30

Щом

преди 3 години

Тръгва с която го вземе не е за нас

29

ЦИНИК

преди 3 години

Гражданятаа носите ли още маски уа ? На селу никой не носи.И селскио парламент кръчмата отвория. У наше селу никой не фана ковид. От ридовно са дезинфекцираме с ракия.Се така си дживеем Попийва ме си побийваме си жените га могу говорът , и у кръчмата бистрим политиката.Кът пием ракия нищу не ни фата. Спирта убива сичко.

28

Не може

преди 3 години

Не може

27

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз,ако не мога да отмъстя(физическо несъвместимо време с моите лични неща),ще ви отмъсти съдбата.

26

Ямболски цървул

преди 3 години

Колко живота отнехте вие - журналята с психозата?

25

българин

преди 3 години

Взеха ми го от устата, дето се вика.Испанският грип през първата половина на 20-ти век е взел 50 милиона жертви.И имайте предвид, че тогава не е имало PCR тестове като сега.Дължи се на щама на геипния вирус H1N1.

24

ЦИНИК

преди 3 години

До 24.Танос. Дано да има пандемия от белодробна чума и ебола ! Дано тебе тъ фане първи тва което предлагаш.Бря кък мой дъ има таквиз ора бря ?

23

Защото

преди 3 години

затворихте хората. Умирай трудно сам вкъщи !!

22

За теб ли

преди 3 години

НикогаНали си много кадьрна намери си сама и оправна

21

Анонимен

преди 3 години

" За сравнение, цифрата от три милиона души ..."Три милиона е число, а не цифра. Не е добре да се използва гугъл преводач.

20

Георги Генов

преди 3 години

До Само че ковидътДали е създаден изкуствено?или е дело на Бог?защо умират деца?защо умира всеки?карма брат карма.само ще ти кажа смърт няма има само отделяне на душата от тялото.

19

За разлика от

преди 3 години

Твоите родители и избиратели

18

Анонимен

преди 3 години

Хора, когато сравнявате статистики от различните години, не забравяйте, че жертвите от корона вирус са такива ВЪПРЕКИ изключително строгите мерки с маски и карантини наложени по цял Свят. Никой не знае колко щяха да са жертвите ако не бяха въведени тези мерки. Без маски и ограничения жертвите може би щяха да са десетки или стотици пъти повече. Няма как да знаем точно.

17

Маймуната

преди 3 години

ТКа наречена не е шамшал който се подписва с пръст

16

Край

преди 3 години

За да видите дали има епидемия напишете в търсачка - умирания в България по седмици и влезте в сайта на НСИ - ще видите два пика на смъртността - ноември месец 20г. в България умираха седмично 4700 човека при обичайна смъртност -2200 човека.Втория пик е сега - достигнахме до 3920 човека на седмица.Очевидно е че в момента умират 2 пъти повече от нормално и нещо /вируса/ убива хората.

15

Анонимен

преди 3 години

Определено китайския вирус си остава най-смъртоносния за който няма лечение.За всички останали има що годе някакво лечение.А за СПИН в миналото е било започнало разработването на ваксина но са го спряли.Явно никой няма сметка от здрави хора.

14

Кажи

преди 3 години

Името на т.нар.бог

13

Ямболски цървул

преди 3 години

Преправяйки ,или изтривайки ми коментари си е вашо лично дело.Както й мое дело е да плюя срещу вашата зомбирана,или алчна душа.

12

Отнеха

преди 3 години

Поне дори един животА да ти кажа че господинчото зе учудих още преди 10години че бил казалНякьде че е женен от 2009 аз работих по мои лични мотиви

11

Край

преди 3 години

2020г. в България починаха 16 000 човека повече от 2019, горе долу толкова и от починалите 2018г. По всякакви причини. Като смъртността стана основно ноември месец.ПЖертвите на вируса са минимум 12-14 от тях. 2-3 хил са жертвите на пренатоварената от вируса здравна система починали от други болести без адекватна лекарска помощ.Това е по данни на ЕСГРАОН пък иначе можете да се опражнявате в лакърдии до утре сутринта. Пик в смъртността има и март. април тази година.