114

Само припомням

преди 3 години

До Анонимен116През 1907г в САЩ са приети първите закони за стерилизацията,инициативата на Маргарет Зангер е имала доста последователи и в Европа/Хитлер,Менгеле...../.След това Световен трибунал,а и доста избити ПРОФЕСОРИ и в БГ с колове по улиците.

113

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен110напълно разбирам ентусиазма ти и практически се съгласявам с него.-ДА,"ПЪКЛЕНИЯ ПЛАН" е обмислян В ДЕТАЙЛИ не от вчера!!!..Но:..-Аз НЕ съществувам,драги!..Мен просто ме няма...А "Ни са ваксинира туй,що га нема"..../ни са коркай!../

112

Анонимен

преди 3 години

Който го е страх от мечки да не ходи в гората. Няма нужда да се обяснява на който го е страх. По-добре да се изчистваме от непотребни и ненужни елемнти.

111

Анонимен

преди 3 години

Така е при нормалните индивиди. При русофилопитеците е патология.

110

Анонимен

преди 3 години

вярвам в медицината, бих се ваксинирала, но трябва да ми обяснят- имам някаква алергия, от 2 години пия Ксозал, подуват ми се очите, щипят и горят, а това беше посочено като реакция при ваксините, аз какво ще правя?

109

Малкият Рук

преди 3 години

това на снимката българският вариант на Гейлорд Еблиу ли е

108

До 105

преди 3 години

Защо пишеш глупости,само се излагаш!Този коронавирус ,а и останалите са от групата на РНК вирусите сходни с причинителя на морбили,също рнк.И ваксината е насочена към тази група..Какъв ти е проблема с ваксината ,нали виждаш втора,трета вълна,мутации ,няма спиране.Някои се заразяват повторно..Ваксината е от полза за всички,за здравето и ,за възстановяване на нормалния живот.

107

до 109

преди 3 години

Тук си доста прав. Именно тези, които пеят за контрол на масите (предимно необразовани, неквалифицирани хора), ще бъдат контролирани. Няма да могат да пътуват, ще измрат един по един. Много правилно мислене как Земята ще се чисти полека-лека от ненужните за икономиката и обществото.

106

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоМислиш се за много специален, но не си. Тези ваксини няма да поже да ги "прескочите", както другите. Вече ти казах - измислено е, как да стане.

105

Анонимен

преди 3 години

Целта на занятието е следното. Да се ваксинират ценните и умните хора за обществото и икономиката. Слугинажът няма да се ваксинира, защото робува на конспирации, тип какво прочел из Facebook или какво му казал един прЕател. Социалната система в лицето на добре платените вече за задъхва да плаща помощите на безработните общаци- те са ненужни на никого. Демек, ще се прочисти от ниската класа обществото. И без това там се бият по 100 души за работно място в склад. Нужен е един, останалите 99- не.

104

Светата Инквизиция

преди 3 години

Осигурен е ПОП във всели център за ваксинация да опява ваксинираните!Договорени са дежурни погребални агенции и безплатни чували от Общината.За по претенциозните са осигурени лопати под наем сами да копат трапа.

103

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен100тука не позна,съжалявам!..иначе има резон в твърдението ти,но то се отнася до много други "несъгласни"-НЕ И ЗА МЕН!.."ИСТИНА ТИ КАЗВАМ!"..имам нещо предвид,но то не е за споделяне..Мога само да кажа,че ДВА пъти се "боричкахме" с "Коковида"..В разстояние на два месеца.Така че ние вече сме "Стари познати" с него,почти "приятели",а приятелите взаимно се уважават....

102

Шаши

преди 3 години

Генното инжинерство, трябва да се забрани със закон. Всички завършили, да се въдворят на остров. И да има само електричество. Аа, и много акули. Калмари още по - добре. Да им чопкат главите. Дано те намерят нещо.

101

Анонимен

преди 3 години

Няма значение кой какво пише. Истината е, че никой няма да се ваксинира. Между другото, нямам търпение наистина да започне ваксинацията, тогава ще е шоуто като се изкривят мутрите на ваксинираните от парализи. Никъде, в никоя част на света все още не е започнала ваксинация, страх ги е.

100

Разбиращ

преди 3 години

Ваксинираш се и умираш до една година!

99

Анонимен

преди 3 години

До 102Гърция ще изчезне.

98

Анонимен

преди 3 години

ВСИЧКИ ДЕТО ДРАЩЯТ ТУКА ЩЕ ОТИДАТ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ, СЛЕД ТОВА ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ:КОЛКО СА ЛОШИ ВАКСИНИТЕ. ТОВА СА СЪЩИТЕ НАЙ ВЕРНИ И СИЛНО ВЯРВАЩИ В ГОСПОД НАРИЧАЩ СЕ КРЕМЪЛ ДО КАТО ПОЛУЧАТ ПАРИТЕ ЗА ТРОЛЕНЕТО, А ПОСЛЕ ОТИВАТ ДА СИ ГИ ХАРЧАТ В ЕВРОПА СРЕЩУ КОЯТО ТАКА ЯРОСТНО ТРОЛЯТ. ТОВА УМНИТЕ ХОРА СА ОПРЕДЕЛИЛИ КАТО ЛИЦЕМЕРИЕ, НО КАКВО АКО ТО Е ЗАПЛАТЕНО- НЕ СЕ ДАВАЙТЕ ЗА МАЛКО ПАРИ- НИКОЙ НЕ ВИ ВЯРВА, НО ВИЕ ПЕЧЕЛЕТЕ!

97

Анонимен

преди 3 години

До избирателНикой не го интересува, кое как ти звучи.

96

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТоИ ти ще се ваксинираш. Хората са го измислили как да стане.

95

анонимен

преди 3 години

Я оставете антиваксърите да го......! Какво сте се загрижили за тъ....пите им кра...туни! Прочетете малко история и ще видите колко са много невежите, невярващите, задръстените, но както по-долу се писа, ползуват постоянно направеното от тези, които презират! Що не се върнат в пещеритее да гризкат корени?