96

Анонимен

преди 3 години

Баце не си играй да им обясняваш, те са обладани от омразата и не разбират. Мрънкат колко пъти се били правили веднага различни промени и не оценят мигновенната реакция. Чалгата ще ги довърши съвсем.

95

Ф.С.В.

преди 3 години

Най после Българският народ се отърси и прогледна -че тази Мутра е сменяема-Че Тя се моли за Мир- за Милост!-Че тя не е Богоизбрана! Социолозите е време да си посипят главите с пепел- Защото ТЕ предсказаха Победата на ГЕРБ -но всъщност благодарение на ТЯХ -ГЕРБ загуби! Първи след Изборите- но последни на опашката)) Всички срещу ТЯХ! Мафията с каскети се е окопала -Ще е много трудно да се изчистят институциите от Кръвожадните Калинки и вампири превзели Всички институции-Трябва да се 'реже плът"

94

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам всичките да дойдат от чужбина! Да се насладят на онова което избраха! Освен това и тука могат да берат домати и чушки и да мият тоалетни в банките, а и старци могат да гледат. Нашите старци да не би да са по-лоши от немските или английските! И в тоалетните на офисите не мирише по-гадно от тоалетните в които се изхождат банкерите индийци и адвокатите пакистанци! Ами да идват да си живеят по Слави правилата дето избраха!

93

гост

преди 3 години

До Анонименама нали нямаше Ковид, нали Радев го отричаше! пък сега имало, болни и починали. Нали Мутафчийски лъжеше!

92

Ивелин

преди 3 години

Точно тези от чужбина вдигнаха Слави чалгата, като се има предвид че 99% от тях са необразовани, берат ягоди,мият чинии, бачкат по ферми и прислужници, не се учудвам че са гласували за него!Сега ще им сърбаме попарата на чалгадебилите!

91

стига

преди 3 години

Няма ли кой да му затвори устата на този.....народът му каза....Явно по -голямо кречетало от уплашен мафиот няма..........

90

Анонимен

преди 3 години

До гост"Тук е България, тук е различно."ТОчно. Но не за дълго. Време е да се оправят нещата. Прекален дълго ви чакахме!

89

Анонимен

преди 3 години

И тоново да попитам:"Ама всичките 50 000 ли? Или само половината?"И какво толкова ми налетяхте (даже не знам, ако трябва да пиша в множествено число) с тея минуси?Защото толкова гласуваха за Слави? И още около 20 000 за ДБ. Имаше и 17 000 за ГЕРБ.

88

гост

преди 3 години

До Анонимен 85затова си живей в Германия и гласувай за Меркел. Тук е България, тук е различно. Много неща се промениха, има много до променяме, но определено е подобре от Костово време, от времето на НДСВ с БСП

87

Анонимен

преди 3 години

Тоше, ти Тошето на Слави ли си?Я ми кажи как да вземеш превантивни мерки срещу вируса например, като насреща си имаш мазни ресторантьори, които не се интересуват от смъртността при възрастните ни родители, те не са контингента на чалготеките! Как озъптяваш нагли хора! Искам да видя как вие от ИТН ще го направите, запазвайки живота на родителите ни, подсигурявайки бизнеса, без да затворите границите за гастербайтерите, запазвайки здравната система да не рухне! Искам да видя вашият модел!

86

с

преди 3 години

200

85

Анонимен

преди 3 години

До Мдааа"Слави Трифонов, ама тези отвън дето гласуваха за него да дойдат сега тук да живеят и да носят отговорност!"Ама всичките 50 000 ли? Или само половината?

84

Анонимен

преди 3 години

Слави е един фойерверк, ще светне ще падне и угарките му може да направят невиждани пожари

83

Анонимен

преди 3 години

До 93Спре ли се схемата с подкупите, изнудванията и вкараш ли в затовра 20-30 парчета, дето отчуждаваха фирм в името на ГЕРБ, ще видиш ...

82

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90 В анадола пак има вярващи. И там властта се крие зад полите на религията.

81

ха-ха

преди 3 години

До Дано се разкара!Как ще ги доведете тези инвеститори, като нито един от вас няма и понятие как се правят програми? Докато се научите гладните ще се утроят и ще ви сринат от депутатските ви места. Води ви единствено омразата към Борисов, нито имате идеи, нито план, нямате нищо. Борисов като се махне и стимула ви отлита, оставате с нищо, няма срещу кого да се борите. Вие не сте алтернатива. Омразата не води до нищо добро.

80

Мдааа

преди 3 години

Хипер инфлацията *** на вратата, допе да ни яко със Слави Трифонов, ама тези отвън дето гласуваха за него да дойдат сега тук да живеят и да носят отговорност!

79

Анонимен

преди 3 години

Не плюйте срещу църквата безбожници! Като не ви харесват отчетата от Рилския манастир отивайте в Анадола, там със сигурност ще ви посрещнат вашите!

78

Anathema

преди 3 години

Не разбра ли, че ти си проблема ве ***?

77

Къса памет

преди 3 години

Слави така ша ва опрай, че ще взимате пак заплати стотици хиляди левове като 90-те години!Малко ли ви бяха Бареков, Сидеров, Яне Янев, Радан Кънев, Хиподил, Царя....Къса памет бате!Със Слави ли ще ходите в Европа или с Мая Галева???