148

Недоверие?

преди 3 години

...процесът се бави в България и защото недоверието е много голямо.Не, докторе - процесът се бави, защото българите са умни, мъдри и интуитивни.Народ, който е оцелял след 500 години робство, е доказал, че не може да му промият мозъка шапа трансхуманисти.Честито на теб!

147

НКК

преди 3 години

Много държави направиха електонни сайтове, записваш се определят ти дата и готово. При нас нищо едни записи в тефтерите при личните лекари, една скапана Северна Македония направи такъв сайт. Прав е 109 това с тези групи е само отбиване на номер но губене на ценно време. Който иска да се ваксинира и това е, никакво конкане вече на колебаещи се пък дори и да са лекари, времето от два месеца за кандърми им изтече.

146

Анонимен

преди 3 години

Какъв ти е проблема бе, ботокс?Всеки, който иска да се "предпази" ще се "ваксинира".Ако някой не желае, това не е твоя работа,защото страхливите ще са вече предпазени.

145

Анонимен

преди 3 години

Ако емигрирам в Усата ще ми дадат ли да спретна една фирмичка, примерно ModeDNAНай-вероятно никой няма да те спре. Едва ли имаш пари за да започнеш нещо повече от дюнерджиница, а и да имаш едва ли ще ги запазиш, но не вярвам да ти правят бюрократични проблеми.

144

Анонимен

преди 3 години

Щото нали свички сме равни, ама някои са по-равни.Кой е казал, че сме равни?

143

44

преди 3 години

"недоверие към институциите, към здравните власти", егаси... един път да сме на едно мение с тоя безумник! Ми сами си го направихте! Щот се имате за много умни! Размехвахте пръст на хората, карахте им се! Толкова непрофесионална пап-ла-ч само БГ политици могат да съберат на едно място!

142

Дъртофел

преди 3 години

До Анонименама дъртофелите сме 2,5 милиона, нещастнико. Значи трЕбат 5 милиона ваксини. Трудно ще си свирукаш. Но не се коси - те са ни купили от евтинките - на Астра. За тях са "лукс" категорията. Щото нали свички сме равни, ама някои са по-равни.

141

Мъни Моней

преди 3 години

"И кой точно не се е ваксинирал бе, мозък? Специално от Модерна казаха, че са ваксинирали всичките си служители и техните семейства."А бежанеца милионер, арменец, собственик на Модерна? Представи си каква компания е тая!Ако емигрирам в Усата ще ми дадат ли да спретна една фирмичка, примерно ModeDNA:)

140

Анонимен

преди 3 години

До Сата НАТОРадвам се, че ти е харесало. Сега пробвай още 50-100 пъти. Най-добре на партийна конференция на управляващите, че сте си лика-прилика.

139

Анонимен

преди 3 години

Ангелов,защо се пениш,нали ваксинирането е доброволен акт?

138

Като ви разправяха

преди 3 години

Че трябва да си подадете оставките и че няма да имате никаква тежест вие не та не ,били сте най-компетентните .Никой за ниищо не ви вярва ,освен една група който са на хранилката.

137

Анонимен

преди 3 години

Как да вярвам на хора,които ме съветваха да карам колело с маска,затвориха парковете и ми казаха,че на Витоша мога да се заразя ?Никога няма да се ваксинирам с тяхното "нещо"!

136

Сата НАТО

преди 3 години

до 139 Ми добре беше, препоръчвам ти и на тебе да се боцнеш ... Съвсем сериозно, изобщо не се колебай!

135

Анонимен

преди 3 години

Ами имало и съвестни лекари, не като вас. Курбан станахте за интересите на фармацевтичвита мафия, че първо вас надупчиха. Или сте много наивни или сте много прости. Точка!

134

Анонимен

преди 3 години

Ваксината е тест за интелигентност.Целта е да се изключат от размножителния процес безкритично мислещите лум пени.

133

Анонимен

преди 3 години

До Сат Н"Ваксинирай се и вгз ако щеш!"---Ах, веднага се вижда човек с опит! И как беше, хареса ли ти? Нали знаеш, от един път ананас не се става.

132

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Хайде тогава да ни светне защо създателите на ваксината не са се ваксинирали?"----И кой точно не се е ваксинирал бе, мозък? Специално от Модерна казаха, че са ваксинирали всичките си служители и техните семейства.Аман от кухи ***, ти да не си на водеща длъжност в герб?

131

Сат Н

преди 3 години

Така че ти не си се ваксинирай щом не искаш, ама не ми давай акъл да се ваксинирам ли или не.--/---/-Ваксинирай се и вгз ако щеш!

130

Анонимен

преди 3 години

До АнонименДругарю антиваксър, в София едно погребение е 1500 лева.Да ти напомня, че Димо от P.I.F., когото погребаха декември, нямаше 50 години.Така че ти не си се ваксинирай щом не искаш, ама не ми давай акъл да се ваксинирам ли или не.

129

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам да се ваксинирам.НО: моят личен лекар не ваксинира и не прави списъци. Няма откъде да разбера как, кога и къде да отида. А после разбирам постфактум, че са изхвърляли дози от ваксината.С шбианото ви електронно правителство толкова ли не можахте да направите един сайт, където човек да се регистрира? Даже съм готов да си платя за ваксинирането!