847

Анонимен

преди 3 години

Никога глас за БСП, това е закон.

846

ДДРОнег

преди 3 години

До ОБЩ ФРОНТПоздравления за смисления коментар !!!Бих добавил, че отдавна герП са тотално вредни за България и на всяка цена трябва да се махнат !!!Не харесвам и бсп, но народът ни гласува масово за две партии - или за герП, или за бсп-ту !!!На изборите ще подкрепя бсп-ту с отвращение, но трябва да се махне гербаджийската шай-ка !!!

845

Анонимен

преди 3 години

Оставка на крадливата мутра, какво стана с новата конституция на кръглия суджук от Банкя

844

ОБЩ ФРОНТ

преди 3 години

Не се ли обедините около БСП (добра или лоша), но е единствената партия способна да гътне ТУЛУПА, ще му хапнете маркуча... Нужен е общ фронт!!!!! Тоя ПЕЗЕВЕНК много ви обича разединени и така се крепи 11 години. Не разпиляване на гласовете по малките партийки, а обединението (извън ЕНП) с една по голяма партия може да гътне ШАЙКАТА С БАЙ ***....в случая добра или лоша това е БСП...иначе Тиквуций ще е вечен!!!! Не забравяйте, че ОБЕДИНЕНИЕТО на комунисти и антикомунисти успя да неутрализира дори и Хитлер!!!

843

Анонимен

преди 3 години

Бойте се не от тези, които фърлят яйца, а от тези, които не фърлят яйца.

842

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Трябва да разбере, че в името на събарянето на Борисов е добре да се гласува за тази сила, която има най-голям шанс да го събори за да не се пилеят гласовете анти. Ако тази сила е БСП БСП. Ако е Трифонов - за него. И за ясно изразени опозиционни формации като Демократична България (ДБ) и Изправи се.БГ може, разбира се но никога за тия, които са в орбитата на ГЕРБ. Тепърва предизборно ДПС, т.нар. патриоти и Воля ще творят какви ли не мурафети, за да се дистанцират рекламно от софрата, която делят с Борисов. Независимо от миналите им грешки, предателства и т.н. българите трябва

841

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 905Ми той самият бойко е "другар", но от бкп !!!

840

ТИ ДА ВИДИШ

преди 3 години

Българската мечта днес е: беден и *** с чекмедже и власт.....https://mobile.frognews.bg/article/208679/

839

Велики филми

преди 3 години

"Сибирската лейди Макбет", "Кръстникът".. ама най- велик ще излезе, ако сър Меноф изиграе "Банкянския кръстник"

838

Свински очи

преди 3 години

На Харлатан са такива, кръгли, гладни доверчиви, а Бойковите, като на кошута , нежни, и плашливи!

837

КОМУНИСТ

преди 3 години

МНОГО ЧЕРВЕНИ торове ,хвърлящи СВОЯТА ПОМИЯ и ЗЛОБА.....завист голяма ,ами СЪЩИТЕ са като техните господари лентата мързеливци и ***.....

836

Нинова пречела...

преди 3 години

според Alex2 Да, пречи на прасето Гергов от БСП, и на това оглавило Гробарите да си пълнат гушите. Защото, ако им сипете заедно да лапкат помия, отзаде мнного трудно ще ги различите! И на Алекс 2 му пречи, да си напълни и второ чекмедже, и да лапка, редом до големите!

835

Анонимен

преди 3 години

МАЛИЙ, КВА ЗЛОБА ОТ ЧЕРВЕНИТЕ, ЗАЧЕМ ТАК ДРУЗИЯ- СЕГА МАРТ КАТО ИЗБЕРЕМ ПАК ГЕРБ, МАЯ ЩЕ СЪТВОРИ КОСТИНБРОД- ОТ АФЕРИСТКА АФЕРИ- АМАН ВА ДРУГАРИ- ЕМ НЕКАДЪРНИ, ЕМ КРАДЛИВИ, ЕМ В ИСТЕРИЯ- ША СА СПУКАТЕ ОТ ЗЛОБА. ГЛЕДАЙТЕ СИ КЛИМАКТЕРИУМА И НЕ ТОРМОЗЕТЕ НАРОДА СИ.

834

ДрОгаре

преди 3 години

готови ли сте за още един мандат без вас.....опят?

833

Няма такова...

преди 3 години

Няма такова дживотно "Политически антрополог" !Мейбиq става дума за вида Политически мършояд*

832

канадец

преди 3 години

Баце що се не гръмне!?

831

Alex2

преди 3 години

Ееееех другари и "чекмеджето" на Баце и Решетников няма да ви помогне просто защото сте пълен провал ! Благодарности към Нинова че оглавява тая партия която трябваше отдавна да изчезне и да не трови живота в България !

830

САТАНА

преди 3 години

Отново ще кажа, на протеста не вярвам,убийства да.

829

С три думи !

преди 3 години

***, но разбираем и достъпен !Идеален човек за четвърти мандат!Селяните прости, светец го зоват,в мина Чукундурово го боготворят!

828

Сър Меноф

преди 3 години

Борис-оф е един вит доброкачестен Полит-хемороит* който постоянно напомня на хората, да не преяждат . И го прави го от сърце, загрижен по-дълго да живеят!