49

мак

преди 3 години

Цената на газа за българина с колко % ще скочи? Вие никога не намалявате чувствително цените, но за увеличаването им сте ненадминати. Кажи, ид.и.от.ино, кой управлява? Другите само говорят, ти да видиш. Какво да правят, да дават кинти или да "инспектират"? Кой ако не вие трябва да работите.И колко болен мозък трябва да си за да всеки ден безброй пъти да се хвалиш. Медии, спрете се, бе, да го отразявате.

48

Спеца

преди 3 години

Нищо ново под слънцето- Бойко се върти към силните на деня от САЩ като ветропоказателА Путин ако те подгони, а Бойче?Ко прайм?Но къде акъл в тиква?

47

Анонимен

преди 3 години

Явно срокът на годност на Видимите резултати е до няколко дни, след като е минала джипката и е срязана лентичката. Журналистите имат 24 часа да снимат и отразят шедьовъра, че след това не се знае

46

ще надуват

преди 3 години

Слагачите на Байдън

45

Зозо

преди 3 години

А нещо каза ли Боко за руската тръбъ към Сърбия? Че нема компресори и трябва Болен, Копейкин и Румен-пикалото да надуват с бузите? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Че от тая тръба ние няма да получим 1 грам газ и че няма изплащане в близките 100 години?

44

Койчо

преди 3 години

Осъденият за лъжа само работи и строи.А след това работи за ремонтите и чекмеджето

43

Какво си направил,

преди 3 години

*** ***, метрото пак е спряно, отново повдигнати релси!? Мутро, от твоето строителство няма полза, ремонтите са по скъпи от самото строителство!

42

тукА ИМА ЕДНИ..

преди 3 години

НЕГРАМОТНИЦИ ДЕТО НЕ ЗНАЯТ БЪЛГАРИЯ КЪДЕ СЕ НАМИРА ,АМА ПИШАТ СРЕЩУ ДРУГИТЕ ДЪРЖАВИ....ВИЖТЕ СИ OSRANИTE *** И СПРЕТЕ ДА ГЛЕДАТЕ В КАНЧЕТатА НА ДРУГИТЕ,ЗАЩОТО БЪЛГАРСКАТА МИЗЕРИЯ В КОЯТО СМЕ ЗАТЪНАЛИ Е НЕСРАВНИМА ДОРИ И за СТРАНИ ОТ ТРЕТИЯ СВЯТ!!!!!

41

Анонимен

преди 3 години

Туй държава ли е или някакъв султанат, само в султанатите всичко се върти около султана и министърките-калинки на султаните.

40

Анонимен

преди 3 години

М да, едно от моретата е в метрото

39

Анонимен

преди 3 години

Олигархията работи по 3 морета.

38

Знае се!

преди 3 години

Този пак ще закопае България. Особено опасни са хиперактивните, които нямат мозък и вземат първосигнални решения.

37

Анонимен

преди 3 години

Работят толкова калпаво, че щеше да бъде по-добре само да говорят. Да им се оправят творенията ще струва повече отколкото да се изградят на ново. В метрото с канута, по магистралите с апийски принадлежности, изолираните сгради се лющят като глухарчета. Образование и здравеопазване в колапс. Милиарди изтичат безотчетно... ако тия 11 години буквално си седяха на ръцете без да пипнат, по-добре щеше да бъде.

36

До Анонимен

преди 3 години

След 60 дена такива като теб пак ще вият по форумите ... !!!

35

Калеко Алеко

преди 3 години

Другите "работят" по други инициативи дето им ги пишат стратегическите съветници, тези дето крият в чекмеджетата си секретни държавни документи и дето сътворяват кулажи с чекмеджета във Фейсбук, и дето организират саботажи в Метрото ... и дето изграждат образа на един фигурант с вдигнат юмрук, юмрук който бие по българската държавност и българските институции на държава членка на ЕС и НАТО, и който гори знамето на ЕС на яз.Копринка заедно с русофилите от партия Възраждане ... !!!

34

Анонимен

преди 3 години

Още 60 дена.

33

Кармен Младенова

преди 3 години

Както е тръгнало не на три морета,а скоро можеме да се окажеме територия на три язовира....

32

Анонимен

преди 3 години

Три морета няма нищо общо с Гърция и Сърбия. Това е проект с идеята за интеграция на страни с близък манталитет, история и ценностна система. Старите идеи за него, като пояс около Русия вече нямат значение, защото Русия заминава тотално в сянката на Китай.

31

Анонимен

преди 3 години

Руси има най-доблите оръжия в света, ама на картинка....Аааа-и нема кво да ядат. За пиенье-бояришники , квас,новичок-имат ,та им артисва.....

30

Анонимен

преди 3 години

И на 10 морета да сте, България е бедна и такава ще бъде. Имате мускули само за показ, страната от година на година се топи и делът на младите намалява заради калпавата ви политика. Хората на средна възраст работят за малко, пенсионерите изнемогват. Нито технологии, нито индустрия, нито селско стопанство, нито инфраструктура. Козирувате на големите и тъпите и източвате собствения си народ