172

Цола Драгойчева

преди 3 години

Да не вземе утре и шофьора на самолет търсещ подкрепата на САЩ за втори мандат да каже, че трябва да се ваксинираме, че...

171

Христо Христов

преди 3 години

До анонимен 162Хахаха Ако гадните американци утре кажат, че който иска може да се засели в Тексас, половината крепостни от Рассия, плюс голяма част от нашите цоциалисти ще се наредят на опашка!Справка - големия поддръжник на Орешарски и БСП Мишо Шамара-от години върти геврека в проклетите САЩ!

170

Абе бай Даньо,

преди 3 години

До АнонименНе пиши такива работи: Да не си и ходил на гости и заедно да сте яли овча лой?Чета и хапвам, и като стигнах до овчата лой, едва не се изпозадавих от смях. :D :D :D :D

169

Анонимен

преди 3 години

Ние не вярваме в "конспиративни теории"! Ние вярваме на очите си, а това което виждат очите ни са конспиративни практики! Правим разлика между тероия и действителност! Така че няма нужда да ни манипулирате още! Не хваща!

168

Странно

преди 3 години

При наличие на анти тела срещу вируса в цялото семейство кой посланик ще има смелостта да се ваксинира цялото си семейство?Рекламата никога не е излишна но здравето на хората независимо от ранга в обществото е съвсем различно.

167

Гошо

преди 3 години

Мустъфъ, и при тръмпито и при бай дъна си остана на поста си. Върти опа шко, квото ти продиктуват, тва говориш. Ку кло с ключ за навиване, баш на тебе пък ше вярваме.

166

рънърса

преди 3 години

Идвайте у враца да ви инжектират с кожени инжекции

165

Анонимен

преди 3 години

Вярваме, вярваме. Особено откакто престанаха да бъдат теории.

164

Анонимен

преди 3 години

Политиците окупираха медицината.Това е факт, а не конспирация, затова няма да си инжектирам този агресивно рекламиран продукт. Разумните хора не се лекуват с неща, назначени им по телевизора, а от специалисти, след преглед.

163

Анонимен

преди 3 години

Значи ако некой муджахидин ми каже да направим нещо язе обазтелно требе да го направим, е са чекай само да ви изпием бозата от 6 ст.

162

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 171Защото в Русия има диктатура и не дават акъл на другите а при тия е най голямата демокрация в света.

161

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Защо няма мнение на Руския посланик?"Защото чака Херо Мустафа да му подари ваксина на Пфайзер или Модерна.

160

Лили Иванов

преди 3 години

Айде стига я нападайте. Момата е държавен служител,казва каквото и наредят. За нея е важно,да е добър служител. Голяма заплата ,плаща си ипотеките , заемите за университета на децата и т.н. Утре. може ,да я изпратят в по хубава държава от тая тука. Тя е толкова безразлична към нас, все тая и е. Мислите и са в имотите на плажа в Мексико например.

159

Анонимен

преди 3 години

Мешето и словянската мисшка, много си харесват написаните глупости и сами се стимулират с плюсчета.

158

Анонимен

преди 3 години

Защо няма мнение на Руския посланик?

157

Анонимен

преди 3 години

Е, щом Херо казва... хуквам още сега. :D

156

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се с индийската ваксина Ковидшилд която е по лиценз на АстраЗенека която пък е идентична със Спутник V. В Германия масово отказват да се ваксинират с АстраЗенека и Меркел се е видяла в чудо какво ще прави закупените количесгва, вероятно ще ги подари на човека с джипката, а пък той на братята македонци.

155

Словянин

преди 3 години

Успявам винаги, когато правя обратното на съветите на американските посраниц/чк/и.

154

Анонимен

преди 3 години

Ковид ли ?Кой туй нещо за първи път чувам ?Мирише на измама тука май?И на всичко отгоре да се ваксинирам за нещо дето го няма !Е не е истина просто ,толкова да са изтрещели хората и народа .Не мога да повярвам!

153

Шопо

преди 3 години

Чшшшш,мадам ! Ние не сме червенокожите индианци ,които избихте!!! 114 000 000 души ! Нас турците 500 години не можаха да ни премахнат от лицето на о ,та ти ли ***?!!!!