109

Анонимен

преди 3 години

Комунизмът не си отива.

108

Анонимен

преди 3 години

И Симида ли стана депутат.

107

Да бе!

преди 3 години

Само десетина души в Народното събрание не са путинисти. И нови избори да има просто.тията на българите е безкрайна. Очаква се Байдън ще въведе ред в България- Авгиевите обори на крепостна рус.

106

кога?

преди 3 години

Кога ще се реализира идеята за 120 депутати? Какво е това раздуване за такъв малък народ? И още нещо - партиите толкова ли нямат хора по места, та слагат хора от единия край на БГ водачи в листа в град в другия край? Егати цирка. Смешна държава.

105

честито ИТН българи!

преди 3 години

Днуес Слави утре Азис после Кондьо , после Радо шишаркат , щях да пропусна батМилко Калайджиев ИТН ИТН ИТН ИТН и така нататък, както казва Славуца

104

Ставри

преди 3 години

Честито, българи! Избрахте да ви управлява човек, който има татуировка - Аз идвам и водя Ада със себе си. По точна характеристика за вашия любимец не може да се направи. Още веднъж, честито!

103

един дол дренки

преди 3 години

Във всички провинциални градове половината избраници са от София...Как очаквате да работят за града ви тези хора ? Дори тези, които се обявяваха за промени в изборния кодекс и Конституцията са се кандидатирали в чужди райони.

102

Анонимен

преди 3 години

Не разбрах кво стана-Буци отказа ли се от депутатстването и имунитета, дето не му трябвал или се остави милозливо верноподаниците Му да го разубедят?

101

Анонимен

преди 3 години

'' Как ще реагират евро-прайм-министрите, когато видят нашият с две обици ''......................Добър въпрос ... и аз това се питам в последно време ...Мисля, че все пак ще го харесат...

100

Джедай Мастър

преди 3 години

Ето ги! Ще кажеш, че сме толкова въодушевени, че само песни и танци. Дори да махнем животните от герб, сигурен съм че 80% от останалите са продажни корумпирани отпадъци, които нямат търпение да откраднат и да инкасират успеха си.

99

Вирус

преди 3 години

До baby shark@"21 район е СЛИВЕН скапаняци, а не СИЛИСТРА! поне бъдете коректни като пишете нещо а не само да копирате... вижте си статията ... и е Владимир Русев от ИТН Сливен, а не влаСимир ...."---Вярно е, колега! Това е съвременната демократична преса. Да не думам за препинателните знаци, членуването с пълен и кратък член, амфиболичните изрази и так далее!Е, може би има някаква нова граматика и граматични правила, които не зная, но от 30 години не съм в България, което е екскюз. ;)

98

Вирус

преди 3 години

Другаре, веке е ясно, че иде нова Скупщина, та в тази свръзка, да запитам:"Как ще реагират, да речем евро-прайм-министрите, когато видят нашият нов такъв, с две обици, курдисани на ушите.Най-вероятно, ще им се прояви заключението, че този человек иде от дэржавата Урангу-Бангу и е некакъв племенен вожд.Резил, другаре! Голем резил за цела БЪЛГАРИЯ.

97

Анонимен

преди 3 години

До ЩО Е ТО ?Протестър.

96

baby shark

преди 3 години

21 район е СЛИВЕН скапаняци, а не СИЛИСТРА! поне бъдете коректни като пишете нещо а не само да копирате... вижте си статията ... и е Владимир Русев от ИТН Сливен, а не влаСимир ....

95

Аншлус

преди 3 години

В има такъв народ имат абсолютна забрана да говорят. Но това е забрана, за която знаем от бивш координатор. Вече най-вероятно са въведени редица още забрани. Аз очаквам Ада наистина да дойде с този човек. Като премиер може да реши да въведе вечерен час. Този сатанист е всичко друго, но не и демократичен. И като си помисля, че гласувахте за него като алтернатива на Бойко..?!? Защо просто не признаем, че демокрацията не е за нас и да поискаме аншлус с Австрия или друга нормална държава?

94

Анонимен

преди 3 години

'' Фигурантът трябва да ходи в затвора... Какво правителство?!? ''....................Фигуранта в затвора, Бойко е мутра, Слави е чалгар ... хайде спрете се малко, бе андрешковци ... ами не може всички да са окаяни андрешковци като вас.Желая успех на новото Народно Събрание ! Убеден съм, че има много достойни хора измежду тях.

93

Анонимен

преди 3 години

До НЕБЕСНА МРЕЖАНе щем комунизъм,те не са от Европа,че да ми давапш сравнение с тях

92

Промяна и Фалит

преди 3 години

До Време за промянаВидяхме ви промяната с вълната от поръчкови убийства, самоубийства, грабежи по селата и банки изпаднали в несъстоятелност. И това са първите дни само на новата протестърска власт!

91

.

преди 3 години

Много висока им е бройката 240 за тази малка държава.

90

БРАВО!

преди 3 години

Фигурантът на всяка цена ще скалъпи правителство, но това правителство ще бъде разтурено от Новият световен ред, запомнете това!