11

Знаят турците

преди 3 години

че един ден територията на луната ще се разпределя между държавите, които са пуснали дори неуспешно парче желязо на повърхността (имали са лунна програма).

10

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Турция праща кораб на Луната, *** праща хомосексуалната палавница Славуца в Парламента.

9

А ние кога?

преди 3 години

Кога ще успее Бойко Борисов вожда да прокара магистрала до Луната?Не му пречете дайте му време, власт, пари и спокойствие, за да сътвори още чудеса.Трябва да помисли за фараонски паметник и пирамида за вожда от Банкя.

8

Анонимен

преди 3 години

турция уверено се влачи след научно-техническия прогрес на човечеството,дали ще доживеем да видим да направят нещо,което друг никога не е правил?

7

Анонимен

преди 3 години

До русенец - Турция бяха 500 години на стаж при българите...Ако са научили от нас да използват за всичко тел, тесла и, най-вече, да викат майката, ще отидат мно-ого далече!

6

Люк Скаймокър

преди 3 години

Абсолютно нова технология, хибриден двигател задвижван от свинска мас и тютюн за наргиле!

5

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 3 години

До русенец// Познахте ,то си личи

4

Waffen SS

преди 3 години

До Анонимен 1 Какво общо имат разни имагинерни персонажи с постижението на инженерите.Религията е опиум за хората,колкото и да е банално.Религията винаги е била спирачка на прогреса.Църквата е горила на клада прогресивните хора,които тласкали напред развитието на човечеството,е същото са правили ходжите.

3

Мохамед

преди 3 години

Аз съм завоевател и не съм никакъв пророк. Добре че има балъци да умират за да могат *** като мен да тънат в разкош и да разпират малолетни.

2

Анонимен

преди 3 години

Абе напред са турците..

1

русенец

преди 3 години

Турция бяха 500 години на стаж при българите и въпреки това са по-напред от нас. Да не би ние отново да вървим в грешна посока?