7

Анонимен

преди 3 години

Безмозъчните първосигнални герберастки тролчета не пожалиха и тази статия и не пропуснаха да демонстрират колко са големи кухините на горния им етаж !Пукайте се през Г.3. - Боко е в канала , а вие - на борсата !

6

До 4

преди 3 години

Болен човек

5

Анонимен

преди 3 години

Наркозависимият Чака рака месия и мартеничар славуца трифонов е неспособен да ръководи държавата. За него гласуваха потомствени ратаи, ягодоберачи, чистачи, актьори, музиканти, въобще най-нисшата обществена прослойка! Слави Трифонов беше момче за всичко на мракобесните престъпници Георги и Васил Илиеви, които препраха милиони левове народна пара през фабриката за кючеци БМК! Славуцата е отговорен за моралното и духовно осакатяване на три поколения българи!Славуцата е толко голям патриот, че оперираше с офшорки дълги години и не внесе стотинка в държавната хазна! Доказан ФАКТ!Оставка на

4

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

3

Анонимен

преди 3 години

Шофзорът е бил с Ковид, затова е катастрофирал!Ваксинирайте се с най - добрата анти ковид ваксина в света - ваксината на корпорация Астра Зенека! Астра Зенека - ваксината на Боговете! Ваксинирайте се сега, за да живеете като крале!Избираш Астра Зенека - избираш да живееш! Астра Зенека вируса удря, Астра Зенека вируса мачка!Всяка поставена ваксина - пирон в ковчега на антиваксърите! Астра Зенека е сертифициран, научно и лабораторно доказано БЕЗОПАСЕН за здравето продукт! Аз избрах - Астра Зенека!

2

Анонимен

преди 3 години

Това е част от мракобесната Промяна на президент румен радев, която със свирепа ярост ни донесе криза, мизерия, глад, нищета, безработица, безпаричие, безпътица, метежи, грабежи, кражби, убийства, самоубийства, наркомани, алкохолици, кибици, проституция, морален срив, ментална разруха, пълна деградация на моралните и семейно патриархалните ценности, *** идеология, корупция, суша, студ, урагани, измами, инфлация! Оставка на тиранина и криптокомуне румен радев ветото ВЕДНАГА!

1

Анонимен

преди 3 години

Тирът е бил шофиран от яростен привърженик на чака рака месията,мартеничар, момче за всичко на вис 2 - бездетният учиндолец славуца теифонов! Слави смъкна ада на земята и анархията е факт! Халал да ви е!