46

БАЙ МУ

преди 3 години

ЗА ТРУПОВЕТЕ И МНОГОТО ЗАРАЗЕНИ ХОРА......БЛАГОДАРЕТЕ НА ХВЪРЧИЛОТО ФИГУРАНТ, НИНОВА, СЛАВИ ЧАЛГАРЯ,БАБИКЯНИТЕ, МАЯ МАНОЛОВА И ВСИЧКИ КОЙТО ИЗЛЯЗОХА ДА СЕ ПОВЕСЕЛЯТ НА ПЛОЩАДА....ДА ВИ Е ЧЕСТИТО.....ЩЕ СТАВА ПО ЗЛЕ , ЗАРАДИ ТЯХ......

45

Анонимен

преди 3 години

Локдаун до 31 Dec ...... 21 Веднагаа

44

Мммммю

преди 3 години

Ей, маскиран ***, знаеш кой си. Пратих ти една корона, да се наакаш дано.

43

Анонимен

преди 3 години

Атилчо катилчо изгониха ли те от блиц, че налази този форум като тлъста листна гъсеница. Ходи да си изпиеш сутрешната порция илачи и да се напъваш интелектуално в WC-то и не ни досаждай с циклофренията си

42

Анонимен

преди 3 години

"Новите болни" със сигурност са повече, хората спряха да си правят тестове, само в краен случай. А от тези 2743 положителни теста не се знае на колко души са. На някои им правят по 2-3 теста. Така че броенето ви е лишено от логика

41

До 62

преди 3 години

Никой не се подиграва, според мен. Човекът просто е загрижен за мерките, отговорен е... Нали вие бяхте много хепи с всичко.Чакам да дойде този ден, в който лекарите #супергерои отново ще са едни изнудвачи, рушветаджии и грубияни:)

40

Анонимен

преди 3 години

Незабавна ваксинация на сто хилядната банда щатни корумпета и потомствени корумпирани трудоустроени непрокопсаници, крепящи на власт банкянския крадлив скот. И двойна доза за пенсионираните копои на държавна хранилка. Все пак са много важни и са на първа линия, зад бюрото. Ако се затрият до четиридесет процента, може да се пристъпи към доброволна ваксинация на лекари и нормални хорица.

39

Анонимен

преди 3 години

До до 29А вие случайно да сте чували за клетъчен имунитет, кръстасан имунитет, факта, че суперразпространителите пребуледуват първи и след това скоростта на разпространение пада значително преди достигане на 70% преболедували, че всяка епидемия с мерки или без се характеризира с цикличност и т.н. Истината е, че никой не знае, докога ще продължи това нещо, както и кои мерки ще помогнат и кои не. Затова дори и в Германия не успяха да спрат вълната. Дали ваксините ще помогнат, също не е сигурно.

38

До 58

преди 3 години

А маски имаш ли си, нали си отговорен? Че щамове, цитокинови бури, интубации, алвеоли, прочел ли си си урока?

37

Анонимен

преди 3 години

До Ехо, коронкиА ти ,как си "умнико" ?Имаме си работа и пари по шкфовете,така, че не се притеснявай за нас.

36

Бах

преди 3 години

Гербераските тролчета рано са станали тази сутрин. Боко е пътник.

35

Ехо, коронки

преди 3 години

Как сте, маските и мерките спасяват ли ви? Имате ли работа? Парички? Децата станаха ли социопати? Добре ли се учат от таблета?

34

Анонимен

преди 3 години

Тези ,които сега починаха, са заразeни пред 20-25 дни. Така че спазвайте мерките за да спадне дневната смъртност

33

Анонимен

преди 3 години

Въх Марииии

32

Анонимен

преди 3 години

Веднага премахване на всички мерки.

31

анономен

преди 3 години

Сега с тая ваксина като ви чипира Бил Гейтс, ще разбере тайната ви за киселото зеле и първака ви как го правите)))))))))))))))***-аци.

30

до 29

преди 3 години

За резаразяване да сте чували?Чували ли сте за излекувани без антитела?А случайно да сте чували, че до 6 месеца антителата се губят?:D Или сега като си въобразявате, че сте се излекували (незнайно как като лекарство няма) и може да поведете хорото? Ихууууууууу! :D

29

Лекар

преди 3 години

Че защо??? Има спад, до оня ден бяха 40 процента, днес 35

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Маската пази другите около теб, ако си заразен,а не теб...Има време да се заразиш повторно с някоя мутация.

27

Анонимен

преди 3 години

Болните са многo повече - милиони, а по целия свят милиарди джпитата не могат да ги проверят по телефона. Ваксинирайте се, докато не са свършили ваксинитееееееееее. Да живееееееееееяяяяяяяяяяяяяяят ваксинииииииииитеееее и Джооооооо Байдъъъъъъъъъън.