8

Коприва

преди 3 години

Като толкова искате да се ваксинирате, защо не се застраховате първо бе хора? И защо не се поразровите какво мислят застрахователи по въпроса коя ваксина що за стока е. На тях това им е работата да оценяват риска правилно. Агитките от медиите ще ви заливат с всякаква противоречива информация. И на тях това им е работата, очевидно.

7

Анонимен

преди 3 години

Е, ама естествено, че не води!!!! Вие пък! Хората сигурно са яли нещо развалено и от там. Или имат "нещо генетично" (въри доказвай)

6

Продължение

преди 3 години

Ние за една нищо и никаква машина правим компютърна симулация, после функционален образец, после опитен образец, после пробна серия, после нулева серия, чак тогава започваме да я предлагаме на клиентите.

5

Чака се становище

преди 3 години

Становището не се чака, чака се Годо! Стаовището се изгражда. За целта първо се правят десетки или стотици хиляди опити с бели мишки (алоу, защитниците на животните, вийте бре!). После със същия брой бели зайци. След това с ***. След това с хора доброволци от екипа разработвал ваксината. Наблюдават се няколко години, убеждават се някои от тях да създадат деца, наблюдават се и те.Ето така се изгражда становище!Следва продължение:

4

Анонимен

преди 3 години

И тази ще се окаже като астрата тромбозата

3

Цирк

преди 3 години

Тая води до това оная води до друго а хората искат дасе ваксинират а ваксини няма, пълен провал какво стана с хвалбите на таксата?!

2

Анонимен

преди 3 години

Всичките са един и същ бъркоч

1

Анонимен

преди 3 години

Важното е ползите да превишават впедите!Нали така?