140

Анонимен

преди 3 години

Човешкото здраве - физическо и духовно зависи, от начина на живот, хранене , дишане и пиене на вода , от мислите, eмоциите и действията на човека!

139

да,да ама не

преди 3 години

До да,да ама нео големите ги е страх от война! Преките и непреките поразии ще са такива, че в следващата война, ако изобщо има такава и е между човеци - оръжията ще са камъни и тояги! Моите скромни знания ми казват, че кризата с пукането на балона трябваше да е по-късно към 2024-5 година, а коронавируса е изненада! Ще видим! Следва продължение! Каквото и да говорят - става дума за пари, печалби, власт, влияние, пазари...!

138

да,да ама не

преди 3 години

Фaкт e, чe ce cпрeтнa хубaвa cвeтoвнa кризa! Щe рaзбeрeм пo нaтaтък мoжe би зaщo!?Тoвa, чe вируca прecкoчил нa хoрaтa oт прилeп, пaнгoлин, змия... дeтo китaйцитe cи ги ядaт oт 1000 гoдини и нe e прecкoчил, тa чaк в днeшнo врeмe e зa тия дeтo кoнcумирaт дoмaтитe c кoлчeтaтa!Нa вceки 10-15 гoдини ce прaвят/oргaнизирaт cвeтoвни кризи c кaкъвтo и дa e пoвoд! Ceгa e кoрoнaвируc! По време на криза големи маси от хора в глобалния свят стават излишни. В период на тежка икономическа криза масите трябва да се контролират. 2008-9 година пак имаше кризa! Ако не се правят кризи ще има световна война, н

137

преди 3 години

А вие защо цитирате жълтия вестник "Дейли Мейл" по научни въпроси?Що не "Блиц"?

136

Анонимен

преди 3 години

Aко режисьорите се провалят с всяването на страх, циркът ще бъде закрит от участниците за нула време.

135

Анонимен

преди 3 години

СЕГА ЕДНА ВАКСИНА ПОСЛЕ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЕ РАБОТИ ЩЕ ТРЯБВА ДРУГА И ПОСЛЕ ДРУГА ЩЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ ОРГАНИЗМА ЩЕ ПРИВИКНЕ И САМ НЯМА ДА СЕ СПРАВЯ ,АЗ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРАМ САМО АКО СТАНЕ ТУРСКО ТОЕСТ НИКОГА

134

Колев

преди 3 години

Деним 1, Деним 2 ...

133

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Сега суперщамове ,после хипер щамове ,по после хипер на хипера на хипер щам ,после ще дойде Мъглявината Андромеда ,после Черна дупка ...Въобще щамове до ...дето вече е писано ....ПАРИ СА ДАВАЛИ ,ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИЯТ ОТ НАКЪДЕ .

132

Край

преди 3 години

От учен по просто нещо нема.Не идват супер щамове. Идат мега гига ултра щамове от които всеки човек ще мре не по веднъж ми по пет пъти. За радост на Ани Салич и Николай Дойнов.

131

Коментари Коментаров

преди 3 години

Добре, а ние какво да правим? Друго-за всяка болка има билка. Като толкова знаете, кажете вирусът естествен ли е или не? Да хванат прилепи и да ги изследват.

130

Левски

преди 3 години

Чакаме ковид 21 втората вълна...

129

Анонимен

преди 3 години

Твърде много милиарди долари и евро се "превъртяха" в нечии джобове.Най-добрата защита е нападението.Какво по удобно от заплахи за здравето на хората.Света е станал джунгла за пари, пари и пак пари.Заплахата за живота на хората е начин за печелене на пари.Защо не е елиминирана "Уханската Чума"?Кои са виновни?

128

Анонимен

преди 3 години

Мамата сийбало... Само се надявам, че три порции сьомгова пъстърва, запечена с пресни картофки и три пръчки пресен чесън, ще ме спасят от това страшилище!

127

Анонимен

преди 3 години

Няма страшно, ваксината нали пази от сички щамове.

126

дедо от село

преди 3 години

Ей, тея са не спряха да лъжат! Грипа идел ,ша дойде страшен грип,по-страшен е тоя дето ще дойде и хайде заривайте главите и млъквайте! Ай, гиди ,гиди да вземе човек една некастрена гьостерица ,че да я усуква по дебелите им кълки да знаят кога са лъгали цял народ ,ама минаха ми годините иначее.....

125

Анонимен

преди 3 години

Нещо за грипа, лека му пръст?

124

Анонимен

преди 3 години

Предлагам първо да изолират оригиналния "вирус".Иначе само се развеселяваме с новини за" нови щамове"

123

Анонимен

преди 3 години

Тези "мутации" явно се отглеждат специално в някакви лаборатории и се разпръскват по света по специално разработена технологична схема,което означава,че начинът по който се действа срещу вируса (чреа ваксинации) е не само неефективен,но и вреден!!!Реалността показва,че има само два начина за противодействие - 1) е да се открият и лквидират лабораториите и лицата,които стоят зад тях и 2)да се върви към създаване на средства за повишаване на естествения имунитет на хората!!!Това Е!

122

Анонимен

преди 3 години

Като че ли са знаели, че Короната идва, нали. Имате ли още въпроси ? Доказателствата са в нетаПодобни планове за действие се правят за всякакви бедствия и аварии. А темата за вирусите беше страшно актуална последните години, просто защото няколко пандемии от много опасни вируси вече бяха факт, между които птичият, свинският, първият САРС и Ебола. Ковид е просто най-заразният от тях и се предвиждаше, което не значи, че някой го е искал. А седенето вкъщи е още от бубонната чума.

121

Анонимен

преди 3 години

От Англия идват най-големит гадости. Там е гнездото на глобалистите.Тяхна е и лабораторията в Ухан.