170

помнещ

преди 3 години

Леле,тоя е много нагъл наистина! -:( Абре другарю Борисов и бивша мутро.Защо отиде да плачеш на "рамото" на един който НЕ ЗАБЕЛЯЗА ЧЕКМЕДЖЕТАТА" ТИ?Че даже ни задължи,още да ти "вярваме"? Отиде да се оплакваш,че искаш и се каниш,още 4 безразлични за нас години да ни клатиш? Реалните събития са тук! А не там! Тук вече не те искат! И упозицията наричаш "пуполисти"? Такъв какъвто ,си ТОЧНО ТИ САМИЯТ? Нещата се промениха вече.Ти си при СДС за нагталина! Пробваш до последно нали? Е НЯМАШ ШАНС ВЕЧЕ!

169

Анонимен

преди 3 години

До Истукан837 000 гласа няма как да са фалшифицирани. ГЕРБ ще управлява отново, защото няма алтернатива!

168

Анонимен

преди 3 години

Готви се фалит и грабеж на държавата от протестърските партии в коалиция с БСП и ДПС.

167

Анонимен

преди 3 години

Къде са евродепутатите на *** и БСП, какво работят точно?

166

Истукан

преди 3 години

ГЕРБ няма да управляват. Надеждите им са напразни. Спечелването на изборите не им дава шанс да управляват, защото са изолирани отвсякъде и са загубили доверието сред обществото. Спечелването е благодарение на фалшифицирания вот. Повече ГЕРБ не могат да фалшифицират избори, защото друг ще е на власт и няма да позволи това.

165

ВРЕМЕТО ЛЕТИ

преди 3 години

Наближава времето, когато от Военния трибунал ще узнаем кой колко е откраднал, кой е ограбил КТБ, кой с колко е ощетил държавата с Турския поток, със строителството но допотопната АЕЦ Белене, кой от червените крадци колко е откраднал от евро-фондовете. Накратко: всички кражби, далавери и убийства, извършени от българските престъпници, независимо от тяхната политическа принадлежност ще лъснат и откровено казано, това ще стане по нареждане на Джоу Байдън...

164

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияТака, а къде беше банковият надзор след като гуверньори на банката беше назначение на Станишев и защо му се плащаше 20 000 лв заплата, за да стои и гледа как фалира КТБ.Истината е че вие с правителството на Орешарски й помогнахте да фалира по схемата на Виденов от 1997 г.

163

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: Условията за фалит на КТБ си ги създаде самата КТБ с раздаването на необезпечени кредити. Но това, че доста държавни предприятия си загубиха парите го дължим на това, че по време на първият мандат на Бойко ги задължаваха да влагат парите си в КТБ. Станишев няма нищо общо с това, но виж Бойко има много общо.А също и с това, че за трите му мандата изоставаме от предпоследните в ЕС.КТБ фалира, но чекмеджето на Бойко се пълнеше.

162

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен/165/-Станишев остави държавата с 13 ../ТРИНАДЕСЕТ!!!!/ процента външен дълг от БВП!-След трите мандата на мутробеснеене,външния ни дълг е ..НАД 30 процента!!"Проверявай нещата преди да пишеш!"....Прави сметка кой /НИЕ/ и как /с безумна инфлация/ ще го изплаща!

161

Помнещ

преди 3 години

До Време за промянаДа не стане после време да си теглим парите от банките като 1997 г?

160

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаРумъния беше след България, но до момента, когато вие 2014 г създадохте условия за фалит на КТБ като раздадохте необезпечени кредити за няколко милиарда по схемата на Виденов.4,5 млрд трябваше да плати българската държава т,е ние.

159

манолов

преди 3 години

"Борисов разговаря с Вебер: Ние сме алтернатива на популистите" - КРАДЕЦЪТ ВИКА "дръжте крадеца".

158

Анонимен

преди 3 години

До Време за промянаБелият автобус помниш ли го как хвърляха камъни по вас, Чобанов от квотата на ДПС помниш ли каква физиономия имаше?

157

Анонимен

преди 3 години

Грешиш, по време на Станишев БВП беше 60 млрд, сега е 120 млрд. Проверявайте ги малко тия неща като ги пишете!

156

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 152: "Абе, той и Станишев знаеше много езици, ама накрая го изгониха с камъни и шутове"? Това пък от къде го извади? Кога някой е гонил Станишев и за какво?По времето на Станишев влязохме в ЕС и бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират, че сме били по-напред. След три мандата на Бойко сме далеч след тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението.С Бойко си останахме най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. Стига му толкова.

155

Анонимен

преди 3 години

До-ДрагоНяма как да стане,ако имаш впредвид случаят с Орешарски,там нещата бяха други,он беше сгазил Лука с едни Потоци и просто нямаше никакъв шанс да оцелее,сега обаче наш Тиквун сгази Лука с тоя Балкански-Руски Паток просто и Господ не може да му помогне в тая ситуация!

154

Анонимен

преди 3 години

До ДрагоБраво, бе, Драго. Трябва да станеш политически анализатор - много си добър.

153

Анонимен

преди 3 години

ам-гъл още го няма.

152

Анонимен

преди 3 години

Крадливата ДПС че ги подкрепят ,така е от много години )кокъла голям ,много интересно става

151

Анонимен

преди 3 години

Борисов каза, че бил алтернатива на себе си след като поиска малко торта Сахер от колегата баварец.