17

Анонимен

преди 3 години

Пак се хванахте за жените.Не прочетохте ли, че става дума за насилието по принцип и на родители над малки деца и на деца/внуци над възрастни родители/баби и дядовци...Обаче не, едно си знаете и това си е!А иначе насилието е отвратително без значение кой кого насилвай и под каква форма (физическа или психологическа).

16

ЦИНИК

преди 3 години

До 16. А лобута не решава проблем. Язе не сум съгласен.Со кротце,со благо и со малко кютек сичко са постига.

15

ЦИНИК

преди 3 години

Женътъ тряаа да бъде побийвана га могу говори,няа мяра на приказките си и не са сяща да спре,въпреки ,че сама усеща ,че е прекалила. Га кокошката жа са усети че прекалява с куккудякането ? Га я подгониш с пръчката.Па после думашно насилие.

14

Анонимен

преди 3 години

С бои нищо не се решава просто до другия път само с думи става.боя не решава проблемите човек като си нема акъл.те тия каде нямат акал си решават проблемите с бои щот така е по лесно те само това знаят.но някои ги учи или гледат домашно насилие и го възприемат като модел за вазпитание и резолтата е налице.но не става нищо този модел вече е изпробван и неработи.

13

Анонимен

преди 3 години

С болни хора и агресивни не може да се живее когато има някои неуравновесен с слаба психика резолтата е явен особено такива безработни каде лежат на гърба на хората и чакат някои да ги храни няма как да живееш с болен човек да спиш и да се храниш нормално нарушавати се дизбаланса.когато няма уважение в едно семеиство разбирателство между двамата не чакаите нещо хубаво.тези *** каде по цял ден седът на компютрите и не знаят каде се намират сега си берете плодовете на вазпитанието

12

Анонимен

преди 3 години

polovinata sa gotovi za mesari hasapi v germany...a tam edni vegetarianci...

11

Словянин

преди 3 години

За домашното насилие в 51 % от случаите са виновни жените. Холивуд унищожава доброто в семейството на българина.

10

Балкански селянин

преди 3 години

Ако не я бия как ще разбере, че я обичам?

9

Мечо

преди 3 години

Причина за физическо насилие над жените обикновено е тяхното психическо насилие над мъжете. Жените са много по- силни на празните приказки, мъжете не могат да се конкурират с тях и единствения начин да ги спрат да мрънкат, е като им бият един шамар.Ако искате да спрете физ. насилие, да се въведе строг закон за психическо насилие над мъжете от страна на жените.

8

Родолюбец

преди 3 години

Без крути наказания ,ще има насилие!!!!Такава е системата на лигавите либерали,ха,ха,ха!И насилие има и в прехвалената Западна Европа и в задокеанската империя!Виждаме го постоянно!

7

Анонимен

преди 3 години

estetsven bg kanibalizam.

6

Анонимен

преди 3 години

Регионални културни особености на балканския селянин. Нищо особено.

5

Анонимен

преди 3 години

Затворете съпруг и съпруга заедно. Със сигурност ще има извършител и жертва. Просто мъжете не смеят да използват телефона за оплаквания от домашно насилие. Защото после...

4

Приятен ден

преди 3 години

А министърът на правосъдието Десислава Ахладова дали има нещо общо с Пернишката секта и нещото Ирена СОКОЛОВА!?

3

Анонимен

преди 3 години

Видяхме Кобрата как насили суши. И глоба отнесе и участие в програма за лечение на сексуална зависимост.

2

Здравей Африка

преди 3 години

А за насилието от МВР и Службите срещу неудобните нищо.

1

Феминистка

преди 3 години

Психическо и физическо насилие срещу мъже НЯМА!