46

Анонимен

преди 3 години

При Спутник няма рискове, абсолютно гарантира........

45

Анонимен

преди 3 години

Аз съм за гласност и перестройка :)

44

Бай 100ян

преди 3 години

Използваме ваксини от 150 години .Спасили са милярди животи и са навредили на няколко милиона . Имайте на предвид ,че дори и аспирина има странични ефекти и в някои случаи може да причити фатален вътрешен кръвоизлив !!!

43

Анонимен

преди 3 години

Човекът си е поставил ваксината и вече няма проблеми.

42

Анонимен

преди 3 години

Изборите го спират да налага мерки. Чакат да минат изборите и който оцелее до тогава, ще ходи да гласува. Друг е въпросът, че ГЕРБ и щаба нямат алтернатива и ще си останат завинаги. Но това са подробности, важното е да запазим демократичния процес и да проведем избори.

41

бг смешки 2

преди 3 години

укриват се да ! но като е пълно с *** ...

40

Мамам Узун-дочка Мей

преди 3 години

Сссссссссссссссссссссс..., шшшшшшт, тихо, Ангелов, за ваксините или добро или нищо, а па за "Астрата", нищо лошо, да не съм чула! Ша плюйш най-вече "Спутникът", че, ако влей ша нъ конкурира, ша навреди и на партнерите от ЕС! А знаеш, дочка е у Еуропцата, депутатин! Искам само от теб, адно:Ваксинация, ваксинаци, ваксинация, тва е новата икономика, тва прай кинти! Тва, че ще умрат 2-3 шугаве офсе е допустима загуба, щом останалото стадо ша оцелее или как казваше равин Анна? По-добре да умре един

39

Анонимен

преди 3 години

Цели 25 години д-р Едуард Дженър е правил наблюдения, преди да обяви създаването на своята ваксина срещу едрата шарка. По онова време са се опитвали да имунизират хората с т.н.вариолация, която е имала успех при много голям процент от подложените на нея. Все пак, 2% от вариолираните пациенти са умирали, а още няколко процента са заболявали и са оцелявали. Защо истинските лекари са търсили алтернатива на вариолацията? Защото са знаели, че жертвите на вариолацията са убити от приложилите я лекари.

38

Анонимен

преди 3 години

Интересно.Ако подпишеш довговр, че нямаш нищо против да те гръмне някой, а той те гръмне, пак ще го съдят. Сега обаче, ще съдят ли?

37

защо

преди 3 години

Поне веднъж кажете истината. Общо практикуващите лекари казват - Имаме списъци с 100, 200, 400 записани за ваксинация, а ваксини няма!!!! Не ни правете на балъци! Виещите се опашки пред центровете за ваксинация ги виждаме всички!

36

Анонимен

преди 3 години

Не давайте гласност на тези неща бе !Простия и осакатен народ ще започне да се хваща само в това....Те искат ВАКСИНА за безсмъртие !

35

Анонимен

преди 3 години

Много рано започна, няма и 3 месеца от началото на т.н. ваксинация. Какво ли ще става след години?

34

Анонимен

преди 3 години

Щом подчерта че не е на Астра Зенека, значи със сигърност е на Астра Зенека.Или е китайската внесена като контрабанда.

33

Анонимен

преди 3 години

Няма и как да има доказателства че е от ваксината. Но на нас не ни трябват вашите доказателства.Няма да има доказателства и след пет години за автоимунни заболявния и рак, че са от ваксините.

32

Евроатлантик

преди 3 години

Според мен Кремъл стои зад това.

31

Анонимен

преди 3 години

То какви доказателства да има като човека е подписал декларация че няма да си търси правата ако му стане нещо.Това автоматично уневинява производителя на ваксината.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 21На мен ми е интересно как "починал получава ваксина". Има един случай в който скоро след ваксинацията е починал човек. Дерзайте! Има толкова материал за теории. До 22. 44 годишен познат почина миналата седмица. Това напреднала възраст ли е? Е, диабет, сърдечно съдови, проблеми с правоохранителните органи, обилни софри и всякакъв вид алкохол. И от време на време някоя жрица на любовта. Ех, тази лоша здравна система! Само тя ще да е виновна.

29

Анонимен

преди 3 години

Защо ли думичка вече не им вярвам???????

28

Боц боц боц!

преди 3 години

Боц - със недотествани ваксини!

27

питам

преди 3 години

Тия извратените в парламента дали се ваксинираха и с каква ваксина?