132

реалнафантазия

преди 3 години

До ...А в Сащ където е най-развито здравеопазването в целия свят, където се аливат колосални се средства, дадоха повече от половин милион жертви! Наистина нещо не е както трябва. :)

131

АнатемаНаАлЙоНереза

преди 3 години

От както СДС-Шайката изкорми държавата ,а БСП-Чумата и ГРОБ-Хунтата продължи делото им, учениците отдавна са олайна и не само до 22часа,и не само те,ами и цялото младо поколение.

130

До зарата

преди 3 години

Страната пламна главно заради Софиянци и техните управляващи. Още от самото начало там винаги е било огнището на епидемията, но мерките са им само пожелателни, защото го е страх да не се надигнат.

129

...

преди 3 години

Никой не може да ме убеди, че в Европа не могат да овладеят вече една година тази болест, а в Азия, където повечето население са нагъчкани като сардели, овладяха почти перфектно тази невиждана в историята ярост. Като нито здравните им системи са развити като в Европа, нито нищо. Нещо намирисва на гнило, ама яко намирисва. Шведите примерно до сега трябваше да са измрели като мухи и болниците им пълни, трябваше да умират по улиците.

128

Анонимен

преди 3 години

Утре вируса ще се подчини на призива на учителката по Руски език и няма да се разнася от децата. Ще започне от петък.

127

88

преди 3 години

НОЩ отваря заведенията и НОЩ казва "не ходете на заведения"Що за болни мозъци

126

Я кажете

преди 3 години

по добре какво правихте на 3ти март. Карантинираха ли ви празника или плюхте на свобода под юмручето на руския президент Радев? Сега плюете по Фъндъкова, по ресторантите, по децата ... ами вие това си можете - да плюете, ама плюнките са заразни.

125

Анонимен

преди 3 години

Учениците онлайн,кръчми и чалготеки затворени,маските задължителни на открито,колко пъти трябва да Преоткрием а топлата вода в опитите си да овладеем разпространението на тая гад?

124

Кога???

преди 3 години

А в останалата страна учениците могат да се разболяват и да заразяват семействата.Кръчмите да дънят, а в провинцията има по една болница в град и да мрем на стълбите.

123

Анонимен

преди 3 години

според мен не трябва да се взимат никакви мерки, нека изчакаме. Имам пълно доверие на премиера генерал лейтенант ДОКТОР БОЙКО БОРИСОВ!

122

Въпросче

преди 3 години

Защо до 26 март, то е ясно че след 2 седмици нещата ще са по-зле от колкото сега. Защо не го кажат направо поне до края на Април? Притесняват ли се от нещо че дават срок до 26 Март? После сигурно ще дадат срок до 2ри Април

121

От Зарата

преди 3 години

Пак само София, цялата страна пламва.В Стара Загора е ужас,ама тук чакаме нашия кмет да се престраши.Трябват общодържавни решения.

120

Анонимен

преди 3 години

Браво г-жа Фандъкова за предприетите мерки!!

119

Анонимен

преди 3 години

Борисов е държавник!

118

Анонимен

преди 3 години

Зобре че ви управляват европейци! Иначе левите щяха да ви оставят да измирате яко!

117

Анонимен

преди 3 години

До: 109Да, и не само това!Понеже не пускат децата ои кръчмите, те пият докато са онлайн обучение в къщи!!!

116

Анонимен

преди 3 години

Затваряйте заведенията. Няма логика децата да учат онлайн, а кръчмите да са пълни с народ. На 8 март хората по заведенията бяха един връз друг, как да не вземат парите на всички, сърце не им дава.

115

Анонимен

преди 3 години

В Швеция където никога не е имало строги мерки, задължителни маски и т.н. тепърва ограничават, като затварят заведения след 8 часа и не допускат повече от 500 човека в ИКЕА. Нашия Бойко прави точно обратното, отваря, преди изборите. Таман бяха стабилизирали болниците и сега пак ги напълниха. След 10-12 дена ще видим и резултатите от дивия осмомартенски купон на Бай *** като след 20 години в затвора.

114

Пян_Гъ

преди 3 години

Хайде малко по-обективно. 1) Пандемията не е измислена от ББ/ГЕРБ, тя е световен проблем2) Никоя страна/правителство НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ и е критикувано3) Вирусът е доразвит изкуствено в лаборатория (Люк Монтание)4) Проблемът и медицински (сериозен вирус, но не толкова разпространен) и политически (медийната истерия)5) Никое п-во няма правилен ход6) И ген. Годжи е прав, и Мангъров, но ако е м-р на здравето, Мангъров ще прави същото. Иначе спират крана от ЕС.

113

Мислещ

преди 3 години

и до 20ч да работят заведенията, пак имаме най-голяма свобода в Европа. Като сте толкова недоволни, в Гърция щяхте сигурно да сте щастливи да излизате само с SMS