25

Анонимен

преди 3 години

Не ги е складирал за "вторични суровини"а за своя колекция .Това са древни артефакти,оценени са,но не ги е регистрирал ,не ги е обявил ,нито къде са открити,имало ли е битка на това място.Такива колекции се продават,имат си частни самолети могат да ги изнесат,затова и не ги обявяват.Дружки са с другия иманяр с пурата.

24

Любопитен арбеолог

преди 3 години

Защо държавата се сети едва последните 6 месеца да си събира антиките? И защо ги събира само от двама нарочени бизнесмени? Само те ли имат антики?

23

Възмутен

преди 3 години

Мафията управлява държавата! Истинския виновник за отпадъците зам. министър Живков, организирал схемата и прибирал подкупите (едва ли без знанието на тези над него) Специализираният съд го освободи от ареста. А на Бобокови заради снимките на спящото Бе. Бе. с пачките и кюлчетата ще им търсят ръждиви стрели и телени огради, само и само да ги накажат по поръчката отгоре!

22

Анонимен

преди 3 години

Брей,изтърбушиха страната да ровят за антики с висока стойност.Като бащиния!И другия с ритоните на траките,складирал,складирал и каквото антично намерят иманярите.И не ги интересува историята на местността,какви хора са живели,част от нашето минало,а да заграбят за себе си предметите.А дали някой вече е намерил скритите от Вълчан войвода?Тук е древна Тракия ,историята е тук.Напр. румънците са открили много златни антики от древността и средновековието,изложени са в музеите ,описан е период,място

21

Анонимен

преди 3 години

Да беше предал на "Вторични суровини " тези 10 кг старо желязо. Ако тези ръждиви железа са културно наследство,то след десетина години и някоя броня от Москва или Лада също трябва да ги обявят за такива

20

Сата НАТО

преди 3 години

От сички гръмки заглавия и високопарни фрази на сви нята с каскет, това ли стигна до съда? Няколко ръждиви наконечника заьстрели? Това не е никаква културна ценност, а като артефакт не представлява никакъв интерес, понеже такива наконечници в музеите има с лопата да ги ринеш. На всичко отгоре никой не е длъжен да знае, че парчето желязо, изкопано в градината, е наконечник за стрела.

19

Анонимен

преди 3 години

Бобокови имат толкова много пари че да купят Борисов и да го продадът за вторични суровини

18

Анонимен

преди 3 години

Вие кажете какво става със сметищата,които тровят страната ни и има ли осъдени в затвора,а не да ни дрънкате за Бобоков!

17

Анонимен

преди 3 години

Побъркани радефчета!Пораснахте!Време е да си изчистите мозъците от злобата!

16

Анонимен

преди 3 години

Спрете да мачкате и ограбвате хората,спрете и рекета над българските фирми, правили сте му мръсотии, като така сте закрили над 200 работни места,това ли ви е управлението и съда,да рекетирате и убивате работни места ,лишавайки семействата от прехрана и предизвиквайки демографска катастрофа?

15

Наблюдател

преди 3 години

След като обвиненията за ОПГ вървят към провал, сега Прокуратурата се хваща за кокошкарска история. Явно целта оправдава средствата.

14

Анонимен

преди 3 години

Освен духовния отровител Радеф,този реално отрови земята на България!!!

13

Анонимен

преди 3 години

ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ СЕ ИЗПЛАШИ ДА НЕ ПРОГОВОРЯТ ЧЕ ТОЙ Е НАРЕЖДАЛ. ТАКА СТАНА И С НЕНО ДИМОВ КОЙТО ВЕЧЕ РАБОТИ В СВОЯТА ФИРМА.

12

Само питам

преди 3 години

Върховете от стрели в чекмедже на нощно шкафче ли бяха скрити?

11

Анонимен

преди 3 години

Ако жена му е снимала г-н Борисов, малко му е! Да налива вода в мелницата на комунистите, които само чакат такива снимки за да разпространяват лъжите си!!! И в спалнята докато спи!!! Не ги е срам!

10

Анонимен

преди 3 години

до 9А бойко еврото няма ли да ривнее за още чикмиджета, би????

9

Анонимен

преди 3 години

Сега цялата комунистическа измеееет ще започне да ривее срещу Гешев :) Първия е топ фигуранта на държавата, кремълската ***, Румен Рублата

8

Handel

преди 3 години

Добре че не намериха къде е скрил кюлчетата съсзлато...

7

Тиквопитеци 1 и 2

преди 3 години

Всъщност гешефт ще катастрофира жестоко с тези псевдообвинения за престъпления, които ги няма в НК.

6

Анонимен

преди 3 години

От цялата патардия за това ли го обвиниха,а за отровите в земята КОГА ?