35

ФЕРАРИ ЕНД ПУРИ 7/8

преди 3 години

ЗА ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ ГЛАСУВАЛИ ЗА ЧАЛГА ФЕРАРИ 7/8 ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПОБЕДАТА ДРУГАРИ ЧЕРЕПИ- ВИЕ ПОГУБВАТЕ БЪЛГАРИЯ ПРОДАДОХТЕ Я НА ЕВРАЗИЯ.

34

Анонимен

преди 3 години

Катастрофата на БСП е предизвестена. На всички им е ясно, че в някакъв момент червените пенсионери ще почнат по естествен път да намаляват. Сега с пандемията до предсрочните избори може и по-малко да станат. Сега надеждата им е в младите комунистически отрочета които са се родили със златна лъжица, образовани в САЩ и Европа, но видите ли социалисти по душа.

33

Анонимен

преди 3 години

Катастрофата на БСП започна с номинирането на кремълския парашутист Радев за призидент. Той се превърна в зла поличба за червената старица.

32

Точно , бе 41...

преди 3 години

Сега вече Гергов е неутрален и вън от БСП!Що да не държи тапата и да дръпне едно надгробно слово над БСП/бкп!НА КОМУНИСТ , МУ ДАЙ --- ДА ПРАВИ ЧЕСТВАНИЯ, ПОМЕНИ, ЮБИЛЕИ , ПАМЕТНИЦИ И ПАНАХИДИ!ТАМ --СА НЕНАДМИНАТИ!/..като погребално бюро са.../

31

НИЩЪ СТАТУКВУ

преди 3 години

О ПАРТИЙО ЛЮБИМА- МОЛЯ ТИ СЕ ОТ СЪРЦЕ- РУМЕН ГЕЧЕВ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА НАПРАВИ- АЗ ИСКАМ ПАК ОТНОВО МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА ДА Е 1.8дЛ, А 1 ДЛ-3000ЛВ, АЗ НЕ ЩА СТАТУКВО, АЗ ИСКАМ ИНФЛАЦИЯ ОТ 3000%- САМО ТИ МОЖЕШ ПАРТИЙО ЛЮБИМА ДЕД СЛАВ, ЧЕРЕПЧЕТО И ...КРЕМЛЯ С РУМБАТА АЕРОПЛАНЧЕТО...В ЗЕМЯТА ДА НИ ЗАКОПАЕТЕ- КАКВО Е ТУЙ В ЕВРОПА НАЙ БЕДНИ, ПО ДОБРЕ ЗАКОПАНИ В ЕВРАЗИЯ- ВОДИ МЕ ПАРТИЙО ЧЕРВЕНА В ЕВРАЗИЯ ОТВЕДИ МЕ ТИ..

30

Малко за политика

преди 3 години

До комунистояд: Георги Гергов е никой, изключен, няма място в БСП. Гергов получи от Бойко 43 милиона лева за една дуплка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и 1/10 от това. И за какво? За да мъти водата в БСП. Но вече му мина времето.

29

Анонимен

преди 3 години

ВОДИ НИ ПАРТИЙО ВОДИ НИ, СЪС ЧЕРЕПА КЪМ ЕВРАЗИЯ ВОДИ НИ, НЕКА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И ДЕД БЕЛОСЛАВ- НАЛИ СИ КУПИХМЕ БЪЛГАРИЯ И О МИГ ПОСПРИ- ТАЗИ СЛАВНА ЗЕМЯ НА КОМУНИСТИ- ЧАЛГАРИЯ ЗОВЕ СЕ ВЕЧЕ.

28

Абе Мишо, абе Миков!

преди 3 години

От реставрацията на властта на Борисов през 2014 г., та чак до избора на Корнелия Нинова за лидер на БСП през 2016 г., Михаил Миков се изявяваше като незнайния опозиционер. Въпреки че като народен представител и то ръководител на парламентарната група на БСП, той получаваше служебно немалка известност, защото не можеше да се оплаче от липса нито на трибуна, нито на достъп до големите телевизии.

27

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

Абе , Корни , "втора патерица" ли ще играе на кьопавия Чалгар??!ТЕЖКА РОЛЯ СА И ОПРЕДЕЛИЛИ! НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ Е , ДВАМАТА С ФИГУРАНТА ДА ВЗЕМАТ ЕДНА ТАРГА , КАТО НА ФАРАОНИТЕ ЗА ДА НОСЯТ ЧАЛГАРО..!ОНЯ С ЮМРУЧЕТО ДА Е ОТПРЕД НА ТАРГАТА ....ЗА ДА ДЕМОНСТРИРА СИЛАТА НА ВЛАСТТА!

26

Миков е аут

преди 3 години

Миков удобно забравя, че в 43-тото Народно събрание, когато той беше председател, БСП имаше едва 38 народни представители. А сега приказва за "катастрофа". Няма да се върне пак, мина му времето.А резултата от тия избори не е толкова лош - 46 депутати. А и без БСП няма как да се направи анти-ГЕРБ правителство.

25

Анонимен

преди 3 години

и да има платформа - на бсп вече никой не вярва, както и на гроб. Тотално компрометирани комунистически формации пълни с послушни, крадливи и най-лошото безмозъчни калинки

24

комунистояд

преди 3 години

Айде Корни , като изтечеш и ти у "каналето" , дай поне ключа на Гергов , да ти хлопне тапата, за да нема връщане!

23

И СЪС.

преди 3 години

Платформа и без БСП Е ПОДВЛИЯНИЕТО В МОМЕНТА НА ИЗГОНИНИТЕ ОТ НИНОВА, ОТБИБИТКО ОТ ПРИКАЗКИТЕ ЗАСИСТЕМНИТЕ ПАРТИИ. НИНОВАТОВА ИСКАШЕ. ДА СЕ РАЗДЕЛИ СЪС МИНАЛОТО. И МИСЛЯ ЩЕУСПЕЕ. ЩЕ СЪБЕРЕ ПАРТИЯТА.

22

Време за промяна

преди 3 години

Трето място на БСП в момента е по-добро от първо или второ. Какво щеше да се получи ако БСП имаше гласовете на ГЕРБ? Цялата нова опозиция 'Има такъв народ", "Изправи се" и ДБ щяха да се обединят срещу БСП и те пак нямаше да направят правителство. А сега се обединяват срещу ГЕРБ и, щат-не щат, ще търсят подкрепа от БСП. По-добре от това засега здраве му кажи.

21

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

БСП , БАВНО, НО СИГУРНО СЕ ОТТИЧА В "КАНАЛЕТО"!КОРНИ НЕ ПОДАВА ОСТАВКА, ЗА ДА ДЪРЖИ ДУПКАТА ОТВОРЕНА , ДОКАТО СЛАВИ Е НА ВЛАСТ!ДАВАЙ , КОРНИ..."КАНАЛЕТО" Е ТВОЕ....ХА,ХА,ХАААААААА

20

Време за реклама

преди 3 години

Стените падат, Импекса остава !

19

До Калоян

преди 3 години

Кажи докрай какво е казал бай Тошо, а не само извадени думички. А именно - "Социализмът е едно недоносче. Като седмаче е. И трябват много грижи за да стане силен и здрав младеж." А какво и защо е станало по-нататък е друг въпрос.

18

Митко

преди 3 години

С две ръце гласувам Курето да седи начело,докато не ги докара до два процента.Никаква оставка!Дръж се,моме!

17

Анонимен

преди 3 години

Не е въпросът за лидера.Въпросът е, че цялата партия е прогнила. Комунисти.Не се намери един да се покае за злодеянията на тая партия.Те си въобразяват, че хората лесно забравят.Прекараха ни през ада 45 години, още 20 години крадяха и лъжеха и сега искат висок вот.Няма вот - айде у канала.

16

Калеко Алеко

преди 3 години

Разбира се че е предизвестена, както е предизвестен и краят на една столетница, на която Свети Петър вече пише повиквателна ... "БСП и СиЕ"АД се опита де се възроди от пепелта на БКП, но не успя да се откъсне от стогодишната и история и бузлуджанските и свастики, нито от Кремълските и зависимости, нито от популизма и демагогията и ... нито от шумкарските похвати на тези които обираха мандри и извършваха политически убийства и диверсии с/у България по заповед на Коминтерна позициониран в маскава