208

Боко Суджука

преди 3 години

До като има пандемия ще имам пълни чекмеджета.

207

Знаете ли че..

преди 3 години

Кавото дойде, това се ваксинира...казал боко.......................................................................А каквото не дойде,няма да се ваксинира?!?

206

бивш седесар

преди 3 години

аз ще гласувам за БСП

205

Потрес

преди 3 години

Тоа откачи тотално

204

Козяк

преди 3 години

Дойко , попитай защо не ваксинират в Пловдив, прочети интервюто на Орбан за хаоса, който създаде ЕС със снабдяването с ваксини и ще научиш че "даже и Сърбия е пред нас"! И най-после събличи това яке , то сигурно се е вмирисало на пот и кисело. Заради мисирките , които водиш постоянно, бъди малко кавалер, не показвай постоянно твоята селска ...(знам че ще го изтрият )

203

Аз съм убеден, че...

преди 3 години

Че за тоя Гринд дето сте си спретнали на тая земя ще си го получат всичките забъркани, рано или късно - забелязали ли сте, че всяка гад на тая планета си го получава някак, но те си го получават особено по гадния начин. Ама нали сега минават в другия режим - че ще се мре, ще се мре, ама ще ритаме докато можем. И да риташ и да не риташ все е тая - има си причини и неща, които не знаете и винаги ще има неща, които не знаете!

202

Тонката

преди 3 години

До До 204За къв Гринд бълнуваш бе тревоман?:):):)

201

рпг-7

преди 3 години

Борисов: Каквото дойде, това се ваксинира, всичките са добри!----------Какъв Интелект!?Каква Ерудиция!?Какъв Алтруизъм..., към "Матряла" лъха от изказването на Мутро Идола ББ!!!!!!Дерзай народе!!!

200

Анонимен

преди 3 години

ПоДДРЪЖАЙТЕ Б. БОРИСОВ ДА СЕ БОРИ ТОЙ Е ПРИТИСКАН ГОДИНИ НАРЕД ТОВА Е МНОГО СЕРИОЗНА ПОЗИЦИЯ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГУБИ НИКОЙ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ВЪНШНА И ВЪТРЕШНА ПОЛИТИКА АКО Б БОРСИОВ СИ ТРЪГНЕ !!! ИСКАЙТЕ ОТ НЕГО ИСКАЙТЕ МУ СМЕТКА НО ГО ДРЪЖТЕ ГОРЕ !!! СЪЩО :НАУЧЕТЕ СЕ ДА РАБОТИТЕ !

199

Анонимен

преди 3 години

Не гласувайте за Възраждане,зад Възраждане стои менгянин,който иска да краде от европейските фондове,това вероятно дори Коцето не предполага,не проверих информацията,но така писаха!

198

Анонимен

преди 3 години

В Димитровград Борисов и Дончев ги питат за ваксините и Дончев да изпъкне се похвалил "Ние с шефа имаме естествена имунизация " тоест че и двамата изкарали вируса в карантина и сега няма да се ваксинират с буламачите защото се водят че с изградени естествени антитела .

197

До 204

преди 3 години

Не съм съгласен! Просто гадовете много време и пари са имали да се окопаят. И имат добри адвокати ... нали Марковски. Като ще ми говорите някво сложно с някакъв бутафорен странен език на "божието слово". Виж колко е просто - северната дума Гриндр - по-позната в съвремието като Гринд - означава голямо клане. Някога така са наричали годишния лов на китове и кървавия залив. Сега е забранен - и така трябва. Обаче словосъчетанието The Son of Grindr - оцелелият от голямо клане. Няма да чуе вашите...

196

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 3 години

Така е с добитъка - ярма да му сипеш, ярма ще яде.

195

Анонимен

преди 3 години

Тикво превърна държавата в ***, пълна анархия.

194

Спеца

преди 3 години

Борисов пак си плю в лицето - "Каквото дойде това е ,няма избор"!Как няма избор драги ми пожарникарю?

193

Анонимен

преди 3 години

Не гласуваш за ляво и БСП,получаваш Борисов, не гласуваш за дясно,получваш Цветанов, тези са ни поставили в ситуация на мат!Каквото и да изберете все от прекараната страна ще сме.

192

Анонимен

преди 3 години

Борисов е хитър,сега ще отвори всичко,за да го затвори преди изборите,с надеждата да гласуват колкото се може по-малко хора!

191

Анонимен

преди 3 години

Майделовата ваксина да си я бие Боко.ако иска всеки ден.

190

Случаен минувач

преди 3 години

Не, тоя човек е с психични отклонения. И сме го сложили да ни управлява.

189

Случаен минувач

преди 3 години

А бе бате Гойко, ти със всичкия ли си си? Много ясно, че хората ще се юрнат в заведенията, от толкова време не са имали възможност да изпият едно кафе. Всеки човек има нужда да се види с приятели, всеки има нужда от социални контакти. Аз лично с удоволствие ще седна в ресторант! С нетърпение чакам! И да се отворят стадионите чакам, и на мач ще отида.