108

Стоев

преди 2 години

Абе г-н Заев.С приемането на името република Северна Македония вие признахте че сте географска територия.Засъжаление нашите *** и алчни политици ги интересува само колко гласоподаватели ще докопат с това противопоставяне.

107

Анонимен

преди 2 години

Зайко и защо нещеш да говориш на майчиният си език бе. На Сръбски ли сакаш да оратиш. Тоя Тито ви еа макята у га..зо направо ви изглади гънките на мозако.

106

No Coment

преди 2 години

Зайов не сакал да прича на бугарски,сакал на славенски.А идентичноста му може да се потвърди с точност колко му е древен ,,македонския'' ген само с един бърз ДНК-тест,който той по подразбираеми причини ще откаже защото ще го е страх от резултатът дето ще покаже колко процента в него има албанска и арабска кръв.

105

Струмски вести

преди 2 години

Вето !!!

104

Анонимен

преди 2 години

Какъв идентитет те тресе бе Зоране , вие сте вече еничари , ако намерите кураж да въстанете срещу султаната в Белград може и да поговорим , ако не продължавайте да слугувате .

103

?!?

преди 2 години

Тоя се гърчи да обяснява небивалици на всякъде. Лошото е, че се плаща с времето на нашите братя отатък границата.

102

идиоте и юроде

преди 2 години

ако трябва да си защитаваш езика и едеинтичносттаеббеем ти и езика и единтечността тисамо фалшиви неща може да се защитаватако са реални истински какво да им защитаваш те са си това което са

101

Анонимен

преди 2 години

По тоя въпрос няма какво да се разбират с нас. Да се разберат с албанците.

100

Сатира

преди 2 години

И ние не ви искаме в ЕС. Ако вашите историци ходят да разправят наляво-надясно за Самуил, Климент Охридски, Петър Делян, Глаголицата Кирилицата и т.н. че били Северомакедонци.

99

SHEFA

преди 2 години

ГЪРЦИЯ ВИ СМЕНИ ИМЕТО ЗА ЕДИН ДЕН-СА НА МАЖАГИ ЩЕ МИ СЕ ПРАВЯТ.ЦЕЛ СВЕТ ВИДЕ ЩО ПРЕДСТАВЛЯВАТЕ.

98

...

преди 2 години

Значи няма да сте в ЕС.

97

БЕСЕПЕТО ШАК АТАК

преди 2 години

маке ВЪН от ЕС да ядат картошки и да молят за българско гражданство за да ходят до германия да берат аспержи

96

gio

преди 2 години

когато всичките ти герои и личности, които почиташ са доказани българи не виждам как може да отречеш какви са ти корените или сите макета са национални предатели и лицемери спрямо РС Македония почитайки чужди личности и герой.

95

Истината

преди 2 години

В задунайска губерния живеят седем милиона столипиновски Роми.Факт. Гърция са велики защото обичат своите освободители Русия.

94

Анонимен

преди 2 години

Тези не трябва да виждат ЕС освен ,ако не са част от България

93

Барселона

преди 2 години

Заев,слезнете на земята.Корените са едни няма какво да ги търсите.Стига увъртане,всяко правителство на БГ ще е твърдо по вашите мънкания...

92

Българин

преди 2 години

Споко зайче, ще влезете в ЕС като Западна България, като Охридска област.И селския ви измислен диалект ще стане литературен български. Образование му е майката, доказано е от общото ни Възраждане.

91

Kuncho

преди 2 години

Провалени политици си измислят виртуални проблеми и врагове тук на Бълканите.

90

Истукан

преди 2 години

Македония си знаео интересите, но България не. Влязохме в ЕС и си закрихме 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ Козлодуй заради искането на големите европейски държави, които поставиха това условия за влизането на България в ЕС.

89

Анонимен

преди 2 години

Чудесно прозрение. Да си изтеглят апликацията и да напуснат преговорите. Една бивша Юго-република няма да успорва историята на древна България нито на антична Гърция.