150

Европейски лидер

преди 3 години

Сърби ли ме?Боли ли ме? Ака ли ми се? Или ми се е..бе?

149

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 182Чакаме с нетърпение доставките на Спутник за всички "поръчали". Може да отнеме докъм 2023, но важното е, че са "поръчали".

148

Анонимен

преди 3 години

А съвсем между другото, Германия се кани да поръча от Спутник-5, докато ЕМА чака инструкции какво да прави. Залагам че и Франция ще последва177 - САЩ казаха, че Америка "фърст" и нямя ваксини за останалите. И ЕУ седи и чака, нищо че наля едни пари.. ама нали са една безглсна буква.. пишатат само декларации..

147

:)

преди 3 години

Лелее, с този тип евтина пропаганда ли ЕУ си показва ценностите.'Бийте си Астра, тя е наша, не щем ние руската, че е на лошите...'Не стига, че са се оакали зверски, ама пак голяма борба да се показва Русия като враг, които от своя страна предлагат помощ... еми най-големите смешници са ЕУ, сори.

146

Анонимен

преди 3 години

До *** Виж бе . Русия предлага на всички желаещи и можещи страни лиценза за ваксината и всяка страна ще си я произвежда сама.Стига си говорил глупости кой колко може да произведе сам.И сега повечето лекарства се произвеждат в Индия ,Китай и къде ли не.И повечето българи ще се ваксинират само и единствено с руска ваксина.Иначе ваксинирането в България ще стигне до под кривата круша

145

Хаиде ве

преди 3 години

кога ще пуснете спутник ваксината ,че да се ваксинирам тия еврогеове много се бавят правят експерименти омръзна ми да ме правят на мишка.

144

Анонимен

преди 3 години

Като изключим, колко плоска пропаганда е написаното, става ясно, че одобрението на ваксините е по скоро политика. ЕМА прави това което и кажат. И в случя, политиката седи пред здравето и интересите на гражданите и в момента с инат си са на път да разрушат икономиките на цели държави. А може би това е целта.. Спомнете си го на следващите избори за ЕУ парламент.

143

www

преди 3 години

До КОНСТАНТИНОВЗнаеш ли, в САЩ вече са ваксинирани повече от 30% от населението с ваксина СОБСТВЕНО производство. В Русия 5,3% От там нататък ми е все тая... Русия спасява света, така ли? Но избива собствените си граждани... Избирай

142

www

преди 3 години

До Анонимен 174Срявняваш ябълки с круши. Сравняваш свободна търговия с опит за влияние... и т.н. и т.н.

141

www

преди 3 години

Ваксинацията в Европа е на нива, които Русия не може да достигне. България и Латвия са изключение но и ние сме по-напред от Русия. Русия но може да произведе количества достатъчни за техните си нужди, какво остава за Европа. Спасението им е в "изнасяне" на производства, което ще доведе до друг тип влияние. Всеки си прави избора. Моят избор е - далеч от Русия.

140

Анонимен

преди 3 години

Поредната глупост на г-жа Христова. Ваксината била политическа граната за Европа. Не мога да си представя колко трябва да е заблуден човек, за да напише подобни неща. Хайде да продължим мисълта. Руската водка, черния хайвер и блините също са оръжие. Руският газ е отровен, а този от САЩ подпомага живота. Да продължавам ли? Лъжата и манипулацията на вашия сайт има фамилията Василева.

139

Нека да боли

преди 3 години

Ха-ха-ха

138

Анонимен

преди 3 години

".. Независимо дали това е основната цел или не, разделянето на Запада винаги се приветства в Кремъл.. "Аз бих коригирал:Независимо дали това е основната цел или не, отслабване на Кремал винаги се приветства от Запада..

137

КЛ

преди 3 години

Има 2 работещи начина да сплотиш големи маси хора.1. Чрез идеи, култура, манталитет...2. Пред заплахата от общ враг.Имам гадното чувство, че в ЕС вариант 1 вече не работи.

136

komitata

преди 3 години

когато става въпрос з а здравето н а хората такава тролска платена публикация говори много лошо.Да смесваш политиката със здравето явно в ЕС корпоративните и геополитически интереси с а по-важни от хората/

135

отговор

преди 3 години

3556 са новите случаи на COVID-19, 10 429 лежат в болница!!!!!!!!!!

134

ПОЛИТИЧЕСКИ

преди 3 години

ВЗРИВ Е СПЪТНИКА !А ТРОЯНСКИЯТ КОН ЗАДУНАЙСКАТА ГУБЕРНИЙКА Е СЪУЧАСТНИК В ТОЗИ ПРЕДСТОЯЩ ВЗРИВ !

133

Анонимен

преди 3 години

като е толкова лоша - пуснете я в продажба, който иска да си я купи и да се ваксинира.никой не иска скапаната ви Майделска чорба. щом като не сме гласували за ГЕРБ да не караме по магистрали и да не се возим в метрото, то с Астра Зенека да се ваксинират само герберски гласоподаватели.Да видим тогава кои са от ГЕРБ - и ще остане и за другите хора...

132

Анонимен

преди 3 години

Глупости, не Русия разделя континента а глупавата европейска политика. В Европа казват, че купуването на ваксини било въпрос на геополитика и няма да купуват по тази причина руска ваксина. Да, ама необходимостта е огромна и някои страни отказват да се съобразят с подобен натиск и купуват все пак ваксината с двустранни договори - тогава другите надават рев, че Русия разделяла Европа. Ако просто одобрят руската ваксина, както останалите, няма да има никакви причини за разделяне.

131

Зозо

преди 3 години

Хахахаааа, миналата година нали спориха астрата и спутника, кой от кого е крал технология :))))))))))))))))))))))))))) И двете са хайван-ваксини с маймунско ДНК.Само USA ваксината е 100% чиста, за това се държи на -70гр.