106

Анонимен

преди 3 години

До До115Това са само с първата доза. Напълно ваксинираните са ... маааалко доста по-малко.

105

До115

преди 3 години

Ако не Борисов то кой е виновен? Ваксинирани към 04.02.2021г.ЕС-8.20%Сърбия-22.56%Турция-11.05%Гърция-9.51%Румъния-8.42%България-3.57%

104

Анонимен

преди 3 години

500 болни в Дания на 135 000 теста.Иначче "мерките работят". Кво? Ние сме ПЪЛЕН ПРОВАЛ! Единственото, кеото ни спасява да нямаме толкова умрели е, че нямаме толкова много възрастни хора, за разлика от Италия, Франция, Швеция и прочие. Все пак средно живеем смао с 10-12 години по-малко от някои други народи.

103

Анонимен

преди 3 години

Абе,хейтъри,има ли нещо,с което Борисов да не е виновен за личния ви крах в живота ?

102

До 123

преди 3 години

Може и да съм ! Със сигурност съм по-добре от теб ! Физически ,икономически,интелектуално и ментално !

101

ФАКТ

преди 3 години

Българина иска да ходи на кръчма, бута се на опашка пред джъмбо като скотт, пие си ракията с родата , мерките за него са ''безсмислени'' и не важат !?? После тропа с крак, що нема линейка за него, седи и цинки как щели да го лекуват разбираш ли, от нещо дето е ясно, че все още не се лекува.....някой му е длъжен на *** да го ПАЗИ докато той се забавлява и не му се нарушава личното спокойствие по никакъв начин...нема такова племе!

100

Анонимен

преди 3 години

Абе,нали Радев щеше да ви оправя бе ???С коя бюлетина е той ??

99

Анонимен

преди 3 години

вирус ли ?Къдя го бе ?Абе от къдя на кядя бе!Ни съм чул ,ни съм видял този страшен коронавирус?Кой туй нящо?Измишльотина няква на ЖУР-НА-ЛЯТА!

98

Анонимен

преди 3 години

Чета коментарите и се убеждавам ,че съм взел правилното решение да напусна " БЪЛГАРЩИНАТА "Съжалявам хората,които по наложителни причини са останали в тази територия превзета от простаци -злобни,завистливи и неграмотни !

97

Анонимен

преди 3 години

Журналисти моля Ви ,поискайте дипломата на Бойко-Мата Хари, за стедно образование !Ще се шашнете !!!!!!

96

Анонимен

преди 3 години

Тези,които обвиняват Борисов за нещо си около тази пандемия сами се ссмоопределят като стадо овце без мисловни способности.Защо трябва някой да забрани нещо,да те накаже или да те глоби ,за да не го правиш???Ти акъл нямаш ли да разсъдиш и щом чуеш,че не е редно-просто не го прави.Защо не буташ в контакта с голи ръце? Трябва ли Борисов да те глоби,че не слагаш гумени ръкавици ??

95

Анонимен

преди 3 години

Е това е пожарникар не приет за милиоционер ,поради неграмотност да ни разкатае фамилията .....!?

94

Анонимен

преди 3 години

От 28 области като изключим Търговище, всичко свети в червено!

93

ДО 98

преди 3 години

,,Работникът се оказа замаскиран...."Ей,комунистите веднага измислиха сценарий.Царе сте на инсинуации и лъжи цял живот! Сега това ще го повтарят непрекъснато ,докато стане,,истина" Може и братовчед да го изкарате *** че проверявай.Цялото ви съществуване лъжи,саботажи и празни лозунги! Винаги сте били реално далеч от истинският човек,а цялата ви ,,истина" е точно такава-измислена! Нали той има колеги работници бе юнак,Така ставате още по смешни в очите на уж вашата работническа класа!

92

Анонимен

преди 3 години

*** народ - слаба държава.Няма угодия, като има мерки - ограничавали им се правата. Като скочи бройката заразени - нищо не се предприема, мрем.А истината, че всеки трябва да му светва лампата и да се пази.Бутат се като скотове по опашките в моловете, храчат, плюят, после като се зарзят - Борисов е виновен.

91

Анонимен

преди 3 години

Как ги лекувате?

90

Анонимен

преди 3 години

Държавите,в които показателите на пандемията са сравнително по-леки са такива не заради някакви по-различни и специални приоми на политиците,а следствие на дисциплина и уважение на чуждото мнение на обществото. Всички помним тук в началото как маските ни затваряли устите,диктатурата,репресията,скандалите с КППтата и т.н.как ни потъпквали правото на свобода,как ни лъжели с тая пандемия,протестите.Сега пък обратното.А ся де....И какво трябваше да направи Борисов??

89

Остап Бендер

преди 3 години

Спасението на давещите се е дело на самите давещи се

88

s.todorova

преди 3 години

По отношение на заразяването, аз също не съм се заразила, а общувам с много хора, пътувам, всичките ми тестове са отрицателни. Интересното е, че други години хващам сезонен грип, откакто започна пандемията не съм карала нищо. Поне дезинфекцират повече, ако не друго. :Д

87

Анонимен

преди 3 години

То се видя че Мосю Бокулаж няма желание и възможности да реформира здравната и пенсионната ни система, но пък SaRs-Covi2019 свърши работата ...