

Евреите пак правят автореклама. И май при Байдън няма да им минават ни авторекламите, ни шмекериите им,ни колко лош бил холокоста. Време за разплата идва

14

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 10: Стига бе, човек - 30 години по 10 км. на ден...!? Че ти сега откъде пишеш!?

13

Анонимен

преди 3 години

Израелски учени обърнали процеса на стареенето с кислород---------------Сериозно!!!Абе, Кислорода не беше ли окислител???Щото желязото ръждясва на Земята, а не у Космоса.А, Йогите, дето забавят дишането и сърцебиенето и са сред най-дълголетните???Ами, дълголетните Тибетци с разредения въздух???А, длголетниците по планините с над 800 - 1000 метра над морската повърхост също с разреден въздух???

12

Не е вярно

преди 3 години

От 10 години следя анти-стареенето.1. Изследването е от компания, която продава кислородна терапия.2. Теломерите на се маркер за възраст, защото дължината им варира постоянно. Ако настинете, "остарявете" с няколко огодини. След раждане "остарявате" с 10 години. Абсурд!3. Използвали са несъществен маркер за измерване на количеството остарели клетки (senescent cells).4. Не са използвали епигенетичен тест за установяване на възраст - златен стандарт и мярката, която може да потвърди твърдението

11

Анонимен

преди 3 години

Нищо чудно, то тия съживиха един ... преди 2 000 години!

10

Анонимен

преди 3 години

Според мен ще има някакви странични ефекти и ще се отключват други заболявания. Трудно се надхитрява природата. Да, може да увеличим годините живот, но идва и друг проблем... Дали това ще ни донесе щастие, живеейки в сегашната система? Според мен не. В следващите 100 години ще се появяват неща, които човек днес не може да си представи. Според мен до 100 години ще колонизираме Луната и ще построим градове там.

9

Анонимен

преди 3 години

Това го има отдавна доста бодибилдари и актьори го използват единия е Марк Уолбърг

8

До 3

преди 3 години

Не си представяй безмъртието, просто като неостаряващ човек. Има много различни възможности - виртуална реалност, свързване на невроните с машина и т.н. друг е въпроса дали това ще е същия човек или просто алгоритъм. Нещата са по-сложни отколкото малки бутилчици зелена течност, които ни пазят от остаряване...