57

Ямболски цървул

преди 3 години

Лешояди имам в предвид журнаГлистите,а не хората на площада!

56

Off

преди 3 години

Убитаци.

55

Бай тошо

преди 3 години

Тия са толкова "много", че всички да влязат в парламента няма да съберат кворум.

54

Анонимен

преди 3 години

В следващия парламент трябва да има ясно разпеисани работни правила. Самоотлъчка 3 пъти - уволнение. Неизпълнение на задълженията или замесване в скандал - уволнение. Общо взето кодекса за труда да се прилага. А не да издържаме 240 хрантутника на които имената не им знаем и половината въобще не се вясват на работа. И охрана и служебни коли на министъра и президента - останалите знаят, къде е градския транспорт или да се придвижват със собствен автомобил.

53

Нормален

преди 3 години

Каква точно система искат тези индивиди? При една нова ЗДРАВА СИСТЕМА такива няма да могат да си разиграват коня по улици и площади ,а ще отворят отново ,,гримьаорната"на Московска 5! Старите знаем как,, онази система" която я искат протестиращите, се отнасяше с такива като този тъмнокожият от Русе с ушанката....Да я върнат системата че нормалните хора да си отдъхнат от тези примитивни екземпляри! Множко им дойде слободията

52

Анонимен

преди 3 години

Ох, аман бе, пак са блокирали града.

51

Ямболски цървул

преди 3 години

До платените лешоядиТези пари,които сте взели,за да плюете,с тях не можете да преминете на следващо ниво.Все тук ще бъдете.И ще усетите,че парите няма да ви помогнат за нищо.

50

Сата НАТО

преди 3 години

Вижте ги кои са?!!Всеки си иска нещо ,слободия и анархия.А истинските мутри протриват доволно ръце!!--------Аз се хващам на бас, че гербаджиите им плащат да имитират протест с някакви *** отски искания, за да отвратят хората от опозицията.

49

Анонимен

преди 3 години

Протест от 100 платени толупа....платен протест от сдружение Череп, Цветан Василев и комунисти....главен говорител Радеф

48

Анонимен

преди 3 години

А кой е бил другият кандидат, ясно ли е?Щото Сушард и досега произвежда, а другият можеше да е затворил фабриката и разпродал терена.

47

BG-Гражданин

преди 3 години

"ОСТАВКАТА" на Герб в Парламентарна република каквато е България може да дойде само след Парламентарните избори, а този който ги бави е фигуранта, така че "Майките от системата Ги убива" и тези от "Възраждане" и "Боец", да ходят да протестирата пред ведомството на MUNCHO ... !!!

46

Анонимен

преди 3 години

Има ли по-голяма излагация от Евгений Дайновщината.

45

Ямболски цървул

преди 3 години

На 13-ти затвориха държавата.Март.На 13-ти започват да 'работят" Нещо тези съвпадения ме карат да ставам конспиративен!

44

Пян Гъ

преди 3 години

Ще гласувам за ГЕРБ. Отново. Не защото са идеални. Няма такъв филм. В никоя държава. Естествено ГЕРБ имат някои слабости, но другите са тотално НЕАДЕКВАТНИ и/или тотално ПРОВАЛЕНИ. Има стратегически минуси в политиката на ГЕРБ. Вместо да ги посочат и обсъдят, за да коригират управлението и живота в БГ, останалите партии се дърлят с тях на п-па "стани д седна". Нулева полит. експертиза, 0-ва загриженост за БГ, 0-ев шанс за победа на изборите. Има си вселенски закони...

43

Анонимен

преди 3 години

Вижте ги кои са?!!Всеки си иска нещо ,слободия и анархия.А истинските мутри протриват доволно ръце!!

42

цъкльо си цъка

преди 3 години

Та значи цъкам си аз по компа и що да видя:На снимка 12 баба Ренетка Инджова облекла се с кожено палто от норки,кожена шапка също от норки,кожена яка от сребърна лисица,кожени ръкавици,кожена чанта и тя БАРАБАР ПЕТКО с протестиращите....гладна,изпостела,ОЗВЕРЕЛА...Та питам се аз как се връзва тя на общия фон от КЛОШАРИиЛУМПЕНИ...?Според мен НИКАК!!!Чий ГО крепи тя там???!!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Карлуково се наводни ,пуснали са всички от лудницата.Те пък дошли на площада.

40

Анонимен

преди 3 години

Със затоплянето и наближаването на пролетта се пробуждат всички. Нормални неща в природата. Партизан за бой се стяга.

39

лозунг на"Систе

преди 3 години

Кен лииии, тулибулибу дауч ююююю...

38

ОНЯ ОТ СНИМКАТА

преди 3 години

ТРЕБЕШЕ ДА СИ ЗЕМЕ ПО-ДЕБЕЛО ЗНАМЕ