285

непричем

преди 3 години

много тъпо, а?

284

Грипен Гаменов Ветов

преди 3 години

На 15 ти свиквам среща на баджанаците.За всеки случай съм поръчал за управляващата коалиция на чело с един от баджанаците шест бели автобуса и съм поръчал да не се допускат граждани близо до партийния дом.Ако все пак такива успеят да се доберът по наблизо,да се проверява в багажът им да не носят павета!Поръчал съм да се отремонтират и залепят добре жълтите павета с цел да не се използват по предназначение!

283

WRC

преди 3 години

АЗ САМО ДА ЗАПИТАМДНЕС СУТРИНТА КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА ВЪПРОС ДАЛИ СЕ Е ЧУВАЛА С ПРЕЗИДЕНТА ОТГОВОРИ:-ВЧЕРА ВЕЧЕРТА ГОВОРИХ С НЕГО -КАКВА Е ТЕМАТА НА РАЗГОВОР С РУМЕН РАДЕВ? ЕДИН ОТ ОТГОВОРИТЕ И БЕШЕ-ОБСЪДИХМЕ ВЪЗМОЖНИТЕ ВАРИАНТИ РЕДНО ЛИ Е ПРЕЗИДЕНТА ДА ПРАВИ ТОВА ПО ТЕЛЕФОНА И НЕ ТРЯБВА ЛИ ПЪРВО ДА ГОВОРИ С БОРИСОВ И ТРИФОНОВ?

282

ха ха

преди 3 години

Цацо Бацов ще е"идеален" за министър на младежта и спорта.

281

Калеко Алеко

преди 3 години

До Анонимен ... "И какво ги чака?..."Ами чака ги поредната национална катастрофа, замислена и осъществена по кремълски модел и поредното завръщане на ББ на бял кон ... !!!

280

Анонимен

преди 3 години

Новите партии се провалиха в съставянето на кабинет. Те умеят да викат оставка, но не и да работят.

279

Анонимен

преди 3 години

До Калеко АлекоИ какво ги чака?

278

Калеко Алеко

преди 3 години

Мизика за мойте уши , да слушам как *** от страх герберасчетата , усетили , какво ги очаква , когато Радев назначи служебен кабинет .

277

предлагам

преди 3 години

Ванката за еко министър и синоптик едновременно. Така ще казва на Слави от къде духа вятъра.

276

Анонимен

преди 3 години

Георги Марков новия Президентзаедно с Нинова чао

275

Калеко Алеко

преди 3 години

мUнчо няма търпение да оглави служебен кабинет, а и в НС последният път го освиркаха и го оставиха да си говори сам с Импексова, сега явно се надява че Бойкикев, Маяма, Дончева и СиЕ ще го посрещнат с разтворени обятия, а може и Славунчо да му се зарадва ... за по-сигурно Румбата може да строи пред Парламента и кохортата си от "Възраждане" за да има и кой да го приветства като приключи заседанието, може и някой друг Грипен да прелети чест на Кремълският парашутист и сбъднатата му мечта ... !!!

274

Анонимен

преди 3 години

Спокойно! Министрите само подписват документите, кото им подават за подпис висшият ешалон администрация, без които няма правителства.Това са срокове за плащания, проекти, наредби и т.б., които само много луд човек не би подписал.Не вярвам на Тошко Йорданов и сие някой да даде министерски пост.Същите тези ще вдигнат вой, ама нека си викат, има експерти с образование за министри, нали това искахте?!

273

Анонимен

преди 3 години

Мили хора, проблема е НАШ!ДОБРЕ ГИ НАДРОБИХМЕ-С МНОГО ОЖЕСТОЧЕН СПОР И ЗА ВСЕКИ ПО НЕЩО! ВСИЧКИ СА ПРЕДСТАВЕНИ! НОВИ ПАРТИИ!НОВИ ЛИЦА! ДА , ДА АМА НЕ!ЛИЦАТА СА ИЗВЕСТНИ И ТОВА, ЧЕ СМЕ ИМ ГЛЕДАЛИ МАГАРИИТЕ ИМ СЪВСЕМ НЕ Е УСПОКОИТЕЛНО!СЕГА остава да се наслаждаваме на ПОПАРАТА КОЯТО СИ НАДРОБИХМЕ!ХЕМ ГОРЕЩА!

272

Анонимен

преди 3 години

Конституция Чл. 75.Новоизбраното Народно събрание се свиква на първо заседание от президента на републиката най-късно един месец след избирането на Народно събрание. Ако в посочения срок президентът не свика Народното събрание, то се свиква от една пета от народните представители.Чл. 76.(1) Първото заседание на Народното събрание се открива от най-възрастния присъстващ народен представител.Президентът свиква Народното събрание в сроковете определени от Конституцията. Проблемът е на мутрите

271

Вирус

преди 3 години

Моля, Радев свиква след 5 дена... какво и кого...???Май ще говори със себе си. Подобни ташунгери могат да стават само в България и да идват на талази от Додуков Цвайн.

270

Анонимен

преди 3 години

Мая още се чуди дали с мутрите вън или с мутрите вътре.

269

bbb

преди 3 години

Като гледам колко много хора са коментирали една елементарна новина, явно хората няма с кого да си говорят и си изливат мислите по сайтовете.

268

Анонимен

преди 3 години

До тогава Слави, ще си е научил сценария, дето му го пишат сега.

267

Анонимен

преди 3 години

Или аз не се изразих правилно или вие не ме разбрахте.ДВАМА СПОРЯТ КОЙ КЪДЕ Е УЧИЛ И КАКВИ ЕЗИЦИ ВЛАДЕЕ,ТОВА е много важно, НА ПО ВАЖНО Е КАКВО СИ НАПРАВИЛ ЗА СЕБЕ СИ И ЗА БЪЛГАРИЯ, без помпозни излияния ДОСТАТЪЧНО Е ДА СЕ ТРУДИШ УПОРИТО,ДА ПЛАЩАШ ДАНЪЦИ,ДА ПРОМЕНЯШ МЯСТОТО НА КОЕТО ЖИВЕЕМ И КЪДЕТО РАБОТИШ , благодарение на УМА И ПРИДОБИТОТО ОБРАЗОВАНИЕ и не на последно място да отгледаш деца ПО-ДОБРИ ОТ ТЕБ!С НАЙ-ДОБРИ ЧУВСТВА

266

Анонимен

преди 3 години

До 301Ами ресторантите са по евтини от ГДР изобщо лукса е евтин ти май не си подаваш носа от квартирата?