31

зевзек

преди 3 години

Останалите 80% ще ходят на ходжа да им лее куршум против уроки, да им направи муска против лоши очи или ще си вържат като баце червен конец на китката за къкмет..

30

Анонимен

преди 3 години

Учителите сами се гаврят със себе си. Не искат маски, не искат, ваксини, не искат онлайн, не искат дори да се тестват. Тогава какво искат. Трябва да имаш някаква идея как ще продължи цялата тази ситуация. Но когато самият ставаш проблем е лошо и за децата, и за родителите, а и за цялата държава. Едно е ясно. Няма друг такъв "бизнес" с 800 хил. "работници" на закрито. Не се иска много акъл, че най-голямата зараза тръгва от училищата.

29

Анонимен

преди 3 години

Надхвърлили сте се ! Има няма едва 10% я ги съберете, я не !

28

УВОЛНЕНИЕ за ОТКАЗ

преди 3 години

ВСИЧКИ УЧИТЕЛИ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ, КОИТО ОТКАЗВАТ ДА РАБОТЯТ И ОТКАЗВАТ ВАКСИНА !!!

27

Анонимен

преди 3 години

Стига мрънкахте бе! Мрънкате, че има вирус и не можете да ходите на чалготека, сега мрънкате че ви карат да слагате ваксини, за да можете да идете на чалготеката... Угодия няма! Ми не слагайте и няма да ходите на чалготека още дълго време! Ето ви право на избор! Каквото си изберете - това!Брех!

26

Анонимен

преди 3 години

Ковид 19 не съществува,това е предтекст за налагане на нацистка диктатура!!

25

Анонимен

преди 3 години

И лекарите са на тези процент.

24

Ей

преди 3 години

! Не онлайн! Ваксините са пожелание! Евтин сайт спрете да се гаврите с учителите! Журналисти! Продажници!

23

Анонимен

преди 3 години

До 17РУлетката е с Ковида. Скоро ще станат 10 хил. (официално) Неофициално според данните НСИ на починалите за последните 2 месеца миналата година, сигурно са двойно. Ами продължавайте, самоубийци. Лошото е, че и други страдат покрай вас.

22

ганьо

преди 3 години

До 20. А ти какво предлагаш? Или просто да си плюем.

21

Анонимен

преди 3 години

До 17. Тъппак, още ли не си разбрал, че ваксинирането е ДОБРОВОЛНО. А руска ролетка е ако си сложиш Спутник 5.

20

Анонимен

преди 3 години

Една лъжа повторена 100 пъти и се надяват хората да поверяват. Това им е управлението на кризата с вируса.

19

Bdhdhe

преди 3 години

Картър от Бекстрийт Бойс е дошъл да се ваксинира чак.

18

Анонимен

преди 3 години

Ами не е баш така, при нас в голямо и елитно столично училище 80% от колегите са записани, другите 10% вече го изкараха, за съжаление някои с фатален край. Списъци има, ваксини все още не и никой не казва нищо кога ще има. В момента единственото, Кото правят е антигени тестове, което за момента е малко безмислено, тъй като почти нямаме външни контакти последните месеци. Тестването трябваше да бъде след 2 седмици, на децата и персонала.

17

изнервен

преди 3 години

До 14. Глу.пак, какво общо имат ваксините с управляващите? Да не би да се произвеждат в Банкя?

16

До 16

преди 3 години

Това не е избор, а руска ролетка.

15

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 15Дори и така да е. Риск има и като пиеш аспирин. Все от някъде трябва да се почне. Рискът да умреш от Ковид е многократно по-голям. Прекарах го, оживях и знам за какво говоря. Правиш избор, а не се скатаваш да тепрекара теб и някой близък от семейството.

14

Анонимен

преди 3 години

Всички правителства в Европа са се превърнали в "Отдел Продажби" на Файзер. И за всички ***, които отъждествяват "ваксината" с "науката", ще кажа, че ваксината все още не е минала всички изпитания. Пусната е преждевременно на пазара.

13

Анонимен

преди 3 години

Това е израз на доверието което имат към управляващите. И медици и учители.

12

Работещ в училище

преди 3 години

Пълна лъжа, в моето училище никой не ни е питал или записвал.Лъжата е зашита с бели конци - ваксини няма и сега се чудят какво да измислят, защото ваксинацията се провали тотално. Така е в почти целия ЕС. В страните извън ЕС ваксинацията се движи с пълна сила, но те не разчитат само на американската ваксина, а си осигуриха доставки на всички ваксини и хората имат избор. А в ЕС животи се губят всеки ден, само и само отново да натъпчем Америка с пари.