53

1

преди 3 години

"Толька за атапление дают пачти трайьом сваи пьенсии"Като напиша пенсионери и Русия и излизат репортаци, като този на държавната телевизия в Краснодарския край. Та тая реплика е от един такъв репортаж. Някой от българските русофили може ли да ми преведе какво значи на Български език?Ако може някой от тия, които твърдят, че в Русия пенсионерите не плащат за отопление, примерно.

52

Анонимен

преди 3 години

Хладилникът ми от ЕС под +8 градуса спира да работи. ЗИЛ-ът на верандата във вилата и при -15 градуса си бачка. Та толкова за руската техника, герберунгели. Както и за ваксините, де... Ама нали сте еднокнижници...

51

Анонимен

преди 3 години

До 54Не само гледам руските канали, но и познавам доста руски пенсионери. Никой от тях не се оплаква. И явно им остава от пенсията за жилища по нашето черноморие.

50

53

преди 3 години

16 години,направи инсулт на работа и се пенсионира на 57 години.

49

Анонимен

преди 3 години

До До 46/53Колко стаж има последните 25 години?

48

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50ДругарЕ, пуснете си да гледате руските канали (може и официалните). Даже и те не си позволяват да лъжат така нагло: всички говорят за тежкото положение на пенсионерите (и не само) в Блатото. Само българските русофили дрънкат на кило небивалици.

47

До 46

преди 3 години

И на майка ми пенсията е 340 лв,обаче ако трябва да плаща наем и отопление от нея ,за храна няма да има.За януари сметки:ток-38лв,вода-14,70лв,телефон-15лв,лекарства-84лв,парно /1радиатор/92лв.Не,че не е работила ,има стаж 37 години,от тях втора категория-25,като тъкачка в текстила.

46

1

преди 3 години

Някой чувал ли е за официални цифри от Кремлин за това колко ваксини и за кои страни са изнесли?Точно така, не сте, защото Кремлин лъже за това къде какво прави.Бедни и отчаяни страни като Аржентина са се наредили, защото не могат да хванат ред за нормалните ваксини, но и тия на които се надяват ще ги видят, когато се е ваксинирал целия цивилизован свят т.е. когато ще са последни.

45

Анонимен

преди 3 години

До 47Не по-малка е иронията, че първите социалистически кръжоци в Русия са създадени от българин.

44

Анонимен

преди 3 години

До 46Само, че руските пенсионери не плащат това, което си изброил. Не знаеше ли?

43

Лозунги

преди 3 години

Селянино!Ваксинира ли си КАЙСИИТЕ?Депутатино!Ваксинирай се публично пред Парламента!Дай личен пример!Всяка ваксина,пирон в ковчега на капитализъма и фашизъма!БСП обявява социалистическо съревнование по брой ваксинирани на ГЕРБ!Бъди отговорен,носи маска и си набий 5 ваксини!За ваксини не пререждай,ДРУГАРЮ!Дедо ПОП ЩЕ ОПЯВА ИЗВЪНРЕДНО!

42

Анонимен

преди 3 години

Финансиран от уолстрийтската групировка на банкера Якоб Шифт и след лична среща с президента Уудроу Уилсън, американският гражданин Лейба Бронщайн довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство - Съвета на народните комисари, Совнаркома; постепенно до 1937 г. Сталин успява да ги унищожи. А Лейба Бронщайн намира смъртта си през 1940г в Мексико докато върти любов с Фрида Кало.

41

Анонимен

преди 3 години

Първата руска термоядрена електроцентрала в град Саров ще бъде няколко ХИЛЯДИ пъти по-мощна от атомните. Средната пенсия в Русия е около 15 000 рубли - около 340 лева. След като един руски пенсионер си плати водата, тока, наема, отоплението от пенсията му остават 12 хил рубли, към 260 лева, за храна.

40

Анонимен

преди 3 години

Тексас показа, че мечтите за "зелена" енергия са опасна утопия. Мечтите и политиките за масовата електрификация, базирана на ВЕИ технологии, са опасна утопия, която ще ни осигури "прекрасен нов свят", в който периодично да се "наслаждаваме" на капризите на природата и естествения подбор... с всички катастрофални последици за здравето и живота ни.

39

1

преди 3 години

"Докато света разчита на Спутник ..."Света не разчита на Спутник. Масовите ваксинации по света се правят със Западните или Китайските ваксини. От Спутник има само обещания.

38

До почнаха дасе ядат

преди 3 години

Как няма да почнат да се ядат като при разразилия се студ, преди десетина дни газовите цени в Оклахома подскочиха до $17,7 хиляди за 1000м3 и се установиха на $13,3 хиляди за 1000м3 /съгласно твърдението на водещия кореспондент на Bloomberg по енергетика Жавие Блас/

37

Анонимен

преди 3 години

Русия сама победи Германия, а САЩ и Англия през цялото време финансираха Германия. Включиха се накрая именно за да попречат на победния марш на Русия. Монтгомъри е имал заповед ако Русия продължи след Берлин да се обедини с ессесовските дивизии в Белгия и германците и да започне война с Русия.

36

Анонимен

преди 3 години

В Русия не разчитат само на ваксините:"Обливание на морозе: в Сибири закаливают детей при -25"Даже има предупреждение на видеото, че съдържа кадри inappropriate for some users и трабва да потвърдиш възрастта си в ютюб.

35

Анонимен

преди 3 години

До 37СССР без САЩ никога нямаше да победи Германия.Русия трябва да се срамува от целият свят заради налагането на комунистическата идеология .

34

празни рафтове

преди 3 години

Опашки и празни рафтове в САЩ.Empty shelves & long lines outside stores as Texas runs out of food amid deadly cold snap (VIDEO)