98

Истукан

преди 3 години

Сбогот Тръмп. Женан ти те напуска заеднон с децата, а другата седмица сдаваш властта и стъпва в длъжност Байдън.

97

Истукан

преди 3 години

Отиващият си Тръмп отмъщава. С лошо никога не се отвръща. Да го помни Тръмп, защото и той ще виси на бесилото като стъпи в длъжност Байдън. Да вннимава в картинката Тръмп, защото Байдън ще му очерни живота.

96

Ал Бънди

преди 3 години

Айде пак Тръмп виновен.И такъв тип статий все от жени написани. Защо ли!!!

95

Роза

преди 3 години

Има различни видове и степени на психични заболявания.Явно е от случая,че заболяването на тази е нелечимо.Тя не може да бъде пълноценен член на обществото.Инжекцията само я е спасила от излишни страдания.

94

ми то

преди 3 години

си личи тая абсолютно луда всички и пречат и мрази всички и хората които са щастливигрозница за жена и винаги е била грозна затова се е шлякала с кой къдет свари

93

РПГ-7

преди 3 години

ЕС да обяви санкции на "най-демократичната" държава - САЩ, за нарушаването на човешките права и екзекуцията на тази травмирана от живота и обстоятелствата жена!Де ви е Демокрацията, де са ви Либерализма и Човешките Цености, бе кравари!!!!Вземете пример от малка и демократична Бг и нения Бащица бат Бойку!

92

Анонимен

преди 3 години

Тука става въпрос за *** жена. Какъвто и да е афект, да сториш такова нещо да изкормиш бременна си е психично заболяване. Друг е въпросът, че там не искат обществото да прави разходи по такива случаи и се отървават по този начин.

91

аз да ви обадя

преди 3 години

В Щатите отдавна са си дали сметка , че смъртните присъди не са рентабилни- още Алеко го е описал- яко бачкане за жълти стотинки и по веригата едни хора забогатяват .

90

венци

преди 3 години

България иска съд и присъда за престъпници като Боко Тиквата.Това е нещото което интересува българското общество.

89

хм

преди 3 години

Сега разбирам защо демократите отидоха директно в Столипиново при братчедите си.

88

Анонимен

преди 3 години

Е в Бъгария всеки се саморазправя, както може, за да си запази жизнения периметър.А държавата краде от всички и раздава на отбвани. За друго не се интересува.

87

Петър

преди 3 години

Въпрос. С какво тази новина е толкова важна и ни я навирате цял ден в очите? Какво целите? Какво и е интересното, какво и е важното

86

Франкенщайн

преди 3 години

Ако е истина това, как са я арестували, то тази няма нужда от психиатрична експртиза, тя си е кръгло луда. Трябвало е да бъде затворена в съответното заведение /демек лудница/. Сигурно семейството й не е имало пари за адвокат, а назначения й обществен защитник го е карал през просото. Просто - нагледно доказателство на американската правосъдна система . Навремето как освободиха О Джей Симпсън , след като той явно беше убил жена си. Просто имаше пари за адвокати.Така ще е вече и в България, закон

85

Анонимен

преди 3 години

до Зоро Да бяха екзекутирали и баща й и приятелите му. Много ясно, че те са виновни за всичко. Да не говорим, че масово американци изнасилват малки деца, момичета. Това не може да е нормална държава с нормални хора каквото и да ми говорят и да ми се правят.

84

Анонимен

преди 3 години

До BG-то така е, но е така защото някъде има още 230 като тях и ги пазят.

83

Juls

преди 3 години

до 95 СветозарВиж сега тук идеята е друга: От 70 г. за първи път при ТРЪМП се екзекутира жена !!! ТРЪМП планира още екзекуции !!! По времето на ТРЪМП има рекорден брой екзекуции !!! Ако не внимавате ТРЪМП ще ви згори къщата, ще изнасили жена ви и ще изяде децата ви !!! Trump BAD !!! TRUMP EVIL !!!

82

BG-то

преди 3 години

Има спешна нужда от смъртното наказание. Докато тука си драскаме по улицете се разхоьдат свободно поне 100 ***.

81

истината

преди 3 години

CNN : "Тръмп е виновен за жена-убиец"

80

Анонимен

преди 3 години

Дегенератите трябва да се избиват, направо по улиците. Снимката казва всичко.

79

Анонимен

преди 3 години

Какво ли би станало ако вместо тази бяха екзекутирали някой чернокож престъпник .