45

Сандо

преди 3 години

това е наследсто от пра дядо му които се е бил с индианците из русенско

44

Анонимен

преди 3 години

Този е нагъл и нищо не му пука за хората!Гледа от високо!

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонименходил съм на първите 2 концерта на слави - чалга, чалга и простащина, а хлапетата в захлас и маанетата станаха на мода, а ако не слушаш чалга си отхвърлен отвсякъде

42

Ую Грездьоолар

преди 3 години

То пък един съд.... Рушветаджии, които само се редят на банкомата, за 13-та и 14-та заплата. Не се наплюскаха, корумпираните ***. А хората нямат хляб на масата.Всеки ги ухажва, понеже не се знае кога ще е зависим от тяхното благоразположение.

41

Анонимен

преди 3 години

Тия университети да не са ти монтанския свободен да раздават платени дипломи..

40

Анонимен

преди 3 години

то тези 50 стрели като ги даваха по телевизията я струват 150 лева общо я не, ама "ща го съдим!!!!!!!!!"

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 42партията им може да са такива /но може и да са с дипломи менте/, ама вождът им не е с американски дипломи, а само с американско, т.е. соро ско финансиране и именно той докара чалгата и простащината на мода в БГ за което голяма част от хората никога няма да му простят

38

Анонимен

преди 3 години

Само ГЕРБ!Спасителите на България!Другото е пълнеж в политическото пространство!Това е!

37

Анонимен

преди 3 години

Партията на боко - суджука, мозъка, ментата,маджо, пашата, сокола, очите,каратиста,шиши.Партията на Слави - млади, нови лица от Оксфорд, Кеймбридж, Харвард, Йейл, Хайделберг, Принстън, СтанфордВие кои предпочитате?

36

Анонимен

преди 3 години

Нищоправещия тази вечер пак ще иска оставки на новогодишното си слово!Ай сиктир на подстрекателя!

35

Анонимен

преди 3 години

При Гешев няма грешка!Даже и Рубашкин захапа!

34

До 36

преди 3 години

И откъде ще ги "подхвърлят "бе куку?Айде не ги оправдай тия?Адвокатите си знаят тяхното и повечето лъжат публично!

33

Анонимен

преди 3 години

Според адвокатите на Бобоков обискът е извършен само от служители на МВР и прокурор. Без присъствието на поемни лица и/или собственика - нещо, абсолютно задължително според НПК. Което води до сериозни съмнения, че артефактите може и да са подхвърлени от извършващите обиска. И се опасявам, че Бобоков като нищо ще осъди България - но ще платим пак ние, а не каскетурата!

32

До 17

преди 3 години

Какво искаш да кажеш!Заводите на Бобокови си работят,никой не ги е спирал,разследван е затова че си пръска оловото и другите *** където му падне,без да ги интересува от екология и замърсяване на природата и почвата.Не че няма пари,но икономисва с далавери с кухи фирми.

31

Анонимен

преди 3 години

Държава от ЕС... Това е голяма смешка. Ние сме колония, не държава. Още по-лошо. Не знаем чия колония сме. Контролират ни няколко държави от ЕС, САЩ също. Войските на наша територия са на краварете, а еврогейците ни избират управленците, крепят ги като провесени мъда.. аве мани!!!

30

Анонимен

преди 3 години

Всеки нормален човек знае, че прокуратурата в БГ е поръчкова у се използва за разчистване на мутренски сметки

29

просекютър

преди 3 години

e dobre де, кво стана с ***? Значи хващаш едно дело защото е ОБЩЕСТВЕНО ОПАСНО ДЕЯНИЕТО, нали така, а не човека? И после - ми там няма нищо да излезе, *** дай да видим какво друго ще излезе за ЧОВЕКА... пък било и най кокошкарската история...

28

Анонимен

преди 3 години

за пълното чекмедже - разследване няма ?!сигурно замо се е напълнило или вътре е имало коледни евро-картички и щоколад

27

До 27

преди 3 години

Защото тези двамата са разследвани за друго,единия за токсични отпадъци,другия с 18 обвинения и чак при обиските са открити античните предмети.Следи хронологията,не отзад напред.Чисто и просто са уляли като недосегаеми ,затова прислугата навън реве за оставки.

26

Анонимен

преди 3 години

Не мога да повярвам, че такива нагли, мутренски издевателства се случват в държава от ЕС. Върховенство на правото ли? То има единствено право на по-силния.