18

Анонимен

преди 3 години

Навалният написал "Обадих се на убиеца си и той си призна всичко", но не става ясно каква е логиката на ФСБ?Първо уж го тровят.Второ го спасяват - действия на екипаж на самолет, руските медици, заминаване за Берлин. Трето едва ли не половин година след случилото се през лятото, съветник на началника на службата Николай Патрушев разпитва по телефона??? експерта по химически оръжия във ФСБ Костя дали Навални е бил обект на нападение с вещество от групата на "Новичок и Костя казва "Турих му го"

17

Анонимен

преди 3 години

......Представяте ли си що за оперативен агент е този, който разговаря за мисията с непълно непознат човек по телефона и разкрива детайли......представям си колко си наивен

16

Сапунен сериал

преди 3 години

САЩ се репчи на Путин от туитъра смееех, аре бе НАТО ли сте какви сте направете нещо или знаете как Путин ще ви опъне като слаба ракия.

15

Анонимен

преди 3 години

типична схема за промиване на мозъци. Три дни поред излизат три различни статии за едно и също нещо и *** шараните вече цъкат и коментират кви били руснаците....

14

Анонимен

преди 3 години

Представяте ли си що за оперативен агент е този, който разговаря за мисията с непълно непознат човек по телефона и разкрива детайли... Ей така просто се е хванал на фишинга по неподсигурен телефон, без контролни въпроси за идентификация на двете страни. Те тези хора са ги хванали от улицата и директно на мисия са ги пуснали. Обучили са ги да мажат ***, но не и да си мълчат. Чудя се, за коя публика е този театър, за руснака алкохолик или за американеца с IQ 30?

13

до ха ха ха

преди 3 години

наивник си друже, много фолми тип 007 гледаш, добре са те захлебили като шаран

12

Хахаха

преди 3 години

Руските служби яко деградираха при управлението на Путин... то не бяха еднакви адреси и всичките на централата на ГРУ, то не бяха паспорти с поредни номера, то не бяха издънки с телефони ....Не е случайно, че докато е имало СССР, Путин е бил никой в КГБ.Никакъв интелект ....Когато се разпадат службите на една страна, тя също се разпада.И ако Горбачов предотврати кървава гражданска война с разпада на СССР, Путин ще предизвика кървава гражданска война с разпада на Русия.

11

Анонимен

преди 3 години

едно е ясно - нищо не казват за мацката която е била с него неотлъчно в сибир и е занесла после шишето с което бил отровен - служител на английските служби

10

Анонимен

преди 3 години

Едно е ясно - Путин е човек с железни нерви.

9

Анонимен

преди 3 години

Дали е най-добре студената бира да е под ръка? Студено е. Студената бира ще простуди гърлото, а възпаленото гърло е първи признак за среща със SARS-coV-2.

8

Анонимен

преди 3 години

Нищо не става от руснаците. Егати "службите" ???

7

Анонимен

преди 3 години

Цялата истина е че прехвалените тайни служби на великата Просия са пълни с абсолютни ***.

6

Анонимен

преди 3 години

Откъде да бъда сигурен, че публикуваният аудиозапис от разговора не е в действителност разговор с платен артист? Гласът от публикувания аудиозапис съвпада ли с гласа на експерта по химически оръжия във ФСБ Константин Кудрявцев?Тук публикуват разговор на псуващия премиер, а прокуратурата отсича, че така ни се е чуло, че гласът само приличал.Двойни стандарти.

5

Мътна и кървава

преди 3 години

Цялата тази история стана такъв уродлив цирк, че не може да се вярва на нито една дума, казана от нито един участващ клоун - нито на Навални и спонсорите му, нито на руските власти и пропагандните им служби. Най-добре чувалът с пуканки да е пълен и студената бира да е под ръка, сеирът продължава и забавлява с нови епизоди.

4

селтак

преди 3 години

Путин е виновен за всичките световни новини ,а джендърите от запада за нищо не са виновни !

3

Анонимен

преди 3 години

Плешивият гном скоро време ще свърши агентите,бе...Не стига и Новичока, че го разрежда заради ваксината....

2

Анонимен

преди 3 години

Подозирам, че след поредния шедьовър наречен "Хлъзнаха" един от агентите на ФСБ и той разкри за отравянето на Навалния", милионните подигравки в руските социални мрежи ще станат всенароден НОВОГОДИШЕН ХИТ.

1

Анонимен

преди 3 години

Тъй тъй :))