25

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Фандъкова е...пътник.Боко ша й вземе...главата преди изборите,за да се види,кооолко е...принципен и безкомпромисен и народа пак да му...поверва.Освен това тя е много...навътре в далаверите и това ще е ход да я...скрий;кат Влади...чакалнята.

24

Калеко Алеко

преди 3 години

БСП да не бърза толкова с Оставката, че парламентарните избори тропат на вратата и, а после ще скандира "Оставка" още 4 години, до следващите праламентарни избори, а патом опять снова ... ))) !!!

23

Анонимен

преди 3 години

Този отказ си е директно признаване на вина за убийството на момчето.

22

Анонимен

преди 3 години

Аз пак казвам. В големите компании а и не само - хората на високи ръководни позиции взимат много повече пари от тези под тях и много често не вършат същата работа дори. Но въпросът в големите им заплати е точно това, че те носят отговорността ако нещо се случи, ако някой от екипа им сгафи. За това и кметът на София взима луди пари - защото носи цялата отговорност. Обаче явно в България, отговорността е размито понятие.

21

Анонимен

преди 3 години

Дайте си сметка що за човек е Борисов след като бе стиснат за гушата миналото лято и пред камери и микрофони обеща, че той повече няма да се кандидатира за нищо.Нали щеше да напуска политиката? какво стана? отмята се? А иначе се може да критикува Радев, че като е казал веднъж нещо трябва да го отстоява (датата за изборите)Значи Радев е по-мъж от Борисов, който един път не е удържал на своята дума!

20

пинизи,сър

преди 3 години

Вехти номера от червени вечеринки!

19

Анонимен

преди 3 години

Как ще ги извикат, нали трябва да отговарят защо са позволили павилиона на общинския им съветник да убие човек. Тиквата и Фандъка ще се скатават като мишки докато всичко отшуми.

18

Анонимен

преди 3 години

То щом Фандъкич не си подаде оставката за изпирането на 14 милиона лева за ремонта на Графа, вие за това ли ще даде? Пейките на Славейков от камък, които могат да бъдат направени от ученическа група от някой техникум струват по 12 хиляди лева едната. Ремонтът на Графа го връщаха три пъти и даваха още милиони. Вие за някакъв токов удар ми говорите и някаква смърт. Дребни кахъри за Фандъкич.

17

НЕ БЕ КОЛЕГА

преди 3 години

ФАНДЪКОВА никога, ама никога не е виновна. ЗА НИЩО. Тя женицата не е сложена там да управлява , а миловидно да прикрива ВСИЧКИ ГЕРБЕРСКИ КРАДЦИ. Кога ЙОРДАНКА е била в час. Не знам, Не са ми докладвали, Ще проверим, Ще вземем мерки... И така 10 години.. Ще я бранят със зъби нокти, като последен рубеж. Иначе картонената кула на ГЕРБ ще рухне

16

Анонимен

преди 3 години

То кметът на Триадица от Да България трябва да извикат в НС.

15

стига бе

преди 3 години

Че КОЙ ще посмее да ги извика в НС?Редовите марионетки от герб, които Борисов е сложил на избираеми места и затова сега са там в НС.След месец и малко са изборите, а листите не са наредени. Борисов ще каже КОЙ на кое място ще попадне в тези листи. Така че марионетките изпълняват каквото им е наредил вожда.Включително и шефката на НС, която беше точно определена от същият Борисо, превърнал се в класик след тази фраза, защото започнаха масово да го цитират.

14

Анонимен

преди 3 години

Добре, нали Фандъчка обясни жената.Не смятам, че е редно за всеки инцидент да се сочи Фандъчка за виновна и да и се иска оставка.Утре някоя баба като падне пред хипермаркет "Еди кой си" и си натроши краката трябва ли архитекта да отива в НС, трябва ли кмета да дава брифинг и оставки или направо собственика на хипермаркета да бъде осъден?Хайде стига простотии.В Лондон всеки ден загиват пешеходци? Никой не иска оставки!

13

ВЪЗДУХА В СОФИЯ

преди 3 години

е най-мръсния в цяла Европа. И това при положение, че има вече метро и сега много хора не си карат колите и работят от вкъщи. Хората не смеят да простират прането по балкони, защото мирише на пушек и мръсотия. Станциите за наблюдение на въздуха ихомълком гипреместиха от най-замърсените участъци за да не плащат глоби към ЕС. Обаче ГЕРБ НЯМА ВИНА. Кметицата ЙОРДАНКА живее в Манастирски ливади до Витоша и нея не я касае

12

Иван

преди 3 години

Колега, Анонимен. Какво искаш от българина. Най-вероятно дори да излезне видео запис на Борисов - как се подиграва на народа и как си признава в прав текст всички престъпления, пак хората ще кажат, че е монтаж или че Бойко се шегува. Няма какво да се случи, за да събуди заспалия българин. От много, много години сме станали сломени, предали сме се, спрели сме да мислим. Това е манталитет. Не се променя от днес за утре. И за това на изборите Герб ще вземат едно 25-30% и ще управляват пак.

11

Анонимен

преди 3 години

100 процента някой пишман крадец на ток се е изявавал. Сигурно въпросния има още проекти из софето.

10

ЧЕ КОГА ФАНДЪКОВА

преди 3 години

е поемала вина за нещо. Безбройните ремонти на ГРАФА, колко хора пострадаха заради безумието на герберските общинари. Цяла улица с отводнителни шахти през 100 м и 5 ремонта на ремонтите. Застроиха всички градинки и продължават. Образец за предприемачи са хора от типа на небеизизвестния ВАКЛИН. Младостката кметица я смачкаха, защото само на ГЕРБ е позволено да взема подкупи.

9

Анонимен

преди 3 години

Не може кметът на София да казва, че виновните са от район Триадица и да приключва темата, когато въпросният район е под нейната юрисдикция и тя трябва да носи отговорност. За това и взимат толкова много пари. Защото те носят цялата отговорност. А ние тук си затваряме очите и казваме Евала на Фандъкова за коментара. Еми... заслужаваме си всичко лошо. Не знам какво трябва да се случи в тази държава, за да накара хората да излезнат всички и да попилеят управляващите...

8

Анонимен

преди 3 години

Ако нямат от какво да се притесняват, тогава би следвало да ги извикат да отговарят на въпроси.

7

Анонимен

преди 3 години

Купете си буквар!

6

Анонимен

преди 3 години

Кой е "Бориков"?