19

Лили Иванов

преди 3 години

Трябва нова селекция. Новия тренер ,да посети всеки отбор в Бг и да ги тества. Спринт на 100 метра ,който е под 12 сек .влиза в национала. Дребни и хилави да се игнорират. Супер техничари и т.н глупости не ни трябват,а високи,яки, борбени футболисти спринтьори .

18

Оффф

преди 3 години

Литовците били аутдайдер. А ние какви сме? Единствената ни победа в близко време е с клизма над "колоса" Сан Салвадор ли какви бяха последните анонимници...

17

Анонимен

преди 3 години

Какъв футбол какви 5 лева бе?!Футбол играеше Марадона!Да ти напълни очите и душата с техника.Тия момчета тук дето си мислят,че са футболисти са едни позьори.Това тяхното не е футбол а гъзария!

16

Анонимен

преди 3 години

Сигурно ще се излъчва но с намалена публика на стадиона.А дали ще се гледа - винаги е имало хора, които имат прекалено свободно време и гледат по цял ден мачове и най-вероятно те ще го гледат задължително а останалите хора едва ли ще се сетим да го гледаме.

15

Анонимен

преди 3 години

Разваляй стадионите и прави паркинги,поне нещо практично да има!Тия празноглавци с вързаните крака да стават копачи с по една лопата в ръцете!За нищо не стават!

14

Иван

преди 3 години

Вероятно ще сме предпоследни в групата след изиграването на мачовете.

13

Бай 100ян

преди 3 години

Футболът е отражение на държавата . Виждате какво ни е нивото последните 10 г. , каквато е нивото и на държавата .Внимавайте за какво ще гласувате на 28ми март !

12

Ангел

преди 3 години

Ще се борим със Северна Ирландия и Литва за третото място.Ако случайно го спечелим ,ще е голям успех за нас !

11

Анонимен

преди 3 години

И по телевизията няма да го гледаме даже!

10

Анонимен

преди 3 години

Какво беше това футбол?

9

Анонимен

преди 3 години

Крадлев закривай...

8

Гредоред

преди 3 години

До Анонимен 3Вуйче, бая футболни гарнитури си направиха сефтето с нас в последно време. Та какво викаш за Италия!?

7

Вили Вуцов офчеглав

преди 3 години

Имаме отлични шансове за класиране, но много зависи от програмата. Най-добре е да започнем с гостуване в Литва, което ще спечелим със сигурност, а после да посрещнем кой да е от другата, вкл. Италия (всеизвестен факт е, че в първите си мачове от квалификационните цикли, 'скуадра адзура' не е в оптимална форма). Литва и С. Ирландия ще ги победим по 2 пъти, 4 х 3 = 12 т., два хикса с Швейцария, Х вкъщи и загуба навън от Италия, общо 15 т. и отлични шансове за второто място!

6

кара колю

преди 3 години

Стига с тия сухи статистики! Вижте състоянието на футбола в България, играчите, които играят зад граница и отборите, в които са и анализирайте това. Единственият лъч надежда е в младежките национали и то при достав условия, като част от следващите им професионални договори. Със сигурност за този национален отбор може да се говори за перспектива чак за Евро 2024, при някакво по-добро развитие на ключови играчи от младежките гарнитури. Да говорим за повече от достойно представяне е кауза пердута!

5

м дааа

преди 3 години

Аз затова не сси купувам цветен телевизор, на черно-белия винаги изглежда че българите водят в резултата.

4

z-rock

преди 3 години

Туй пълничкото в ляво с жълто, домакин ли е на отбора??

3

Анонимен

преди 3 години

Италия няма победа срещу нас в България. Гоним равни мачове срещу силните и победи срещу слабите (не че има слаби в тази група, но има по-малко силни). Все някой от силните ще сбърка и имаме шанс за второто място. Важното е, че Дерменджиев тоталната нула се махна и изберем ли добър селекционер, всичко ще си дойде на мястото. Помним как благодарение на Хубчев играхме бараж с Унгария, който Дерменджиев загуби.

2

1

преди 3 години

100 % сигурно,***,ще гледа световното по телевизията.

1

селянин

преди 3 години

ха ха ха що за въпрос