7

Makedon

преди 3 години

Ami taka e na selo ..... ubavo e

6

Додо

преди 3 години

До Киро ХАми нема как, мохамеданите са аут за Коледа и корпоративния комплекс от глобалистки медии не може да пише и да дава за тях по темата, затова пък, за да покажат колко много обичат стипулатите на Новия Световен Ред и в този дух мразят собствената си култура и традиции, всички наши медии на глобалистка хранилка отразяват примерно как католиците се подготвят за празника. Цял ден това даваха по Нова и бТв.

5

Само питам

преди 3 години

Че останаха ли хора в Балканци?

4

Киро Х

преди 3 години

И какво сега, защо не дадете как мюсулманите си колят прасетата за коледа и как си правят кървавица? Вие расисти ли сте? Само за етнически Българи как празнуват Коледа и Бъдни Вечер ли ще давате? Къде е БХК и останалите метастази на другаря Сорос да се намесят?

3

Анонимен

преди 3 години

Българския Народ или тогава още Племе на Хан Кубрат са насила християнизирани от Византия през 866 г. (Националния Празник на България)Тоест няма нищо християнско в българите а всичко копирано с течение на времетоЕто защо се крие умишлено почти 12 века , време е някой патриотично настроен Историк да каже на бедните и незнаещи хорица

2

Анонимен

преди 3 години

И какво толкова за поредното пусто, просто обикновено българско село?

1

Анонимен

преди 3 години

По Нова ТВ даваха евросело Черниче.