400

Анонимен

преди 3 години

А Урсула при Ердоган...случайно веднага след изборите в България.Бий самара да се сеща магарето. Ама нашенското магаре е инат.😊

399

гражданин

преди 3 години

До 7/8. Хи-хи-хи, каква метла бе, смешен клоун, ти добре ли си? Не виждаш ли, че ГЕРБ печели масово и убедително в 24 области и в другите също се представя достатъчно добре. Че това е огромната част от страната бе, ***. А цяло лято разни нещастници се плюнчеха, че целият български народ бил против ГЕРБ. Само посмейте да правите глупости и ще видите истинската реакция на ядосан народ.

398

Анонимен

преди 3 години

До 7/8 Много си се превъзбудил нещо . Погледна ли кой , колко депутати вкарва . С 50 човека , какво ще направи Станиславчо. Най -много след 3 месеца да има нови избори . Каква е гаранцията ,че ще се повторят резултатите. На ВМРО малко им остана да влязат.Не се знае за Божков или Възраждане , дали няма да гласуват повечко хора . Или Марешки и Симеонов да си вдигнат процентите . Накрая да не се окаже ,че Чекмеджан Първи пак ще събере старата тайфа

397

?

преди 3 години

До 7/8Пич, ти изобщо знаеш ли, кой беше клоуна на мутрите и парадираше с това?

396

Атонимен

преди 3 години

Комуниста Бойко няма без бой да даде властта, ще измисли нещо.

395

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....Няма ФСБ, Отечествен фронт, Просо, Боби, Христо Христов, Истината, САТАнато, Помнещ, словянин ир пр......Хахахаааа, абе Кутев да не ги е уволнил дисциплинарно? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))самият Кутев влиза ли, че този път им дойдоха къси бройките на БСП-то :))))))))))))))))))Бая другари ще гледат парламента само по ТВ :)))))))))))))))

394

Анонимен

преди 3 години

Нови избори, смях. Кой е този луд, който вече е хванал кокала да го пусне и пак да драпа за него.

393

Анонимен

преди 3 години

Герб и ДПС, с още десетина гласа и Бойко продължава. Никога няма да допусне комунисти и чалгари до властта. Това е и най-голямата му заслуга.

392

Анонимен

преди 3 години

Абе, какво стана с червените другари, изпълниха си предизборните задачи и в почивка ли?Няма ФСБ, Отечествен фронт, Просо, Боби, Христо Христов, Истината, САТАнато, Помнещ, словянин ир пр. Интересно.

391

Зозо

преди 3 години

.....Слави иде с голямата метла...Хахахаааааа, идва друг път. С 50 гласа в парламента е за никъде :)))))))))))))))))))))))))))))ГЕРБ+ДПС 105 гласа. без проблем ще си напазаруват още 16 от Славчо :)))))))))))))))))

390

Анонимен

преди 3 години

ДПС е единствената алтернатива. Единствено ДПС може да изведе страната от този хаос. Другото е кьорфишеци.

389

Анонимен

преди 3 години

*** така и не се промени. Винаги разединен. Затова вечно е на това дередже и турци, византийци... и какви ли не са му били виновни, че е бил и си е останал вечен роб. Затова и винаги ще е последната дупка на кавала и в африканския свят. Други отзад просто няма. Затова и макетата бягат от него, от срам...

388

БСП

преди 3 години

С ГЕРБ е свършено!! Слави е с нас Мая е с нас Карадая е с нас.Кой сега е победителя!!

387

ИНВАЛИД без майтап

преди 3 години

ееее АНОНИМЕН сам почна с зеления палец ВИДЕХХХ ТЕЕЕЕЕЕЕЕ леле леле.

386

Анонимен

преди 3 години

Червените *** в страно мълчание. Явно и шефовете им в Москва още се ориентират какви да са следващите опорки.

385

7/8

преди 3 години

Ха ха ревете ли комунисти. Слави иде с голямата метла..Най-накрая след 30 години България ще е свободна от мутри и комунисти!!

384

Волен Сидеров

преди 3 години

Изходът от кризата е нови избори.

383

Анонимен

преди 3 години

Само Бойкоооо

382

ИНВАЛИД без майтап

преди 3 години

КАКА НИНОВА ИЗВИНЯВАМ СЕ ЗА ДЕБЕЛООЧИЕТО ОТ МОЯ СТРАНА ТА НАПИСАХ ИМЕТО А НЕ ФАМИЛИЯТА. ПРОСТЕНО ДА МИ Е ***.

381

Анонимен

преди 3 години

До до 412/414"Ок, щом казваш като абсолютна първа сила да видя какъв парламент ще си направи че като им се запре кранечето мангалопитеците няма да могат да ги издигат"Вие ревете само за сеира. Затова сте тук. Нямате никакви други идеи: единствената е да плюете поредния "виновник". Затова рано или късно ви сполетява съдбата на ревльовците. Един порочен кърг, в който сами предизвиквате това, което ви сполетява. Вие и такива, които си избират чалгари и други подобни ...