80

Иван

преди 3 години

До Анонимен 74С тази заплата ще ти е тежко, защото освен вноската, ще имаш и 2500 - 3000 лв каско на година, плюс плановото обслужване, гуми и т.н. т.е. под 1100-1200 лв на месец няма как. Иначе и аз си карам скромен автомобил за 30к, малко на години вече, но поне не се обезценява светкавично както става с новите. Имам опит и с нови, благодаря - даваш 90к и след 2 г. колата вече е на 55к. Друг път :)

79

V

преди 3 години

Тва което гледам аз е че всички строят ударно на изток и затварят или свиват производство в ЕС.БМВ строи в северен Китай ,а вече има фабрика в Китай.Хюндай продава в София за да използва парите за новия си завод в Петрбург.WV иска да бяга я в Турция,я в петролни държави. Проблемите с задлъжняването и застаряването на запад ще създава големи проблеми ,а никой не иска да прави промени .Русия има два пътя. Или да обедини Европа с принципи а не с пари от дългове като Германците или самостоятелно.

78

Анонимен

преди 3 години

Скоро и имотите :) чакаме Март 2021

77

Иво

преди 3 години

Ами катастрофален ще е и като не са адекватни така ще е.. Миналият месец ходих във ФВ да пазар нов Пасат за 80к лв. Исках да ми изкупят Ц класата 2016 ама нещът. Да речеш да бях предложил няква трошка, аз предлагам отлична кола, струва ща 40 бона. Искат на чисто да продават. Еми ще си карам Ц класата пък, като нещът нещът

76

Доктор Сър Пичук

преди 3 години

До Анонимен 74Наистина си прав за колите, че те са малко гАзария, а не инвестиция, но имотите също са много лоша инвестиция в страна с толкова много много роми и старци като нашата... Колата наистина ще загуби почти цялата си стойност, но същото ще се случи и с недвижимия имот, защото това ще е апартамент или гараж - няма да е цех или нещо подобно... Не си умен и не си разбрал, че не се купуват имоти в страна със спадащ жизнен стандарт и население като нашата...

75

V

преди 3 години

До The Real Бай ИванВ момента е много зле пазара на имоти ,но в бъдеще е възможно да се надуе софийския балон. В големите градове на Китай се забелязва балон. Тоест заради китайските ,,заплати ,, в България в бъдеще е възможен балон защото няма къде да се наврат парите от кражбата на заплати. А що се отнася да провинцията Там ще има спад заради унищожението на населението за да се джуркат молекули само в София .Тоест много малко пари от данъци остават герберасите и еврог.ейците в регионите

74

Работиш хоум трол

преди 3 години

Пишеш лъжи и възхвали по цял ден за Бойко айдука.

73

Анонимен

преди 3 години

Муа ха ха! Като от някоя рубрика за запознанства сте. Само дано не сте фалшиви като хората там. Поне по някой телефон за връзка и снимка оставяйте.

72

Анонимен

преди 3 години

С годините открих, че да имаш нова кола е... евтино. Не се чупи, за сервизи- забрави. Караш и караш и сменяш за следващ модел. Евтиното излиза скъпо. Икономията води до мизерия. Масово гледам се карат коптори по 10к- разни АУди-та, БМВ-та и подобни таралясници, които ежемесечно са в сервиза и за годините, през които ги караш, си изплатил нова подобна кола.

71

Анонимен

преди 3 години

Аз съм мениджър от горния среден сегмент, на 5.4К съм.

70

Анонимен

преди 3 години

Уф, абе нямате ли приятели и роднини, пред които да се хвалите и да ви се възхищават. "Ит съм, инженер съм....заплатата ми е не знам колко си...". На кой му пука от това. Аз съм Доналд Тръмп и съвсем случайно реших да напиша нещо.

69

Анонимен

преди 3 години

Аз работя и живея в София. Не работя в ИТ сектора, но съм в западноевропейска фирма. Инженер съм, мениджър на средно ниво. Чистата ми месечна заплата е 3500лв. Нямам служебна кола и бих могъл да си взема нова кола за около 500-600лв на месец вноска. Това значи нещо около 50-65 хиляди лева. Мога, но няма да го направя, защото колата е едно от най-глупавите бързообезценаващи се предмети, за които човек да си даде парите. Предпочитам да и инвестирам в недвижими имоти и да карам кола за 10-15к.

68

Анонимен

преди 3 години

90% са супер бедняци, 5% са средна класа и 5% са супер богати номенклатурчици, които приватизираха (на български означава присвоиха) икономиката в БГ.

67

до 64

преди 3 години

Как е в нормалните държави? Защо не провериш разликата в минималната надница в Калирофния и в Алабама, например? Айде стига с празните приказки как било по света. По света в малките градове заплащането е НУЛА. Така е и у нас. Няма как по цял ден да се наливаме с ракия във Враца и да искаме пари, нали? По цял свят е така. И добре, че са програмистите, та малко живнаха селата, че купиха къщи за офиси там покрай кризата...

66

Анонимен

преди 3 години

ИТ Сектора е въздух под налягане!За да има богатство трябва да има истинска икономика. Трябва да има производство!Като влезеш в магазина на поне 70% от стоките да пише произведено в България.Иначе имаш бананова република където вместо маймуунни имаш ИТ специалисти.

65

Германска пивоварна

преди 3 години

*** трудно е да се вкара кола в шкафче бе хора...

64

Анонимен

преди 3 години

В моята компания сме на 7-8К.

63

до 63

преди 3 години

В София работещите са около 750 000 души. От тях 100 000 работят за над прага, а в изброените компании работят над 70 000 души.

62

Тиквата

преди 3 години

Боко *** така ни го... , че няма пари за нищо. Ние нямаме промишлена и реална икономика, а всичко е в сферата на услугите. Телекомуникационни услуги , ресторантиорски услуги, банкови услуги, хотелиерски и много дребен търговски бизнес. Всички зависим един от друг, така наречената - покупателна способност на населението.

61

Анонимен

преди 3 години

Ама стига с тая София бе! Не може всички да живеят в София и да бачкат в ИТ сектора.Трябва всички професии из цялата страна да получават достойно заплащане както е в нормални държави.