36

До 37

преди 3 години

Пропуснали са да им кажат, че не трябва да се издават.

35

Анонимен

преди 3 години

Някой написал по-долу, че ще издирват троловете и един от тях веднага обявил с оценката, че не е съгласен да го търсят.Абсолютен ид и от, като началниците си.

34

Анонимен

преди 3 години

До До 31Не ми се обяснявай, ами се подгатвяй да ревеш в началото на другия месец, ресторантьорче.

33

До 31

преди 3 години

Когато актовете паднат съда разноските ги плаща бюджета, т.е. ти и аз, питек... Не бъди толкова "сигурен" кой ще спечели в съда, защото никой няма да те уведоми, а ще платиш, като поп без да се усетиш, *** такъв! Знаеш ли колко десетки милиони разноски са платени от бюджета за нефелни актове, ***? На идея си нямаш, нали...

32

Анонимен

преди 3 години

След края на постановката, ще издирваме троловете както SS-овците след края на войната.

31

Анонимен

преди 3 години

"Глобите се обжалват в съда, питек!"Ама обжалвайте ги бе, освен да си платите и разноските за адвокат, друго няма да стане.Нямам търпение да решите да си изпълните "заканата" на първи и после да ви гледам как рИвете в произволна новинарска емисия. Няма нищо по-яко от това да гледаш ревящи ресторантьорчета по телевизията.

30

Бау

преди 3 години

предполагам е "ок" да отворят заведенията. Все пак ходят приятели и почти сигурно преди това са били някъде без маски. Останалите маси са на дистанция, а персонала си е с маски. Ако са добре проветрени е допустимо. Фитнесите е друга бира.

29

Да 25

преди 3 години

Глобите се обжалват в съда, питек! От къде си сигурен, че ще минат актовете на съставителите? Демокрация сме все пак, а нефелни актове паднали в съдилищата - бол...

28

Анонимен

преди 3 години

25, ти се гърчиш от завист и злоба бе. Погредни се на какво приличаш...

27

Анонимен

преди 3 години

Не обръщайте внимание на троловете, който се опитват да ни разделят.Важното е да се организираме и да действаме!

26

До тошо

преди 3 години

Не разбрах.... Какво лошо има в това да се "виси" във фитнесите? Според теб сигурно "върха" на здравословния живот е "хоум офис" с чипс и бира в ръка по 12 часа пред компа...

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Как точно ще глобят едно затворено/фалирало заведение?"Ще ги глобят преди да фалират, австралопитек. Колкото повече ресторантьорчета-бачкаторчета като тебе плачкат, толкова по-добре. Много се кефя да ви гледам как се гърчите.

24

Бау

преди 3 години

заведения - може би, но във фитнеса се диша много тежко и не може да се тренира с маска.

23

До тошко

преди 3 години

И аз съм го забелязал. Няма два лева в джоба, но цял ден смуче кафенце и се чуди каква брада и какъв татус да си направи. Младите са заприличали на ман*гали.

22

До 17

преди 3 години

Не сме Европа, Русия, САЩ, Бразилия.... България сме и с население колкото половин Истанбул! Пикът на короната премина тук ноември-декември и много хора го изкарахме, вероятно половината население! В момента каквито и стъкмистики да правят, не могат и 1/10 на бройки заразени дневно на м. ноември да докарат! Тъпите им "мерки" в цял свят си е пълно безумие и тотална диктатура!

21

Анонимен

преди 3 години

Това е единственият начин да сложим край на цирка. Да се обединим и да изметем пандемиците.Не позволявайте да прилагат принципа разделяй и владей. Троловете затова са тук, да настройват хората един срещу друг.

20

Анонимен

преди 3 години

12, айде на бас ве, злобен. Как точно ще глобят едно затворено/фалирало заведение? Единствено сама се глобява държавата с всички пропуснати бъдещи данъци и такси, които няма да прибере. А едно заведение може да си работи преспокойно и в сивия сектор. Баш са ми пръднали са ми на х. с техните мерки и заплахи

19

Тошко

преди 3 години

Едно 60% от младите в България висят по цял ден в кафенета, фитнеси и кръчми. Гадно е да гледаш мъже между 18 и 40+ да *** кафета по цял ден. Работа има. Материала ни е зле. Мързеливи, не знаят и един чужд език и прибират къси пари от изнемогващите им родители. Бармани, охрани, наргилета, барабани. Това ни е държавата. И нито Бойко нито папата им е виновен на тия търтеи.

18

Анонимен

преди 3 години

Едно време само във фитнеси е киснел дядо ви. Ай... стига вече простотии! Хората нямат представа от приоритети.

17

До 12

преди 3 години

На бас, че си саможив асоциален т.луп, с физика на мекотело, без приятели, който и без корона никъде не ходи, камо ли да спортува или да се весели в заведение....