225

Анонимен

преди 3 години

gosho - не те ли е срам в 21 век да пишеш на латиница след като има кирилица, кой ще ти чете шльокавицата бе ?

224

Никк

преди 3 години

Нека да има нови избори, ама подготвени от служебен кабинет. Не е толкова страшно. Така ще се види по реално коя партия колко събира. Истината е че ГЕРБ използваха много лостове в своя полза и дадоха доста пари за да имат този процент - Купуване на гласове, ромски гласове, корпоративен вот и тн. Защо толкова държат да не слизат от власт, ако всичко им е наред!?

223

Чебурашка

преди 3 години

Нещата бавно но сигурно отиват към служебно правителство и тогава -жална им майка на герберската крадлива клика.

222

майонеза олинеза

преди 3 години

нащо семейство всички се събрахме без много да искаме....

221

Анонимен

преди 3 години

Mоже ли и аз да отговоря за "пожарникарчето", да си чувал кой е бил кмет на София и преди това главен секретар? По същата линия Славуца е продавала дънки на битака преди да попадне в Ку-ку и няма дори висше след като му го подариха понеже Годжи го скъсваше от бъзици и това си личи отдалече, авторитарен и *** човек много далеч от политик.

220

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече чета изкази на герберасти толкова повече се убеждавам,че една истинска овца е по-умна от овцете от стадото ГЕРБ ! Тези екземляри на животинския свят се опитват да плашат със собствените си"постижения",например,че Доган видите ли взел властта на тези избори ??Не зная какво иска да каже това животно, но може и да е прав,защото ГЕРБ спечелиха на тези избори,а знаем,че до днес те управляват под указанията и надзора на Доган и Пеевски и двамата от ДПС ! Типична обърквация за една овца!

219

Max

преди 3 години

Има вероятност 5 партии да направят коалиция срещу ГЕРБ

218

Анонимен

преди 3 години

До тогава ще ни обработват за кашата която ще забъркат, но много бързо ще разберат как се наказва подмяната на вота на всички българи.

217

gosho

преди 3 години

До Анонимен ne tolkova slojno,ako ne ti iznasya e drug vupros

216

Долу шайката ГЕРБ

преди 3 години

На 4 април Бойко Борисов приличаше на Тодор Живков на 10 ноември

215

Анонимен

преди 3 години

На 15 защото чака Славчо да оздравее, ха ха ха.

214

Анонимен

преди 3 години

Сега прочетете коментара на "анонимен 256" и ще ви стане ясно какви НЕОБРАЗОВАНИ симпатизанти има този "ВЪЗПИТАН" , "ОБРАЗОВАН" и "МОРАЛЕН" е пожарникарчето от Банкя ! Този симпатизант 256 вероятно е завършил само първо отделение, защото забелязвам, че не отбира нито от граматика, нито от правилно подреждане на изказ, страхотни симпатизанти има ГЕРБ-БКП, много "умни" затова и не могат да разберат, че ГЕРБ са комунисти изпечни-крадци !

213

Извод

преди 3 години

"Не ми говорете за закон и конституция - в тая държава всичко е проституция"Слави Трифонов

212

Анонимен

преди 3 години

Колко сте жалки,ако си мислите че чалгаря мутра и *** манолова дончева ще ви оправят...Доган взе властта,ако някой още не е разбрал,да ви е честито на всички радващи се на голямата промяна...хахаха

211

Анонимен

преди 3 години

Ревът на Герберските *** е радост за всички нормални Българи.Промяна ще има това вече е ясно заявено, щом Софиянци които са най заплатени в България са против мафията ГЕРБ значи тиквата е аут.След пълна ревизия ще се разбере в какъв колапс е територията.За три мандата некадърниците не са извършили нито една реформа.Последни по доходи първи по смъртност това са резелтатите от тяхното управление.

210

Анонимен

преди 3 години

gosho-КО, и аз искам проверка чак от 1990 г. но за такава не се ли сещаш, че ще е нужен един век ? По-лесното и по-бързо е за последното десетилетие защото крадецът е един - ГЕРБ а и милиардите откраднати за този период с в пъти повече отколкото при другите, САМО за здравеопазване са 41 МИЛИАРДА, доказано по отпуснати за това мунистерство,ако бяха усвоени правилно сега България щеше да бъде сред първите три по най-съвременно медицинско обслужване и оборудване !

209

Браво!

преди 3 години

На 15 април българите ще получат първия шамар от новия цар на България -Фигуранта !

208

Shark

преди 3 години

До 250. Ай да не говориш от името на хората, а!!! Кой ти дава това право!! Много насериозно се взехте герберските ***. Тръгнахте и от името на народа да говорите. Айде беж да те няма!

207

Анонимен

преди 3 години

Ясно е че има кампания срещу господин борисов.борисов е човек с морал всеотдаен човек които си върши работата образован възпитан наи доброто за българия които е имала за премиер трябва да се гордеете българи с това.българи преди 15 години взимахте 100 минимална заплата българия не я знаеше никои.

206

Анонимен

преди 3 години

Българинът е ОВЦА, защото го обират по най-брутален начин, а той ръкопляска на обирджиите си ! Няма такъв народ и в джунглите на Амазонка сред ди'ваците !